Screenshot van Negerin-neuken.nl

Negerin-neuken.nl

Laatst bijgewerkt op 20 juli 2021
Bezoek website
  • Profielen en foto's zijn vrijwel allemaal ontwikkeld door de website zelf Not Safe!
  • Veel betalen voor ieder verstuurd bericht Not Safe!
  • Berichten verstuurd en beantwoord door inghuurde chatters Not Safe!

Negerin-neuken is een nep datingsite met door hun zelf gemodereerde fictieve profiele. negerin-neuken berichten worden beantwoord door betaalde chatters. Lees waarom onze experts negerin-neuken.nl afraden en zie wat de betere alternatieven voor negerin-neuken zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

Negerin-neuken review

Negerin-neuken is een fictieve datingwebsite met door hun zelf toegevoegde nep profielen. Daarnaast worden de reacties verstuurd en beantwoord door chatters die vaak een commissie krijgen per verstuurd of ontvangen bericht. Vaak word je rap na je inschrijving overspoeld met tientallen chatberichten van deze gemodereerde profielen, waarbij het vrijwel altijd gaat om vrouwen. Niettemin proberen dit soort bedrijven je allemaal de indruk te geven heel veel belangstelling in je te hebben en echt een ontmoeting te willen hebben. Zodra je op een van die berichtjes wil antwoorden moet je hiervoor per chatbericht een bedrag betalen. Om te kunnen reageren moet je credits vooruitbetalen waarmee je op z'n minst voor tien euro credits moet aanschaffen. De kosten lopen op tot en met de €200,- per creditbundel, en hoe hoger je in één keer koopt hoe minder je per credit betaald. Uiteindelijk is het bij al deze profielen niet mogelijk om offline afspraakjes te krijgen, al beweren ze vaak dat ze dat wel graag willen.

Ingeschreven op negerin-neuken.nl?

Dus ben je een van de profielen op negerin-neuken, dan raden wij je aan om je hier ook weer af te melden en het op je gemak te gaan proberen bij de betere aanbieders voor seks dating zonder gemodereerde profielen. Tevens hebben experts alvast een overzicht gemaakt van de beste alternatieven voor negerin-neuken.nl. Bovendien mag je zelf elk alternatief 100% gratis uitproberen om een indruk te krijgen van deze beste datingsite voor sex dates met echte vrouwen. Deze aanbieders maken tevens ook nooit gebruik van betaalde chatters om te proberen je veel geld te laten betalen. Kortom zo kun je er zelf achter komen welke van deze sexdating websites het meest overeen komt met wat je zoekt.

negerin-neuken account verwijderen

Je negerin-neuken account verwijderen doe je als volgt:

  1. Om te beginnen log je in op de website.
  2. Als tweede ga je naar "Wijzig account". (of ga direct naar "negerin-neuken.nl/account").
  3. Ga helemaal naar beneden tot onderaan de pagina en druk op het kopje "account definitief verwijderen".
  4. Druk als laatst op de button "OK" om jouw profiel definitief te laten verwijderen.

Let op: Je negerin-neuken eventuele contact punten komen direct te vervallen na deze aktie!

Gemiddelde beoordeling
Kwaliteit profielen
2 / 10
Betrouwbaarheid
2 / 10
Functionaliteiten
2 / 10
Klantenservice
2 / 10
Top beoordelingen
auteur van de beoordeling
ZwarteTulp (29 jaar) 2 juli 2018
Ik raad Negerin-neuken.nl niet aan Ik wil heel graag een negerin neuken maar als alles nep is

Ik wil heel graag een negerin neuken maar als alles nep is dat gaat dat een beetje lastig. Ik ben al zo vaak tegen een muur opgelopen. Ik zie achter elke boom een beer nu. Terwijl ik liever een geile negerin in mijn bedje zie liggen. ;)