Screenshot van Neuk.nl

Neuk.nl

Laatst bijgewerkt op 20 juli 2021
Bezoek website
  • Dating profielen worden voornamelijk gegenereerd door deze website zelf Not Safe!
  • Credits betalen voor ieder verstuurd bericht Not Safe!
  • Berichten worden verstuurd door chat operators Not Safe!

Neuk is een nep datingsite met door hun zelf aangemaakte fictieve profiele. neuk berichten worden beantwoord door betaalde chatters. Lees waarom onze experts neuk.nl afraden en zie wat de betere alternatieven voor neuk zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

Neuk review

Neuk is een neppe dating site met door hun zelf gemaakte fictieve profielen. Daarnaast worden de berichtjes verstuurd en beantwoord door chatters die veelal een commissie krijgen per ontvangen of verstuurd bericht. Na alle waarschijnlijkheid word je kort na je aanmelding overspoeld met vele berichtjes van deze gemodereerde profielen, waarbij het meestal gaat om goed uitziende dames. Bovendien proberen de chatoperators je allemaal het idee te geven veel belangstelling in je te hebben en snel een date te willen plannen. Zodra je op een van deze chatberichten wil antwoorden moet je daarvoor per bericht geld. Voordat je kunt reageren moet je een credit bundel inkopen waardoor je op z'n minst 10 euro een bundel moet nemen. De kosten lopen op tot 200 euro per transactie, en hoe grotere bundel je betaald hoe minder je per verstuurd bericht betaald. Echter is het in vrijwel alle gevallen nooit mogelijk om fysieke afspraakjes te regelen, al wekken ze vaak de indruk dat ze dat heel graag willen.

Ingeschreven op neuk.nl?

Dus ben je een van de leden van neuk, dan is ons advies om je hier ook meteen weer af te melden en het op je gemak te gaan proberen bij de betrouwbaardere website voor casual dating zonder gemodereerde gebruikers. Uiteraard hebben experts alvast een selectie gemaakt met de beste alternatieven voor neuk.nl. Bovendien kun je zelf ieder alternatief helemaal gratis uitproberen om een indruk te krijgen van deze beste alternatieven voor spannende afspraakjes met echte vrouwen. Deze datingsites maken tevens ook nooit gebruik van chatoperators om te proberen je een creditbundel te laten kopen. Zodoende kun je erachter komen welke sexdating sites het beste alternatief is voor wat je zoekt.

neuk account verwijderen

Je neuk account verwijderen doe je door de stappen hieronder te volgen:

  1. Als eerste stap log je eerst in op de website.
  2. Daarna klik je op "Mijn oproepje" (directe link "neuk.nl/account").
  3. Druk vervolgens onderaan de pagina op de button "account definitief verwijderen".
  4. Klik nu als laatste op de button "OK" om jouw profiel te verwijderen.

Let op: Je neuk eventuele tegoed raak je wel na deze aktie!