Screenshot van Neuknetwerk.nl

Neuknetwerk.nl

Laatst bijgewerkt op 25 juli 2021
Bezoek website
  • De profielen zijn voornamelijk beheerd door de website zelf Not Safe!
  • Hoge kosten betalen voor ieder verstuurd berichtje Not Safe!
  • Alle berichten worden verstuurd en beantwoord door ingehuurde chatters Not Safe!

Neuknetwerk is een nep datingsite met door hun zelf aangebrachte fictieve profiele. neuknetwerk berichten worden beantwoord door betaalde chatters. Lees waarom onze experts neuknetwerk.nl afraden en zie wat de betere alternatieven voor neuknetwerk zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

Neuknetwerk review

Neuknetwerk is een neppe datingsite met door hun zelf toegevoegde nep profielen. Daarbij worden de reacties verstuurd en beantwoord door chat operators die veelal een commissie krijgen per verstuurd of ontvangen bericht. Vaak word je meteen na je aanmelding overspoeld met overdreven veel reacties van deze fake leden, waarbij het meestal gaat om knappe vrouwen. Daarnaast proberen de chatoperators je allemaal het gevoel te geven veel belangstelling in je te hebben en graag een ontmoeting te willen plannen. Wanneer je op een van deze berichten wil antwoorden moet je daarvoor per chatbericht een vergoeding. Voordat je kunt reageren moet je credits inkopen waarmee je op z'n minst voor 10 euro een creditpakket moet betalen. Deze bundels lopen op tot en met de €200,- per creditbundel, en hoe hoger je neemt des te minder je hoeft te betalen. Echter is het bij al deze profielen niet mogelijk om echte dates te hebben, al laten ze vaak overkomen dat ze het heel graag willen.

Ingeschreven op neuknetwerk.nl?

Dus ben je een van de gebruikers van neuknetwerk, dan raden wij je aan om je hier ook gewoon weer uit te schrijven en het op je gemak te gaan proberen bij de betere aanbieders voor sexdating met echte leden. Uiteraard hebben experts alvast een selectie gemaakt van de beste alternatieven voor neuknetwerk.nl. Bovendien mag je zelf ieder alternatief gratis uitproberen om kennis te maken met deze beste alternatieven voor sex afspraakjes met echte dames. Deze partijen maken tevens ook geen gebruik van chat operators om te proberen je aan het lijntje te houden. Hierdoor kun je er zelf achter komen welke casual dating sites de beste keuze is voor wat je zoekt.

neuknetwerk uitschrijven


Je neuknetwerk account verwijderen doe je door de volgende stappen te volgen:

  1. Om te beginnen log je in op je account.
  2. Druk rechts boven op de knop "Help".
  3. Onderin het menu wat omlaag schuift zie je staan "Verwijder mijn profiel", druk daarop. (directe link "neuknetwerk.nl/delete_account").

  4. Druk daarna op het kopje "Verwijder mijn profiel".
  5. Als laatste krijg je de vraag "weet je het zeker", druk op de button "JA" en jouw profiel wordt definitief verwijderd.

Let op: Je neuknetwerk eventuele tegoed vervallen direct hierna!