Screenshot van Sex40.nl

Sex40.nl

Laatst bijgewerkt op 25 juli 2021
Bezoek website
  • De profielen zijn voornamelijk geproduceerd door website zelf Not Safe!
  • Wel muntensysteem en kosten per privé bericht wat je wilt versturen Not Safe!
  • Berichten verstuurd door ingehuurde chatters Not Safe!

Sex40 is een nep datingsite met door hun zelf aangebrachte fictieve profiele. sex40 berichten worden beantwoord door betaalde chatters. Lees waarom onze experts sex40.nl afraden en zie wat de betere alternatieven voor sex40 zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

Sex40 review

Sex40 is een neppe dating website met door hun zelf gemodereerde fake profielen. Daarbij worden de reacties verstuurd en beantwoord door chatoperators die veelal een vast bedrag krijgen per verstuurd of ontvangen bericht. Gewoonlijk word je binnen de kortste keren na je aanmelding overladen met vele berichten van deze neppe profielen, waarbij het in bijna alle gevallen gaat om goed uitziende meiden. Bovendien proberen de chatters achter de profielen je allemaal het gevoel te geven erg veel interesse in je te hebben en snel een date te willen hebben. Zodra je op een chatberichten wil ingaan moet je hiervoor per chatbericht €1,- euro betalen. Daarvoor moet je een credit bundel vooruitbetalen waarmee je op z'n minst €10,- een bundel moet kopen. Deze bundels lopen op tot €200,00 per creditpakket, en hoe grotere bundel je neemt hoe minder je betaald per bericht. Uiteraard is het in vrijwel alle gevallen nooit mogelijk om echte dates te regelen, al wekken ze veelal de indruk dat ze het heel graag willen.

Ingeschreven op sex40.nl?

Dus ben je een gebruiker van sex40, dan is ons advies om je hier ook gewoon weer af te melden en om het beter is te gaan proberen bij de betere alternatieven voor casual dating zonder fake leden. Tevens hebben de datingsite experts alvast een lijst gemaakt met de beste alternatieven voor sex40.nl. Bovendien mag je zelf elk alternatief gratis uittesten om kennis te maken met deze beste opties voor sex dates met echte vrouwen. Deze aanbieders maken derhalve ook nooit gebruik van chat operators die je proberen om een creditbundel te laten kopen. Op deze manier kun je er zelf achter komen welke sexdating websites het beste past bij wat je zoekt.

sex40 profiel verwijderen

Je sex40 account verwijderen doe je door de stappen hieronder te volgen:

  1. Als eerste log je daar in op de website.
  2. Als tweede ga je naar "Mijn profiel".
  3. Klik daarna op het icoontje van een tandwiel (of surf naar "sex40.nl/instellingen").
  4. Onder aan de pagina druk je op de knop "definitief opheffen van mijn account" .
  5. Klik als laatst op de button "OK" om jouw profiel permanent te verwijderen.

Let op: Je sex40 eventuele tegoed komen direct te vervallen na het deactiveren van je account!