BdsmcontactenReview

Website onderzoek

 • Expert Review
 • Alternatieven
 • Uitschrijven
 • Deel ervaring
bdsmcontacten.nl review
one stars rating mobile
227 x beoordeeld
 • Profielen zijn ontwikkeld door zelf

  niet safe!
 • Een hoge vergoeding betalen voor elk verstuurd bericht

  niet safe!
 • Berichten worden beantwoord door chat operators

  niet safe!

bdsmcontacten-nl review

bdsmcontacten-nl is een casual datingsite met daarop fictieve profielen die deze site zelf hebben aangemaakt. De reacties op je account worden zowat allemaal zowel verstuurd als beantwoord door ingehuurde berichten centrales die daarvoor betaald krijgen. Deze berichten centrales weten precies hoe ze jou kunnen aansporen om op hen te reageren, want wanneer je op een van deze berichtjes wilt antwoorden moet je hiervoor geld betalen per bericht. Vervolgens moet je dan ook meteen credits betalen van minimaal zeventien euro en vijftig cent, oplopend tot bijna 220 euro . Hoe duurder het aankoop bedrag des te lager de uitgaven per verstuurd chatbericht. Aan de andere kant zijn de kosten met de meest dure creditbundel als nog gewoon ruim één euro per bericht dat je verstuurd. Bij de goedkoopste creditpakket betaal je maar liefst €1,75 per bericht. Echter is het niet mogelijk om fysieke afspraakjes te krijgen al wekken ze meestal de indruk dat het gewoon kan.

Ingeschreven op Bdsmcontacten.nl?

Dus ben je een van de gebruikers van bdsmcontacten-nl, dan is ons advies om je hier ook per direct weer uit te schrijven en het gewoon is te gaan proberen bij de betrouwbaardere alternatieven voor casual dating zonder nep gebruikers. Uiteraard hebben onze experts alvast een selectie gemaakt met de beste alternatieven voor bdsmcontacten.nl. Bovendien mag je zelf ieder alternatief vrijblijvend gratis uittesten om een indruk te krijgen van deze beste opties voor sex dates met echte gebruikers. Deze aanbieders maken tevens ook geen gebruik van chatoperators om te proberen je geld af te troggelen. Hierdoor kun je dus zelf erachter komen welke van deze casual dating sites het meest overeen komt met waar 1je naar opzoek bent.

bdsmcontacten-nl profiel verwijderen

Vaak maken dit soort datingsites het gebruikers zo onduidelijk als mogelijk om je profiel te verwijderen. Desondanks wisten onze experts de beste weg te vinden om je bdsmcontacten-nlprofiel te kunnen verwijderen. Je bdsmcontacten-nl account verwijderen doe je door de stappen hieronder te volgen:

 1. Als eerste moet je zijn ingelogd op de website.
 2. Vervolgens surf je naar: "http://bdsmcontacten.nl/user/area/deactivate".
 3. Vul je e-mailadres in waarmee je je hebt geregistreerd.
 4. Druk op de button "Permanent Verwijderen" om je lidmaatschap te beëindigen

Let op: Je bdsmcontacten-nl eventuele resterende credits en berichtjes komen direct te vervallen na het verwijderen van je account!

Bdsmcontacten-nl alternatieven zonder fake profielen

#1
Snapfuck one stars rating
1741 x beoordeeld
 • Gecontroleerde Leden
 • Vrij verdienen of kopen
 • Echte chats & chatpals
#2
BeNaughty.com one stars rating
13847 x beoordeeld
 • Alleen Echte Profielen
 • Géén Creditsysteem
 • Géén Chat Operators
#3
Novamora.nl one stars rating
4779 x beoordeeld
 • Géén Fictieve Profielen
 • Niet Betalen per Bericht
 • Géén Chat Operators
#4
victoriamilan.nl one stars rating
9516 x beoordeeld
 • Géén Fictieve Profielen
 • Onbeperkt met Premium
 • Géén Chat Operators

Vergelijkbare (fictieve) datingsites Meer datingsites

Vertel ons uw ervaring over Bdsmcontacten.nl
Geslacht star rating
Slechte ervaring Man
Sjarco
1 review
one star rating Zaterdag 30 juni 2018

Mensen let op en luister naar safedate, bdsm contacten is echt heel erg fictief. Ze proberen alleen maar uit te lokken zodat je credits koopt. Als je dan ziet hoe ze mijn vragen ontwijken/ontlopen, wat een vuile spelletjes spelen ze daar. Ik durf niet eens te zeggen wat ik kwijt ben daar.

Slechte ervaring Man
Jean
1 review
one star rating Zondag 1 Juli 2018

Ben je opzoek naar bdsm contacten, geef je geld uit maar komt het raar over. Dan ga ik opzoek naar info over die site en kom ik hier uit. Ja, dan direct uitgeschreven.

Slechte ervaring Man
arnhemmer
1 review
one star rating Donderdag 5 Juli 2018

Als je met hun in zee bent gegaan dan moet je eens vragen aan de dames of er een andere manier van contact mogelijk is. Wedden, de meest onzinnige smoesjes komen naar boven drijven. Je zult direct zien dat ze ook jou aan het lijntje willen houden. Ik denk ook dat de domeinnaam een addertje onder het gras is. Kijk maar hoe ze de naam noemen, ''bdsm contacten'', dus het betreft hier alleen om het contact hebben en zou jullie en mij de zakken willen legen. Let op!!

Slechte ervaring Man
SpankU
1 review
one star rating Woensdag 8 Mei 2019

Wij hebben nou niet het idee gehad dat we hadden te maken met potentiële slaafjes. Niet iedereen kan onervaren zijn en wij hadden in ons profiel duidelijk verteld hoe wij de bdsm contacten willen hebben.