Screenshot van Startsex.nl

Startsex.nl

Laatst bijgewerkt op 25 juli 2021
Bezoek website
  • Accounts worden voornamelijk beheerd door de site zelf Not Safe!
  • Veel betalen door muntensysteem dus kosten bij ieder berichtje wat je wilt versturen Not Safe!
  • Berichten beantwoord door robots of operators Not Safe!

Startsex is een nep datingsite met door hun zelf ontwikkelde fictieve profiele. startsex berichten worden beantwoord door betaalde chatters. Lees waarom onze experts startsex.nl afraden en zie wat de betere alternatieven voor startsex zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

Startsex review

Startsex is een fictieve datingwebsite met door hun zelf gemodereerde fictieve profielen. Daarnaast worden de berichtjes verstuurd en beantwoord door chatoperators die veelal een vergoeding krijgen per ontvangen of verstuurd bericht. Vaak word je meteen na je aanmelding overspoeld met tig tallen chatberichten van deze neppe leden, waarbij het in bijna alle gevallen gaat om knappe meiden. Bovendien proberen deze profielen je allemaal het gevoel te geven erg veel interesse in je te hebben en snel een date te willen hebben. Wanneer je op een van deze chatberichten wil antwoorden moet je hiervoor per bericht €1,- euro betalen. Voordat je kunt reageren moet je een credit bundel kopen waardoor je minimaal voor 10 euro een bundel moet betalen. Deze bundels lopen op tot over de 200 euro per creditpakket, en hoe hoger je neemt hoe minder je per berichtje betaald. Desondanks is het bij al deze profielen nooit mogelijk om echte dates te regelen, al beweren ze bijna altijd dat ze het wel willen.

Ingeschreven op startsex.nl?

Dus ben je aangemeld op startsex, dan is ons advies om je hier ook per direct weer uit te schrijven en om het gewoon te gaan proberen bij de betrouwbaardere opties voor sexdating met echte gebruikers. Uiteraard hebben de datingsite experts alvast een overzicht gemaakt met de beste alternatieven voor startsex.nl. Bovendien mag je zelf elk alternatief kosteloos uittesten om een indruk te krijgen van deze beste datingsite voor spannende dates met echte dames. Deze aanbieders maken derhalve ook geen gebruik van betaalde chatters om te proberen je aan het lijntje te houden. Zodoende kun je dus zelf erachter komen welke van deze erotische datingwebsites het beste alternatief is voor wat je zoekt.

startsex account verwijderen

Je startsex account verwijderen doe je door de volgende stappen te volgen:

  1. Om te beginnen log je daar in op de website.
  2. Vervolgens ga je naar "Mijn account". (of ga direct naar "startsex.nl/mijnaccount").
  3. Ga helemaal naar beneden tot onderaan de pagina en druk op de button "account definitief verwijderen".
  4. Druk als laatst op "OK" om jouw account geheel te laten verwijderen.

Let op: Je startsex eventuele contact punten verlies je wel direct na deze aktie!