logo Gipsysex.nl

Gipsysex.nl

Niet tevreden over Gipsysex.nl? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Accounts worden bijna alleen geproduceerd door deze site zelf Not Safe!
  • Veel betalen door credits dus kosten per privé bericht wat je verstuurd Not Safe!
  • Berichten worden beantwoord door chatoperators Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 25 Jul 2021

Gipsysex is een nep erotische datingsite dat gebruik maakt van door hunzelf gemodereerde neppe profielen. Ook worden de berichten beantwoord door eigen chatoperators. Lees wat experts van gipsysex.nl vinden en waarom deze sexdating website afgeraden wordt door experts. Ondervind wat de betere alternatieven zijn voor gipsysex, met echte profielen en zonder betaalde chat operators

Gipsysex review

Gipsysex is een fake casual datingsite dat gebruik maakt van aangemaakte fictieve profielen. Daarnaast worden de reacties verstuurd en beantwoord door eigen berichten centrales die vaak betaald krijgen per ontvangen of verstuurd bericht. Vaak word je meteen na je aanmelding overspoeld met tientallen berichten van deze fake profielen, waarbij het vrijwel altijd gaat om mooie dames. Niettemin proberen de chatters achter de profielen je allemaal het idee te geven erg veel interesse in je te hebben en graag een afspraakje te willen regelen. Wanneer je op een van deze berichtjes wil antwoorden moet je daarvoor per bericht €1,- euro betalen. Voordat je kunt reageren moet je een bundel kopen waardoor je op z'n minst €10,- een creditbundel moet kopen. Deze creditpakketten lopen op tot de tweehonderdvijftig euro per transactie, en hoe grotere bundel je koopt des te minder je per credit betaald. Uiteraard is het bij al deze profielen niet mogelijk om echte afspraakjes te hebben, al wekken ze meestal de indruk dat ze dat juist wel willen.

Ingeschreven op Gipsysex.nl?

Toevallig een van de leden van gipsysex? Ons advies is om je daar ook gewoon uit te schrijven en het op je gemak te gaan proberen bij de betere aanbieders voor seks dating zonder fictieve gebruikers. Daarnaast hebben experts alvast een lijst gemaakt van de beste alternatieven voor gipsysex.nl. Bovendien mag je zelf ieder alternatief kosteloos uitproberen om kennis te maken met deze beste datingsite voor sex dates met echte gebruikers. Deze datingsites maken tevens ook nooit gebruik van betaalde chatters die je proberen om veel geld te laten betalen. Zodoende kun je dus zelf erachter komen welke datingwebsites de beste keuze is voor waar je naar opzoek bent.

gipsysex uitschrijven

Om je lidmaatschap op gipsysex te verwijderen ga je als volgt te werk:

  1. Om te beginnen moet je inloggen op de site .
  2. Daarna ga je naar "Help".
  3. Scroll een beetje naar beneden om op de link "Lidmaatschap stoppen" te drukken. (directe link "gipsysex.nl/uitschrijven").
  4. Als laatst krijg je de bevestigingsmail om je registratie direct te verwijderen. Na het klikken op de bevestigingslink is je inschrijving direct verwijderd.

Let op: Je gipsysex eventuele contact punten en chat berichten vervallen direct na deze aktie!