logo Wilnuseks.nl

Wilnuseks.nl

9
Niet tevreden over Wilnuseks.nl? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Profielen worden voornamelijk gemodereerd door deze website zelf Not Safe!
  • Wel muntensysteem en kosten per (verstuurd) bericht wat je verstuurd Not Safe!
  • De berichten worden verstuurd door chat operators Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 25 Jul 2021

Wilnuseks is een sex dating site met neppe profielen. Bovendien worden berichtjes beantwoord door eigen berichten centrales. Kom er achter wat de experts over wilnuseks.nl zeggen en waarom deze casual dating site afgeraden wordt door experts. Zie wat de beste erotische dating site zijn met echte profielen en zonder chat operators

wilnuseks review

wilnuseks is een erotische dating site dat gebruik maakt van nep profielen die deze site zelf hebben gemodereerd. De berichtjes op je account worden zowat allemaal beantwoord en verstuurd door eigen chatters die daarvoor een vergoeding krijgen. Deze berichten centrales zijn getraind om een gesprek zo lang als mogelijk tot stand te kunnen houden, want zodra je op een van deze berichten wilt reageren moet je daarvoor betalen per bericht dat je verstuurd. Hiervoor moet je ook eerst een dure bundel inkopen van ten minste € 17,50- tot aan de bijna 220 euro . Hoe duurder de credit pakket des te lager de kosten per bericht. Desondanks zijn de kosten bij de meest dure credit-bundel nog gewoon meer dan 1 euro per reactie. Bij de laagste aankoop kost het je € 1,75 per bericht. Daarna is het in vrijwel alle gevallen onmogelijk om fysieke dates te hebben via deze site al wekken ze in de meeste gevallen de indruk dat het wel zo is.

Ingeschreven op Wilnuseks.nl?

Toevallig aangemeld op wilnuseks? Wij adviseren je om je hier uit te schrijven en om het gewoon te proberen bij de betrouwbaardere aanbieders voor erotische dating zonder nep profielen. Bovendien hebben experts alvast een selectie gemaakt met de beste alternatieven voor wilnuseks.nl. Bovendien mag je zelf elk alternatief kosteloos uittesten om kennis te maken met deze beste datingsite voor sex dates met echte dames. Deze partijen maken derhalve ook nooit gebruik van betaalde chatters om te proberen je geld af te troggelen. Zodoende kun je dus zelf erachter komen welke erotische datingwebsites het meest overeen komt met waar je naar opzoek bent.

wilnuseks uitschrijven

Meestal maken dit soort dating websites het je zo onbegrijpelijk als mogelijk om je account te verwijderen. Tevens kun je er niks over terug vinden tussen de veel gestelde vragen. Je wilnuseks account verwijderen gaat als volgt:

  1. Om te beginnen moet je zijn ingelogd op de website wilnuseks.nl, met je E-mail adres en wachtwoord.
  2. Als tweede klik op het kleine driehoekje wat omlaag wijst, rechts van je profielfoto of naam rechtsboven van je scherm. Er verschijnt nu een ander menu{ waaronder de optie “Instellingen”, klik hierop.
  3. Op de instellingen pagina scroll je helemaal naar beneden. Klik vervolgens op de knop met de tekst: “Mijn account en profiel verwijderen”.
  4. Geef een reden voor afmelding.
  5. Druk op de knop “account verwijderen” om je lidmaatschap definitief te beëindigen

Let op: Je wilnuseks eventuele contact punten en berichten geschiedenis raak je wel kwijt na het verwijderen van je account!