GeheimeaffaireeuReview

Website onderzoek

 • Expert Review
 • Alternatieven
 • Uitschrijven
 • Deel ervaring
geheimeaffaire.eu review
one stars rating mobile
216 x beoordeeld
 • Profielen zijn gemodereerd door de datingsite zelf

  niet safe!
 • Hoge kosten betalen voor ieder verzonden bericht

  niet safe!
 • Berichten worden beantwoord door ingehuurde chatters

  niet safe!

geheimeaffaire-eu review

geheimeaffaire-eu is een dating site met daarop neppe profielen die door hen zelf zijn aangebracht. De chatberichten die je ontvangt worden bijna allemaal beantwoord en verstuurd door chat operators die daarvoor een vast bedrag per bericht krijgen. Deze chatters zijn getraind om een chatgesprek tot stand te houden, want zodra je op een van die chatberichten wilt ingaan moet je hiervoor een vergoeding betalen per berichtje. Hiervoor moet je in de meeste gevallen ook gelijk een bundel vooruitbetalen van minstens meer dan 17 euro tot tegen de €220 euro . Hoe prijziger de creditbundel des te lager de kosten per credtis. Daarentegen zijn de kosten met de hoogste creditbundel nog gewoon €1,10 per verstuurd bericht. Bij de meest voordelige creditbundel betaal je al € 1,75 per berichtje. Ten slotte is het niet mogelijk om echte ontmoetingen te regelen al laten ze in de meeste gevallen overkomen dat dit wel zo is.

Ingeschreven op Geheimeaffaire.eu?

Toevallig lid van geheimeaffaire-eu? Wij raden je aan om je per direct uit te schrijven en om het beter is te proberen bij de betrouwbaardere opties voor erotische dating zonder fictieve profielen. Bovendien hebben onze experts alvast een rangschikking gemaakt met de beste alternatieven voor geheimeaffaire.eu. Bovendien kun je zelf elk alternatief gratis uitproberen om kennis te maken met deze beste datingsite voor sex afspraakjes met echte gebruikers. Deze datingsites maken derhalve ook nooit gebruik van chatoperators om te proberen je aan het lijntje te houden. Op deze manier kun je dus zelf erachter komen welke casual dating websites het beste alternatief is voor jou.

geheimeaffaire-eu uitschrijven

Meestal maken sites als geheimeaffaire.eu het de leden zo onbegrijpelijk mogelijk om je account te verwijderen. Gelukkig wisten de datingexperts de snelste weg te vinden om je hier uit te schrijven. Je geheimeaffaire-eu account verwijderen doe je als volgt:

 1. Als eerste moet je zijn ingelogd op de website.
 2. Als tweede ga je direct naar: "http://geheimeaffaire.eu/user/area/deactivate".
 3. Vul je e-mail-adres in waarmee je je hebt ingelogd.
 4. Druk op de button "Permanent Verwijderen" om je lidmaatschap definitief stop te zetten

Let op: Je geheimeaffaire-eu eventuele credits en chat gesprekken vervallen direct na het deactiveren van je account!

Geheimeaffaire-eu alternatieven zonder fake profielen

#1
Snapfuck one stars rating
1741 x beoordeeld
 • Gecontroleerde Leden
 • Vrij verdienen of kopen
 • Echte chats & chatpals
#2
BeNaughty.com one stars rating
13847 x beoordeeld
 • Alleen Echte Profielen
 • Géén Creditsysteem
 • Géén Chat Operators
#3
Novamora.nl one stars rating
4779 x beoordeeld
 • Géén Fictieve Profielen
 • Niet Betalen per Bericht
 • Géén Chat Operators
#4
victoriamilan.nl one stars rating
9516 x beoordeeld
 • Géén Fictieve Profielen
 • Onbeperkt met Premium
 • Géén Chat Operators

Vergelijkbare (fictieve) datingsites Meer datingsites

Vertel ons uw ervaring over Geheimeaffaire.eu
Geslacht star rating
Slechte ervaring Man
Mark55
1 review
one star rating Zaterdag 4 Augustus 2018

Als je op echt opzoek bent naar echt contact of een geheime affaire, dan ben je bij geheimeaffaire.eu aan het verkeerde adres. Dit bedrijf werk in de vorm van callcenter, waar wellicht verschillende personen een profiel (foto) beheren. Het kan dan ook zeker gebeuren dat om 8:00 uur enkele berichten in een bepaald structuur krijg, een kwartier later totaal weer hele andere berichten.. Ze weten dan niet eens meer wat je twee berichten eerder hebt gezegd! Vragen om via een ander medium als WhatsApp of Skype contact te hebben word categorisch verworpen, want dan valt er natuurlijk niets meer te verdienen. Op uitgebreide verhalen wordt consequent met één zinnetje geantwoord. Dit is pure oplichting en misleiding. Pas op voor je portemonnee!

Slechte ervaring Man
Echtbreuk
1 review
one star rating Maandag 29 April 2019

Had al zo mijn gedachtes maar dacht proberen kan altijd. Ik vraag altijd naar iets wat concreet is niet vragen om het vragen. Niet de juiste antwoorden dus voor mij zijn het allemaal fictieve profielen.

Slechte ervaring Man
Vincent
1 review
one star rating Vrijdag 10 Mei 2019

Ik kan hier helemaal niets vinden wat mij vrolijk maakt alles lijkt alsof ik met een robot zit te praten die letterlijk alleen maar over seks praat maar niet over afspreken, waar is de inhoud

Slechte ervaring Man
Oliver
1 review
one star rating Zaterdag 18 Mei 2019

Ik ben nog steeds actief opzoek naar een leuke affaire aan de zijkant om mijn seksleventje een beetje pikant te maken maar op deze website krijg ik helemaal het gevoel dat het voor niks is.

Slechte ervaring Man
TijgerTinus
1 review
one star rating Vrijdag 7 juni 2019

Geheime affaire? Zo geheim dat ik hem zelf ook niet door heb, zit er alweer een paar pakketten diep in en zeggen dat ik er geen positieve ervaring rijker van ben geworden.