logo Fbofsex.nl

Fbofsex.nl

Niet tevreden over Fbofsex.nl? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Dating profielen worden vrijwel allemaal gemaakt door de site zelf Not Safe!
  • Een grote vergoeding betalen bij elk verstuurd bericht Not Safe!
  • Berichten worden beantwoord door operators en bots Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 25 Jul 2021

Fbofsex is een nep datingsite met door hun zelf aangemaakte fictieve profiele. fbofsex berichten worden beantwoord door betaalde chatters. Lees waarom onze experts fbofsex.nl afraden en zie wat de betere alternatieven voor fbofsex zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

Fbofsex review

Fbofsex is een neppe datingwebsite met door hun zelf gemodereerde fake profielen. Tevens worden de berichten verstuurd en beantwoord door chatters die over het algemeen een commissie krijgen per verstuurd of ontvangen bericht. Vaak word je kort na je aanmelding overrompelt met tig tallen berichten van deze neppe gebruikers, waarbij het vrijwel altijd gaat om mooie vrouwen. Daarnaast proberen dit soort bedrijven je allemaal de indruk te geven heel veel belangstelling in je te hebben en echt een date te willen regelen. Zodra je op een van die berichten wil reageren moet je daarvoor per chatbericht vele euro's betalen. Daarvoor moet je credits inkopen waardoor je minimaal €10,- een creditbundel moet betalen. Deze bundels lopen op tot over de 200 euro per creditpakket, en hoe hoger je koopt des te minder je per credit betaald. Desondanks is het in vrijwel alle gevallen niet mogelijk om echte afspraakjes te regelen, al wekken ze vaak genoeg de indruk dat ze dat wel willen.

Ingeschreven op fbofsex.nl?

Dus ben je aangemeld op fbofsex, dan is ons advies om je hier ook gewoon weer uit te schrijven en om het gewoon te gaan proberen bij de betere alternatieven voor seks dating zonder nep profielen. Bovendien hebben experts alvast een overzicht gemaakt van de beste alternatieven voor fbofsex.nl. Bovendien kun je zelf ieder alternatief vrijblijvend gratis uittesten om een indruk te krijgen van deze beste alternatieven voor spannende dates met echte profielen. Deze aanbieders maken derhalve ook nooit gebruik van chat operators om te proberen je aan het lijntje te houden. Zodoende kun je er zelf achter komen welke van deze erotische datingsites het beste past bij wat je zoekt.

fbofsex uitschrijven


Je fbofsex account verwijderen doe je door de volgende stappen te volgen:

  1. Voor de eerste stap log je in op je account.
  2. Klik rechts boven op de link "Help".
  3. Onderin het menu wat omlaag komt zie je "Verwijder mijn profiel", klik daarop. (of ga direct naar "fbofsex.nl/delete_account").

  4. Klik vervolgens op de button "Verwijder mijn profiel".
  5. Vervolgens krijg je de vraag "weet je het zeker", druk op "JA" en jouw profiel wordt meteen verwijderd.

Let op: Je fbofsex eventuele tegoed ben je wel kwijt na het verwijderen van je account!