logo Cheatsex.nl

Cheatsex.nl

Niet tevreden over Cheatsex.nl? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Profielen en foto's worden bijna alleen beheerd door de site zelf Not Safe!
  • Veel geld betalen bij elk verstuurd bericht Not Safe!
  • Berichten worden verstuurd door inghuurde chatters Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 20 Jul 2021

Cheatsex is een nep datingsite met door hun zelf gemodereerde fictieve profiele. cheatsex berichten worden beantwoord door betaalde chatters. Lees waarom onze experts cheatsex.nl afraden en zie wat de betere alternatieven voor cheatsex zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

Cheatsex review

Cheatsex is een fictieve datingwebsite met door hun zelf gemodereerde fictieve profielen. Daarnaast worden alle berichten verstuurd en beantwoord door chatoperators die gewoonlijk een vast bedrag krijgen per ontvangen of verstuurd bericht. Gewoonlijk word je rap na je registratie overrompelt met tig tallen berichten van deze fake leden, waarbij het in bijna alle gevallen gaat om meiden. Daarnaast proberen deze profielen je allemaal het gevoel te geven heel veel belangstelling in je te hebben en graag een date te willen hebben. Wanneer je op een van deze berichten wil antwoorden moet je hiervoor per bericht geld. Voordat je kunt reageren moet je een bundel vooruitbetalen waardoor je minimaal tien euro een creditpakket moet inkopen. Deze bundels lopen op tot en met de €200,- per transactie, en hoe meer je aanschaft des te minder je per verstuurd bericht betaald. Uiteraard is het in vrijwel alle gevallen nooit mogelijk om fysieke dates te krijgen, al laten ze meestal overkomen dat ze dit maar al te graag willen.

Ingeschreven op cheatsex.nl?

Dus ben je een van de gebruikers van cheatsex, dan is ons advies om je hier ook meteen weer uit te schrijven en het eens te gaan proberen bij de betrouwbaardere opties voor casual dating zonder gemodereerde gebruikers. Tevens hebben onze datingsite deskundigen alvast een lijst gemaakt met de beste alternatieven voor cheatsex.nl. Bovendien kun je zelf elk alternatief vrijblijvend gratis uitproberen om kennis te maken met deze beste opties voor spannende afspraakjes met echte dames. Deze partijen maken tevens ook nooit gebruik van betaalde chatters om te proberen je uit te lokken om te betalen. Hierdoor kun je er zelf achter komen welke van deze sexdating websites het beste past bij wat je zoekt.

cheatsex account verwijderen

Je cheatsex account verwijderen doe je door de stappen hieronder te volgen:

  1. Om te beginnen log je daar in op je account.
  2. Daarna ga je naar "Mijn profiel".
  3. Klik daarna op het tandwiel (of ga direct naar "cheatsex.nl/instellingen").
  4. Onder aan de pagina klik je op de knop "definitief opheffen van mijn account" .
  5. Klik als laatst op de knop "OK" om jouw profiel te laten verwijderen.

Let op: Je cheatsex eventuele credits raak je wel na het verwijderen van je account!