logo Afrikaansesex.nl

Afrikaansesex.nl

Niet tevreden over Afrikaansesex.nl? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Profielen worden vrijwel allemaal gemodereerd door de website zelf Not Safe!
  • Een grote vergoeding betalen voor ieder verstuurd berichtje Not Safe!
  • Berichten worden verstuurd en beantwoord door chat operators Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 20 Jul 2021

Afrikaansesex is een nep datingsite met door hun zelf gemodereerde fictieve profiele. afrikaansesex berichten worden beantwoord door betaalde chatters. Lees waarom onze experts afrikaansesex.nl afraden en zie wat de betere alternatieven voor afrikaansesex zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

Afrikaansesex review

Afrikaansesex is een fake datingwebsite met door hun zelf ontwikkelde fictieve profielen. Daarnaast worden alle conversaties verstuurd en beantwoord door berichten centrales die over het algemeen een commissie krijgen per ontvangen of verstuurd bericht. Vaak word je kort na je inschrijving overspoeld met tientallen chatberichten van deze fake gebruikers, waarbij het in bijna alle gevallen gaat om vrouwen. Niettemin proberen de chatters achter de profielen je allemaal het idee te geven heel veel belangstelling in je te hebben en graag een date te willen hebben. Wanneer je op een van deze chatberichten wil antwoorden moet je daarvoor per bericht een vergoeding. Om te kunnen reageren moet je een creditpakket kopen waardoor je minimaal tien euro een creditpakket moet kopen. De kosten lopen op tot de twee honderd euro per creditpakket, en hoe grotere bundel je koopt hoe minder je per credit moet betalen. Vervolgens is het in vrijwel alle gevallen nooit mogelijk om echte dates te krijgen, al wekken ze vaak genoeg de indruk dat ze het heel graag willen.

Ingeschreven op afrikaansesex.nl?

Dus ben je aangemeld op afrikaansesex, dan is ons advies om je hier ook meteen weer uit te schrijven en om het beter is te proberen bij de betere website voor sexdating zonder fake gebruikers. Daarnaast hebben onze datingsite deskundigen alvast een lijst gemaakt met de beste alternatieven voor afrikaansesex.nl. Bovendien kun je zelf elk alternatief kosteloos uittesten om kennis te maken met deze beste datingsite voor spannende dates met echte dames. Deze partijen maken tevens ook nooit gebruik van chat operators die je proberen om credits te laten betalen. Kortom zo kun je erachter komen welke erotische datingsites het beste aansluit bij waar je naar opzoek bent.

afrikaansesex uitschrijven


Je afrikaansesex account verwijderen doe je door de stappen hieronder te volgen:

  1. Voor de eerste stap log je in op de website.
  2. Klik in de rechter bovenhoek op de link "Help".
  3. wat omlaag schuift zie je "Verwijder mijn profiel", druk daarop. (of surf naar "afrikaansesex.nl/delete_account").

  4. Druk daarna op de knop "Verwijder mijn profiel".
  5. Vervolgens krijg je de melding "weet je het zeker", druk op de button "JA" en jouw account wordt verwijderd.

Let op: Je afrikaansesex eventuele contact punten ben je dan wel direct kwijt na het deactiveren van je account!

Gemiddelde beoordeling
Kwaliteit profielen
3 / 10
Betrouwbaarheid
3 / 10
Functionaliteiten
2 / 10
Klantenservice
3 / 10
Top beoordelingen
auteur van de beoordeling
Bing (19 jaar) 06 mei 2019
Ik raad Afrikaansesex.nl niet aan Hele mooie vrouwen zijn het, ook welbespraakt alleen dat

Hele mooie vrouwen zijn het, ook welbespraakt alleen dat niet willen afspreken is een dingetje. Als je niet wilt afspreken dan stuur je geen uitnodigende berichten naar mij.

auteur van de beoordeling
Keano (24 jaar) 30 Jun 2018
Ik raad Afrikaansesex.nl niet aan Ik ben helemaal gek op Afrikaanse seks, geef mij maar een

Ik ben helemaal gek op Afrikaanse seks, geef mij maar een Afrikaanse vrouw maar niet die. Nou ja, ik weet door jullie ook wel zeker dat het zeer waarschijnlijk geen Afrikaanse vrouwen zijn. Dit zijn ook chatoperators, ik heb nog een paar berichten te versturen. Ik ga ze ermee confronteren al levert het niets op.