Snap2sexReview

Website onderzoek

 • Expert Review
 • Alternatieven
 • Uitschrijven
 • Deel ervaring
snap2sex.nl review
one stars rating mobile
2946 x beoordeeld
 • Profielen zijn gemaakt door de dating site zelf

  niet safe!
 • Een hoge vergoeding betalen per verzonden bericht

  niet safe!
 • Berichten worden beantwoord door ingehuurde chatters

  niet safe!

Snap2sex.nl details analyse

Opgericht Sinds December 2015

snap2sex is opgericht in december 2015 en dient sindsdien als fictieve chatdienst

Populariteit (Hits/Mnd) 500++

500+ bezoekers per maand op snap2sex helpen voorral de chatoperators aan werk.

Beveiligingsprotocol GEEN

snap2sex maakt derhalve geen gebruik van een beveiligde (SSL) verbinding. Je gegevens zijn niet veilig

Ingeschreven Leden
Man 99%
Vrouw 1%

De man / vrouw verhoudingen van de profielen op snap2sex is alsvolgt: 99 procent van de gebruikers is een man en 1 procent een vrouw

Snap2sex review

Snap2sex is een neppe datingsite met door hun zelf toegevoegde fake profielen. Daarbij worden de conversaties verstuurd en beantwoord door chatters die over het algemeen betaald krijgen per ontvangen of verstuurd bericht. Na alle waarschijnlijkheid word je direct na je inschrijving overspoeld met veel berichten van deze neppe leden, waarbij het vrijwel altijd gaat om sexy meiden. Niettemin proberen deze profielen je allemaal de indruk te geven heel veel interesse in je te hebben en graag een date te willen plannen. Wanneer je op zo'n berichtjes wil reageren moet je hiervoor per chatbericht een vergoeding. Voordat je kunt reageren moet je een creditpakket kopen waardoor je op z'n minst 10 euro credits moet inkopen. Deze prijzen lopen op tot €200,00 per creditbundel, en hoe grotere bundel je aanschaft des te minder je per credit betaald. Echter is het bij al deze profielen nooit mogelijk om offline afspraakjes te krijgen, al doen ze vaak genoeg overkomen dat ze het wel willen.

Ingeschreven op snap2sex.nl?

Dus ben je een van de gebruikers van snap2sex, dan adviseren wij je om je hier ook gewoon weer uit te schrijven en om het gewoon te gaan proberen bij de betrouwbaardere opties voor seksdating zonder fake leden. Daarnaast hebben onze experts alvast een selectie gemaakt met de beste alternatieven voor snap2sex.nl. Bovendien mag je zelf ieder alternatief kosteloos uitproberen om kennis te maken met deze beste opties voor sex afspraakjes met echte gebruikers. Deze datingsites maken derhalve ook nooit gebruik van chat operators die je proberen om aan het lijntje te houden. Zodoende kun je er zelf achter komen welke sexdating websites het beste past bij wat je zoekt.

snap2sex profiel verwijderen

Je snap2sex account verwijderen doe je als volgt:

 1. Als eerste log je daar in op de website.
 2. Vervolgens ga je naar "Mijn profiel".
 3. Druk vervolgens op het tandwiel-icoon (of surf naar "snap2sex.nl/instellingen").
 4. Helemaal onder aan de pagina druk je op de button "definitief opheffen van mijn account" .
 5. Klik als laatst op de "OK" knop om jouw profiel compleet te laten verwijderen.

Let op: Je snap2sex eventuele credits ben je dan wel direct kwijt hierna!

Snap2sex alternatieven zonder nep profielen

#1
Snapfuck one stars rating
1741 x beoordeeld
 • Gecontroleerde Leden
 • Vrij verdienen of kopen
 • Echte chats & chatpals
#2
BeNaughty.com one stars rating
13847 x beoordeeld
 • Alleen Echte Profielen
 • Géén Creditsysteem
 • Géén Chat Operators
#3
Novamora.nl one stars rating
4779 x beoordeeld
 • Géén Fictieve Profielen
 • Niet Betalen per Bericht
 • Géén Chat Operators
#4
victoriamilan.nl one stars rating
9516 x beoordeeld
 • Géén Fictieve Profielen
 • Onbeperkt met Premium
 • Géén Chat Operators

Vergelijkbare (fictieve) datingsites Meer datingsites

Vertel ons uw ervaring over Snap2sex.nl
Geslacht star rating
Slechte ervaring Man
niek
1 review
one star rating Maandag 28 Mei 2018

Kon al niet geloven dat al die leuke vrouwen daar per bericht betalen om met mij te kunnen chatten. Normaal draait zelfs de toiletjuffrouw der hooft niet eens om als ik voorbij loop. Hier op snap 2 sex liggen de vrouwen aan mijn voeten, aan iedere teen minstens 10 zal je haast zeggen. Het heeft mij alleen 2 uur van mijn leven gekost, want credits heb ik daar niet gekocht gelukkig.

Slechte ervaring Man
Peter Boxtel
1 review
one star rating Dinsdag 1 Januari 2019

De site vindt een date .nl is zeer ernstige oplichterij. adat je je gratis aangemeld hebt bestookt men je via zogenaamde advocaten uit Duitsland met rekeningen van 165 omdat je een abonnement zou hebben afgesloten Je komt er niet vanaf. NOOIT BETALEN is puur oplichterij

Slechte ervaring Vrouw
Serge044
1 review
one star rating Vrijdag 10 Mei 2019

De site draait alleen om credits, en die kosten natuurlijk veel geld, hele dure pakketten, duur om berichten te versturen. De operators willen je zogenaamd leren kennen voordat je gaat daten. Hoeveel gesprekken je ook zal gaan voeren, van een date met sex komt het nooit, vergelijk het maar met een soort sms service. Zodra je een afspraak wil maken volgen de bekende smoesjes sorry ik moet werken of ik wil je eerst beter leren kennen. Dit is bij alle vrouwen hetzelfde, er zijn geen uitzonderingen te vinden. Ben blij dat deze site al offline is!

Slechte ervaring Vrouw
AllesNep
1 review
one star rating Vrijdag 10 Mei 2019

Wat een neppe bende zeg, ik had bewust mijn profiel niet ingevuld als trucje en ja hoor. Het begon weer precies hetzelfde als op alle andere datingsites. Eerst krijg je een berichtje of je een vrouw wilt neuken en daarna willen ze je leren kennen via de site. Er wordt niet ingegaan op nummers en mailadressen. Het is water naar de zee dragen. Dus NOOIT aan beginnen hoor, het is altijd weggegooid geld en na een tientje investering een illusie armer maar een ervaring rijker. Gelukkig kan ik dat tientje nog wel missen.... maar het een teleurstelling als je op deze wijze opgelicht wordt. En laat staan als je voor honderden euro's het schip ingaat!