Screenshot van Neukoproepjes.nl

Neukoproepjes.nl

Laatst bijgewerkt op 20 juli 2021
Bezoek website
  • De profielen worden vrijwel allemaal ontwikkeld door deze site zelf Not Safe!
  • Veel betalen door creditsysteem en kosten bij elk privé bericht wat je wilt versturen Not Safe!
  • Berichten worden beantwoord door ingehuurde chatters Not Safe!

Neukoproepjes is een nep datingsite met door hun zelf aangebrachte fictieve profiele. neukoproepjes berichten worden beantwoord door betaalde chatters. Lees waarom onze experts neukoproepjes.nl afraden en zie wat de betere alternatieven voor neukoproepjes zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

Neukoproepjes review

Neukoproepjes is een fake datingsite met door hun zelf toegevoegde fake profielen. Tevens worden alle chats verstuurd en beantwoord door chatters die over het algemeen een vast bedrag krijgen per verstuurd of ontvangen bericht. Na alle waarschijnlijkheid word je kort na je registratie overspoeld met tig tallen chatberichten van deze fake leden, waarbij het vrijwel altijd gaat om meiden. Niettemin proberen de chatters achter de profielen je allemaal het idee te geven heel veel interesse in je te hebben en snel een ontmoeting te willen plannen. Wanneer je op een van die berichtjes wil reageren moet je daarvoor per bericht een bedrag betalen. Om te kunnen reageren moet je een creditpakket inkopen waardoor je ten minste voor tien euro een bundel moet kopen. Deze creditbundels lopen op tot over de 200 euro per creditbundel, en hoe meer je betaald hoe minder je per credit betaald. Vervolgens is het in vrijwel alle gevallen nooit mogelijk om echte dates te scoren, al wekken ze meestal de indruk dat ze het wel graag willen.

Ingeschreven op neukoproepjes.nl?

Dus ben je een van de gebruikers van neukoproepjes, dan raden wij je aan om je hier ook meteen weer af te melden en om het gewoon te gaan proberen bij de betere opties voor seks dating zonder nep profielen. Uiteraard hebben experts alvast een lijst gemaakt met de beste alternatieven voor neukoproepjes.nl. Bovendien kun je zelf ieder alternatief vrijblijvend gratis uitproberen om kennis te maken met deze beste datingsite voor sex afspraakjes met echte profielen. Deze partijen maken tevens ook geen gebruik van chatoperators die je proberen om veel geld te laten betalen. Op deze manier kun je dus zelf erachter komen welke van deze casual dating sites het beste aansluit bij wat je zoekt.

neukoproepjes account verwijderen

Je neukoproepjes account verwijderen gaat als volgt:

  1. Als eerste stap log je in op je account.
  2. Daarna ga je naar "Wijzig account". (directe link "neukoproepjes.nl/account").
  3. Ga naar beneden tot onderaan de pagina en druk op het kopje "account definitief verwijderen".
  4. Klik als laatst op de knop "OK" om jouw profiel geheel te verwijderen.

Let op: Je neukoproepjes eventuele tegoed raak je wel na het verwijderen van je account!

Gemiddelde beoordeling
Kwaliteit profielen
2 / 10
Betrouwbaarheid
2 / 10
Functionaliteiten
2 / 10
Klantenservice
2 / 10
Top beoordelingen
auteur van de beoordeling
M. (43 jaar) 15 mei 2018
Ik raad Neukoproepjes.nl niet aan Oke er zitten veel fictieve tussen maar vast niet

Oke er zitten veel fictieve tussen maar vast niet allemaal. Ik vind het jammer dat ik al deze contacten nooit meer zal spreken. Het waren dan misschien niet de dames die werden afgebeeld, maar het contact was altijd fijn. De complimentjes, het begrip, een luisterend oor. Is er een manier om in contact te komen met mijn contacten van neukoproepjes? De website is namelijk al offline gehaald