LekkereseksReview

Website onderzoek

 • Expert Review
 • Alternatieven
 • Uitschrijven
 • Deel ervaring
lekkereseks.nl review
one stars rating mobile
170 x beoordeeld
 • Profielen zijn ontwikkeld door lekkereseks zelf

  niet safe!
 • Een hoge vergoeding betalen voor ieder verstuurd bericht

  niet safe!
 • Berichten worden beantwoord door chat operators

  niet safe!

lekkereseks review

lekkereseks is een casual dating site met daarop fake profielen die door deze website zelf worden aangebracht. De chatberichten die je ontvangt worden vrijwel altijd zowel verstuurd als beantwoord door chatoperators die daarvoor een vast bedrag per bericht krijgen. Deze chatters worden getraind om een chatgesprek zo lang als mogelijk tot stand te houden, want zodra je op zo een bericht wilt reageren moet je hiervoor meer dan één euro betalen per berichtje. Vervolgens moet je dan ook meteen een heel creditpakket betalen van op z'n minst meer dan 17 euro, oplopend tot meer dan 200 euro . Hoe groter de creditpakket des te lager de prijs per verstuurd bericht. Daarentegen betaal je bij het grootste creditpakket als nog wel meer dan 1 euro per reactie. Bij een creditpakket kost het je € 1,75 per bericht. Uiteindelijk is het in vrijwel alle gevallen nooit mogelijk om offline afspraakjes te regelen al zeggen ze in de meeste gevallen dat dat wel zo is.

Ingeschreven op Lekkereseks.nl?

Toevallig ingeschreven op lekkereseks? Wij adviseren je om je daar ook account op te zeggen en om het beter is te proberen bij de betrouwbaardere website voor seks dating zonder fake leden. Bovendien hebben experts alvast een rangschikking gemaakt van de beste alternatieven voor lekkereseks.nl. Bovendien kun je zelf elk alternatief gratis uittesten om een indruk te krijgen van deze beste alternatieven voor spannende afspraakjes met echte dames. Deze partijen maken tevens ook geen gebruik van chat operators om te proberen je geld af te troggelen. Zodoende kun je er dus erachter komen welke van deze datingwebsites de beste keuze is voor waar je naar opzoek bent.

lekkereseks uitschrijven

Vaak maken sites als deze het jou zo niet gebruiksvriendelijk mogelijk om je account te verwijderen. Desondanks wisten onze experts de beste weg te vinden om je hier uit te schrijven. Om je lekkereseks profiel te verwijderen moet je de volgende stappen uitvoeren:

 1. Als eerste moet je zijn ingelogd op de website.
 2. Als tweede ga je naar de directe link: "http://lekkereseks.nl/user/area/deactivate".
 3. Vul je email adres in waarmee je je hebt geregistreerd.
 4. Druk op de knop "Permanent Verwijderen" om je lidmaatschap te beëindigen

Let op: Je lekkereseks eventuele resterende credits en berichten geschiedenis komen direct te vervallen na deze aktie!

Lekkereseks alternatieven zonder nep profielen

#1
Snapfuck one stars rating
1741 x beoordeeld
 • Gecontroleerde Leden
 • Vrij verdienen of kopen
 • Echte chats & chatpals
#2
BeNaughty.com one stars rating
13847 x beoordeeld
 • Alleen Echte Profielen
 • Géén Creditsysteem
 • Géén Chat Operators
#3
Novamora.nl one stars rating
4779 x beoordeeld
 • Géén Fictieve Profielen
 • Niet Betalen per Bericht
 • Géén Chat Operators
#4
victoriamilan.nl one stars rating
9516 x beoordeeld
 • Géén Fictieve Profielen
 • Onbeperkt met Premium
 • Géén Chat Operators

Vergelijkbare (fictieve) datingsites Meer datingsites

Vertel ons uw ervaring over Lekkereseks.nl
Geslacht star rating
Slechte ervaring Man
Wout
1 review
one star rating Vrijdag 20 Juli 2018

Hier heeft voor mij nooit een ontmoeting ingezeten. De nadruk of fake is erg aanwezig, en dan overdrijf ik niet. Ik ben heel erg op detail lettend altijd. Je merkt het meestal al aan de manier van schrijven of je met een fake profiel hebt te maken. Vrouwen worden ook ongemakkelijk als je over een afspraak spreekt terwijl ze je zo geil maken dat je niet anders kan dan die vraag stellen.


Je wordt gewoon misleid!

Slechte ervaring Man
Langejan
1 review
one star rating Zaterdag 4 Augustus 2018

Ik kreeg steeds berichten van ene Paula, maar als ik haar vragen stel over haarzelf krijg ik domme antwoorden terug wat niet te nimmer ging over mijn vraag. Ze zit me alleen maar uit te horen wat een stelletje aso debielen die denken dat mensen nog meer geld willen gaan uitgeven. Steeds maar van die domme standaard antwoorden daar heb je helemaal niets aan. Ik ga me maar weer uitschrijven van deze site dan ben ik van een hoop illissies af!

Slechte ervaring Man
Tjerry
1 review
one star rating Maandag 29 April 2019

Had een ander profiel aangemaakt en dezelfde vragen gesteld als met het andere profiel. Verschillende antwoorden, dat is nep en kan dat niet vertrouwen. Het is overigens wel erg aan de prijzige kant.

Slechte ervaring Man
Phillip
1 review
one star rating Vrijdag 10 Mei 2019

Met me vorige website had ik een goede ervaring maar nu ik hier terecht ben gekomen kost het me klauwen met centen en zie ik een hoop neppigheid ik kap ermee.

Slechte ervaring Man
Jonathan
1 review
one star rating Zaterdag 18 Mei 2019

Het ergste is nog dat in de gebruikersvoorwaarde staat geschreven dat de profielen fictief zijn en dat afspreken niet mogelijk is! wat heb je dan een een website zoals dit!

Slechte ervaring Man
Tino
1 review
one star rating Vrijdag 7 juni 2019

Geen seks kan je hier vinden, de acounts bestaan uit digitale profielen die je overal kan vinden op het internet.