Screenshot van Sekszoekers.com

Sekszoekers.com

Laatst bijgewerkt op 25 juli 2021
Bezoek website
  • Dating profielen worden voornamelijk geplaatst door de website zelf Not Safe!
  • Credits betalen bij elk verstuurd of ontvangen bericht Not Safe!
  • Alle berichten worden beantwoord door chat operators Not Safe!

Sekszoekers is een nep datingsite met door hun zelf aangebrachte fictieve profiele. sekszoekers berichten worden beantwoord door betaalde chatters. Lees waarom onze experts sekszoekers.com afraden en zie wat de betere alternatieven voor sekszoekers zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

Sekszoekers review

Sekszoekers is een fictieve dating website met door hun zelf ontwikkelde fake profielen. Daarbij worden alle berichten verstuurd en beantwoord door berichten centrales die vaak betaald krijgen per verstuurd of ontvangen bericht. Gewoonlijk word je rap na je registratie overrompelt met tig tallen reacties van deze fictieve leden, waarbij het in bijna alle gevallen gaat om sexy dames. Daarnaast proberen de chatters achter de profielen je allemaal het gevoel te geven erg veel belangstelling in je te hebben en snel een date te willen hebben. Wanneer je op zo'n berichtjes wil ingaan moet je daarvoor per chatbericht €1,- euro betalen. Voordat je kunt reageren moet je een creditpakket kopen waardoor je minstens voor 10 euro een creditpakket moet inkopen. Deze creditpakketten lopen op tot en met de €200,- per transactie, en hoe hoger je koopt hoe minder je per verstuurd bericht betaald. Daarna is het in vrijwel alle gevallen niet mogelijk om offline afspraakjes te scoren, al zeggen ze in de meeste gevallen dat ze het maar al te graag willen.

Ingeschreven op sekszoekers.com?

Dus ben je ingeschreven op sekszoekers, dan raden wij je aan om je hier ook weer uit te schrijven en het op je gemak te proberen bij de betrouwbaardere alternatieven voor seks dating zonder gemodereerde profielen. Bovendien hebben experts alvast een overzicht gemaakt met de beste alternatieven voor sekszoekers.com. Bovendien mag je zelf elk alternatief gratis uitproberen om een indruk te krijgen van deze beste opties voor sex dating met echte gebruikers. Deze aanbieders maken tevens ook nooit gebruik van chat operators om te proberen je veel geld te laten betalen. Hierdoor kun je erachter komen welke van deze erotische datingsites het beste alternatief is voor waar je naar opzoek bent.

sekszoekers uitschrijven


Je sekszoekers account verwijderen doe je door de volgende stappen te volgen:

  1. Voor de eerste stap log je in op je account.
  2. Druk rechtsbovenin op de button "Help".
  3. Onderin het menu wat omlaag komt zie je staan "Verwijder mijn profiel", klik daarop. (of surf naar "sekszoekers.com/delete_account").

  4. Klik dan daarna op de knop "Verwijder mijn profiel".
  5. Als laatste krijg je de vraag "weet je het zeker", druk op "JA" en jouw profiel wordt permanent verwijderd.

Let op: Je sekszoekers eventuele credits vervallen direct na het verwijderen van je account!