Screenshot van Seksplek.com

Seksplek.com

Laatst bijgewerkt op 25 juli 2021
Bezoek website
  • Accounts zijn vrijwel allemaal geproduceerd door de beheerders zelf Not Safe!
  • Wel muntensysteem en kosten per privé bericht wat je wilt versturen Not Safe!
  • Alle berichten worden verstuurd door robots of operators Not Safe!

Seksplek is een erotische dating site met fictieve profielen. Bovendien worden de berichtjes beantwoord door betaalde chatters. Kom er achter wat onze experts onderzochten op seksplek.com en waarom deze casual dating site wordt afgeraden door ons. Bekijk wat betrouwbaardere erotische dating site zijn met goed gecontroleerde profielen en zonder neppe berichten van chatoperators

seksplek review

seksplek is een seks dating website met neppe profielen die ze zelf hebben toegevoegd. De chatberichten op je account worden bijna altijd beantwoord en verstuurd door chatoperators die daarvoor een vast bedrag per bericht krijgen. Deze berichten centrales weten precies hoe ze jou kunnen aanzetten om op hen te reageren, want wanneer je op deze berichten wilt ingaan moet je hiervoor €1,90 betalen per berichtje. Daarnaast moet je meestal gelijk een credit bundel kopen van ten minste meer dan zeventien euro tot over de 200 euro . Hoe hoger de creditbundel des te lager de kosten per verstuurd chatbericht. Anderzijds betaal je bij de meest dure credit-bundel nog gewoon ruim één euro per verstuurd bericht. Bij de laagste aankoop betaal je zelfs zomaar een euro vijfenzeventig per bericht dat je verstuurd. Vervolgens is het bij alle profielen niet mogelijk om fysieke dates te regelen al beweren ze vaak genoeg dat dat wel zo is.

Ingeschreven op Seksplek.com?

Dus ben je een van de leden van seksplek, dan raden wij je aan om je hier ook per direct weer uit te schrijven en om het beter te gaan proberen bij de betrouwbaardere opties voor casual dating zonder fake gebruikers. Daarnaast hebben onze datingsite deskundigen alvast een selectie gemaakt met de beste alternatieven voor seksplek.com. Bovendien mag je zelf elk alternatief kosteloos uitproberen om kennis te maken met deze beste alternatieven voor sex dates met echte vrouwen. Deze aanbieders maken tevens ook geen gebruik van chatoperators die je proberen om aan het lijntje te houden. Zodoende kun je erachter komen welke van deze erotische datingsites het meest overeen komt met waar 1je naar opzoek bent.

seksplek uitschrijven

Vaak maken dit soort erotische dating websites het de gebruiker eigenlijk onmogelijk om je er uit te schrijven. Daarnaast leggen ze er niks over uit op de veel gestelde vragen pagina. Je seksplek account verwijderen doe je door de volgende stappen te volgen:

  1. Om te beginnen moet je zijn ingelogd op je account daar, met je E-mail adres en wachtwoord.
  2. Daarna klik op het kleine driehoekje wat omlaag wijst, naast je profielfoto acountnaam bovenaan je scherm. Je ziet nu een ander menu{ waaronder de optie “Instellingen”, klik hierop.
  3. Op de pagina die verschijnt scroll je helemaal naar beneden. Klik daar onderin op de knop “Mijn account en profiel verwijderen”.
  4. Geef een reden voor afmelding.
  5. Druk op de knop “account verwijderen” om je profiel definitief te verwijderen

Let op: Je seksplek eventuele contact punten en chat gesprekken verlies je wel direct na deze aktie!