IkwilnusexReview

Website onderzoek

 • Expert Review
 • Alternatieven
 • Uitschrijven
 • Deel ervaring
ikwilnusex.nl review
one stars rating mobile
537 x beoordeeld
 • Profielen worden gemaakt door de datingsite zelf

  niet safe!
 • Hoge kosten betalen per verzonden bericht

  niet safe!
 • Berichten worden beantwoord door chatoperators

  niet safe!

ikwilnusex-nl review

ikwilnusex-nl is een erotische dating website die gebruik maken van neppe profielen die door hen zelf zijn toegevoegd. De chat berichten die je binnen krijgt worden in bijna alle gevallen zowel verstuurd als beantwoord door chatoperators die daarvoor een commissie over de door hun berichten ontvangen. Deze chat operators zijn getraind om een gesprek zo lang als mogelijk tot stand te houden, want zodra je op deze chatberichten wilt ingaan moet je hiervoor €1,90 betalen per bericht. Daarvoor moet je dan ook meteen een hele bundel kopen van minstens meer dan €17,-, oplopend tot aan de 219,50 euro . Hoe duurder de creditbundel des te lager de prijs per verstuurd credtis. Anderzijds zijn de kosten met het grootste credit-pakket nog gewoon minimaal 1 euro 10 per bericht dat je verstuurd. Bij de laagste creditpakket betaal je zelfs zomaar €1,75 per verstuurd bericht. Vervolgens is het in vrijwel alle gevallen onmogelijk om echte dates te scoren met de profielen op deze datingsite al laten ze in de meeste gevallen overkomen dat dat wel zo is.

Ingeschreven op Ikwilnusex.nl?

Toevallig aangemeld op ikwilnusex-nl? Ons advies is om je daar per direct uit te schrijven en om het gewoon te proberen bij de betere alternatieven voor sex dating met echte profielen. Bovendien hebben onze experts alvast een overzicht gemaakt met de beste alternatieven voor ikwilnusex.nl. Bovendien mag je zelf ieder alternatief kosteloos uittesten om een indruk te krijgen van deze beste datingsite voor sex dates met echte dames. Deze datingsites maken tevens ook nooit gebruik van chatoperators om te proberen je veel geld te laten betalen. Hierdoor kun je er dus erachter komen welke van deze erotische datingwebsites het beste alternatief is voor jou.

ikwilnusex-nl uitschrijven

Meestal maken dit soort seks datingsites het de leden bijna onmogelijk om je hier uit te schrijven. Desondanks wisten de datingexperts de juiste stappen te vinden om je hier uit te kunnen schrijven. Je ikwilnusex-nl account verwijderen gaat als volgt:

 1. Om te beginnen moet je zijn ingelogd op je account daar.
 2. Daarna ga je direct naar: "http://ikwilnusex.nl/userExtra/deactivate".
 3. Vul je email adres/wachtwoord in en geef aan waarom je je wilt uitschrijven.
 4. Druk op de knop "Afmelden" om je profiel te verwijderen
 5. Let op! Hierna vragen ze je toestemming om jouw e-mail-adres te mogen gebruiken om je zodoende alsnog te kunnen emaillen. Druk op de "ANNULEREN" button om jouw profiel +e-mailadres gegevens definitief te verwijderen uit hun systeem.

Let op: Je ikwilnusex-nl eventuele contact punten en chat gesprekken verlies je wel direct na het verwijderen van je profiel!

Ikwilnusex-nl alternatieven zonder fictieve profielen

#1
Snapfuck one stars rating
1741 x beoordeeld
 • Gecontroleerde Leden
 • Vrij verdienen of kopen
 • Echte chats & chatpals
#2
BeNaughty.com one stars rating
13847 x beoordeeld
 • Alleen Echte Profielen
 • Géén Creditsysteem
 • Géén Chat Operators
#3
Novamora.nl one stars rating
4779 x beoordeeld
 • Géén Fictieve Profielen
 • Niet Betalen per Bericht
 • Géén Chat Operators
#4
victoriamilan.nl one stars rating
9516 x beoordeeld
 • Géén Fictieve Profielen
 • Onbeperkt met Premium
 • Géén Chat Operators

Vergelijkbare (fictieve) datingsites Meer datingsites

Vertel ons uw ervaring over Ikwilnusex.nl
Geslacht star rating
Slechte ervaring Man
Wilbert
1 review
one star rating Vrijdag 26 April 2019

Ik wil nu sex, nou dat ik dus vier weken terug dus wat bedoelen ze daarmee. Ik heb het gevoel dat je alleen maar aan de praat wordt gehouden. Ik heb mijn gevoel niet genegeerd en ben er maar mee gekapt. Als je zegt nu sex te willen dan ga je niet dagen chatten. Mij beter leren kennen, in een leuk tentje ja. Niet via internet, ze willen allemaal hetzelfde. Valt het niet op, nee valt mee hoor, hahaha.

Slechte ervaring Man
Ingmar
1 review
one star rating Donderdag 9 Mei 2019

Nu sex willen is geen garantie om het te krijgen. Heb met meerdere vrouwen gesproken en geen vrouw wou sex op dit moment. Veelal hetzelfde gelul.

Slechte ervaring Man
Joris
1 review
one star rating Vrijdag 17 Mei 2019

Ik wil ook nu sex daarom kom ik op de website maar jezus mina wat een gedoe om aan een date te komen ik probeer het nu al 2 maanden non stop en krijg het gevoel dat het niet helemaal niet mogleijk is, dit grapje kostte me een hoop geld en krijg nu het gevoel dat het allemaal voor niks is geweest.

Slechte ervaring Man
Rayan
1 review
one star rating Maandag 3 juni 2019

Je kan willen wat je wilt maar steek hier jaren in en je krijgt er geen seks voor terug.

Slechte ervaring Man
Rune
1 review
one star rating Donderdag 6 juni 2019

Dubbel dat ze seks beloven terwijl afspreken niet mogelijk is via 'ikwilnusex', dat beschouw ik al snel als misleidend.