Screenshot van Neukertje.nu

Neukertje.nu

Laatst bijgewerkt op 20 juli 2021
Bezoek website
  • De profielen worden voornamelijk gegenereerd door de beheerders zelf Not Safe!
  • Veel betalen door creditsysteem en kosten per berichtje wat je wilt versturen Not Safe!
  • De berichten worden zowel verstuurd als beantwoord door een chatcentrale Not Safe!

Neukertje-nu is een datingsite met neppe profielen. De berichten worden tevens beantwoord door eigen chat operators. Ondervind wat de experts onderzochten op neukertje.nu en waarom deze sexdating website afgeraden wordt door SafeDate. Bekijk wat betere erotische datingsite zijn met echte profielen en zonder chatoperators

neukertje-nu review

neukertje-nu is een datingwebsite met daarop fake profielen die deze site zelf hebben aangebracht. De chat berichten worden in bijna alle gevallen verstuurd en beantwoord door chat operators die daarvoor betaald krijgen. Deze chatoperators weten precies hoe ze jou kunnen aansporen om op hen te reageren, want zodra je op zo een chatbericht wilt reageren moet je daarvoor een bedrag betalen per verstuurd bericht. Vervolgens moet je dan gelijk een creditpakket kopen van minstens € 17,50- tot bijna 220 euro . Hoe hoger de creditpakket des te lager de kosten per bericht. Aan de andere kant zijn de kosten bij de hoogste creditbundel als nog ruim één euro per verstuurd bericht. Bij de meest voordelige aankoop betaal je maar liefst een euro vijfenzeventig per bericht. Uiteindelijk is het bij alle profielen onmogelijk om fysieke afspraakjes te krijgen met de profielen op deze site al doen ze in de meeste gevallen overkomen dat het wel mogelijk is.

Ingeschreven op Neukertje.nu?

Dus ben je een van de profielen op neukertje-nu, dan raden wij je aan om je hier ook meteen weer uit te schrijven en het op je gemak te proberen bij de betere opties voor casual dating zonder nep gebruikers. Uiteraard hebben onze experts alvast een overzicht gemaakt met de beste alternatieven voor neukertje.nu. Bovendien kun je zelf ieder alternatief gratis uittesten om kennis te maken met deze beste opties voor sex afspraakjes met echte profielen. Deze datingsites maken derhalve ook nooit gebruik van betaalde chatters die je proberen om uit te lokken om te betalen. Op deze manier kun je erachter komen welke erotische datingsites het meest overeen komt met waar 1je naar opzoek bent.

neukertje-nu account verwijderen

Meestal maken dit soort seks dating websites het gebruikers zo niet gebruiksvriendelijk als mogelijk om je account te verwijderen. Daarnaast lees je over terug op de veel gestelde vragen pagina. Om je neukertje-nu account op te zeggen kun je de volgende stappen uitvoeren:

  1. Als eerste moet je zijn ingelogd op neukertje.nu.
  2. Als tweede klik op het kleine pijltje omlaag, naast je profielfoto gebruikersnaam in de rechter bovenhoek van je scherm. Er verschijnt nu een nieuw menu{ waaronder , klik in dit menu op de optie “Instellingen”.
  3. Op de pagina die verschijnt scroll je helemaal naar de onderkant van de pagina. Klik vervolgens op de knop met de tekst: “Mijn account en profiel verwijderen”.
  4. Selecteer 1 reden waarom je wilt uitschrijven.
  5. Druk op de button “account verwijderen” om je lidmaatschap te beëindigen

Let op: Je neukertje-nu eventuele contact punten en chat berichten raak je wel direct kwijt na het verwijderen van je profiel!