DatechicksReview

Website onderzoek

 • Expert Review
 • Alternatieven
 • Uitschrijven
 • Deel ervaring
datechicks.nl review
one stars rating mobile
126 x beoordeeld
 • Profielen worden gemodereerd door de beheerders zelf

  niet safe!
 • Een hoge vergoeding betalen voor ieder verzonden bericht

  niet safe!
 • Berichten worden beantwoord door een chatcentrale

  niet safe!

datechicks review

datechicks is een dating site dat gebruik maakt van fictieve profielen die deze site zelf hebben aangebracht. De chatberichten op je account worden hierbij geschreven door ingehuurde berichten centrales die daarvoor een commissie over de door hun verstuurde berichten ontvangen. Deze chatters zijn getraind om een gesprek tot stand te houden, want zodra je op zo een bericht wilt antwoorden moet je daarvoor geld betalen per bericht dat je verstuurd. Vervolgens moet je dan direct een dure bundel kopen van op z'n minst ruim 17 euro, oplopend tot ruim over de 200 euro . Hoe hoger het aankoop bedrag des te lager de kosten per verstuurd chatbericht. Niettemin zijn de kosten bij de hoogste credit-bundel als nog wel ruim één euro per bericht dat je verstuurd. Bij de meest voordelige creditpakket betaal je zelfs € 1,75 per bericht dat je verstuurd. Desondanks is het niet mogelijk om echte afspraakjes te scoren met de profielen op deze dating site al wekken ze in de meeste gevallen de indruk dat het gewoon kan.

Ingeschreven op Datechicks.nl?

Toevallig lid van datechicks? Wij raden je aan om je daar ook meteen uit te schrijven en het op je gemak te proberen bij de betere website voor sexdating zonder fake gebruikers. Tevens hebben onze experts alvast een lijst gemaakt van de beste alternatieven voor datechicks.nl. Bovendien kun je zelf ieder alternatief vrijblijvend gratis uittesten om kennis te maken met deze beste opties voor spannende dates met echte vrouwen. Deze aanbieders maken tevens ook nooit gebruik van chat operators om te proberen je berichten tegoed te laten betalen. Zodoende kun je er zelf achter komen welke van deze casual dating sites het meest overeen komt met wat je zoekt.

datechicks profiel verwijderen

Vaak maken dit soort dating sites het de gebruiker zo lastig mogelijk om je account te verwijderen. Desondanks wisten de datingexperts de juiste stappen te vinden om je profiel te kunnen verwijderen. Je datechicks profiel verwijderen doe je door de stappen hieronder te volgen:

 1. Als eerste moet je zijn ingelogd op je account daar.
 2. Vervolgens surf je naar: "http://datechicks.nl/userExtra/deactivate".
 3. Vul je email adres en wachtwoord in en geef aan waarom je je wilt uitschrijven.
 4. Druk op de knop "Afmelden" om je lidmaatschap te verwijderen
 5. Let op! Hierna vragen ze toestemming om je email adres te bewaren om jou na het uitschrijven later alsnog te kunnen e-mailen. Klik op de "ANNULEREN" knop om jouw profiel +e-mail-adres gegevens permanent te laten verwijderen uit hun bestand.

Let op: Je datechicks eventuele tegoed en berichtjes vervallen direct hierna!

Datechicks alternatieven zonder fake profielen

#1
Snapfuck one stars rating
1741 x beoordeeld
 • Gecontroleerde Leden
 • Vrij verdienen of kopen
 • Echte chats & chatpals
#2
BeNaughty.com one stars rating
13847 x beoordeeld
 • Alleen Echte Profielen
 • Géén Creditsysteem
 • Géén Chat Operators
#3
Novamora.nl one stars rating
4779 x beoordeeld
 • Géén Fictieve Profielen
 • Niet Betalen per Bericht
 • Géén Chat Operators
#4
victoriamilan.nl one stars rating
9516 x beoordeeld
 • Géén Fictieve Profielen
 • Onbeperkt met Premium
 • Géén Chat Operators

Vergelijkbare (fictieve) datingsites Meer datingsites

Vertel ons uw ervaring over Datechicks.nl
Geslacht star rating
Slechte ervaring Man
Bennie33
1 review
one star rating Woensdag 25 Juli 2018

Met deze chicks valt helemaal niet te daten omdat ze weigeren om met een voorstel te komen. Niet een vrouw, niet twee vrouwen maar alle vrouwen. Dat er neppe profielen tussen zitten geloofde ik ook wel maar dat het zo erg gesteld zou zijn had ik dus echt niet verwacht. Schikbarend veel neppe profielen die alleen je credits willen opvreten. Heb aan elke vrouw ook een suggestie gedaan om tot een ontmoeting te komen. Nee ze wouden allemaal chatten en uiteindelijk ergens eten of drinken maar als je vraagt wanneer dan hebben ze het druk of de agenda niet bij de hand. Op een gegeven moment ben je dagelijks bezig met dezelfde vragen te stellen tot je het zat bent en ermee stopt omdat er totaal geen vertrouwen aanwezig meer is.

Slechte ervaring Man
Kemal
1 review
one star rating Dinsdag 23 April 2019

Dit is echt zo'n gevalletje dit overkomt mij nooit en het is altijd een ander. Meestal heb ik het wel door maar deze keer ben ik erin geluisd en goed ook.

Slechte ervaring Vrouw
Kaatje
1 review
one star rating Donderdag 2 Mei 2019

Iedere vrouw wil wel een date met lekkere jonge chicks. Alleen de snelheid van berichten ontvangen gaat wel erg rap. Ik vind tientallen berichten wel erg veel op een dag. Ben ik een knappe vrouw dan zeg ik oke maar dat is niet het geval. Het zijn mij ook veel te knappe chicks, te mooi om waar te zijn.

Slechte ervaring Man
pp
1 review
one star rating Woensdag 15 Mei 2019

Deze website viel enorm snel door de mand ik had het gelijk door, hetzelfde crediet systeem als de vorige website waar ik opgelicht ben.

Slechte ervaring Man
Wout
1 review
one star rating Dinsdag 28 Mei 2019

HET ZIJN OPLICHTERS ER ZITTEN GEEN EENS VROUWEN OP DE SITE.