logo Hoerigehuisvrouwen.nl

Hoerigehuisvrouwen.nl

Niet tevreden over Hoerigehuisvrouwen.nl? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • De profielen zijn bijna alleen bijgehouden door de beheerders zelf Not Safe!
  • Veel betalen door credits dus kosten bij elk (verstuurd) bericht wat je verstuurd Not Safe!
  • De berichten worden verstuurd en beantwoord door operators en bots Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 20 Jul 2021

Hoerigehuisvrouwen is een nep datingsite met door hun zelf ontwikkelde fictieve profielen. hoerigehuisvrouwen berichten worden beantwoord door betaalde chatter. Lees waarom onze experts hoerigehuisvrouwen.nl afraden en zie wat de betere alternatieven voor hoerigehuisvrouwen zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

Hoerigehuisvrouwen review

hoerigehuisvrouwen.nl is een sex dating site die uitsluitend gebruik maakt van door hun zelf aangebrachte fake leden. Dit wordt ook getoond onder aan hun website verborgen tussen de slecht zichbare tekst. Zo schrijven ze: "De profielen op hoerigehuisvrouwen zijn nep, fysieke afspraken zijn hiermee niet mogelijk". Bij het beantworden van berichtjes moet je een vast bedrag betalen per bericht. Daarbij worden de reacties die je ontvangt geautomatiseerd verstuurd door hun eigen syteem. Wanneer je vervolgens daarop in gaat wordt het bericht beantwoord door een ingehuurde chatoperator. Deze mensen krijgen vaak een vergoeding per bericht dat ze versturen. Vervolgens word je direct na het activeren van je account overladen door vele chat berichten van fake profielen. Tevens gaat het vrijwel altijd om goed uitziende dames.

Niettemin proberen de chatters achter de profielen je allemaal de voorbeelding te geven ontzettend veel interesse in jou te hebben, al dan niet met een ontmoeting in het vooruitzicht. Uiteraard is het hebben van "real life" ontmoetingen niet mogelijk is! De kosten voor het versturen van chat berichten zijn ten minste 75 cent per chat bericht. Voordat je kunt reageren moet je dan wel gelijk een bundel inkopen van €74,99. Anders betaal je al gemakkelijk één euro per bericht. Daarna is het niet mogelijk om fysieke dates te regelen met de leden op hoerigehuisvrouwen. Al poberen ze in de meeste gevallen de indruk te wekken dat ze juist wel je te willen ontmoeten. Toch hebben zij als enige doel om je zo lang mogelijk je te laten betalen voor credits.

Ingeschreven op hoerigehuisvrouwen.nl?

Heb je je toch geregistreerd hoerigehuisvrouwen, dan adviseren wij je om je daar ook snel weer af te melden. Bovendien zijn er wel betrouwbaardere datingsites waar je wel echte casual dates kunt vinden. Uiteraard hebben onze experts alvast een selectie gemaakt en uit bijna 3000 casual datingsites de beste alternatieven voor hoerigehuisvrouwen.nl geselecteerd. Volgens onze experts maken deze datingsites geen gebruik van nep profielen of chat operators. Bovendien mag je zelf elk alternatief helemaal gratis uittesten om kennis te maken met deze beste alternatieven voor sex afspraakjes met echte vrouwen.

Gemiddelde beoordeling
Kwaliteit profielen
2 / 10
Betrouwbaarheid
2 / 10
Functionaliteiten
2 / 10
Klantenservice
2 / 10
Top beoordelingen
auteur van de beoordeling
Joost (33 jaar) 09 Jul 2018
Ik raad Hoerigehuisvrouwen.nl niet aan Hoerige huisvrouwen, die naam is alleen maar om te

Hoerige huisvrouwen, die naam is alleen maar om te lokken. Mannen lokken die geile op hoerige huisvrouwen. Misbruik maken ze van je en niet zo'n beetje ook. Je mag eerst een paar berichten gratis versturen. Dan begint het lekker maken, waarom doen ze dat. Nou, dat doen ze om jou dure cretist te laten kopen. Die huisvrouwen waar jij mee chat die zijn niet echt. Dat is iemand die werkt voor die site en krijgt per berichtje geld over jouw rug. Dus ga daar nou nooit geld aan uitgeven alsjeblieft, tenzij je wilt chatten natuurlijk. Dan moet je het lekker zelf weten!Dit kan je vinden op hun website:''Deze website is mede bedoeld voor het tot stand brengen van (erotische) chatgesprekken tussen fictieve profielen en gebruikers en bevat derhalve fictieve profielen. Met deze fictieve profielen zijn fysieke afspraken niet mogelijk.''Wakker?