MilfarnhemReview

Website onderzoek

 • Expert Review
 • Alternatieven
 • Uitschrijven
 • Deel ervaring
milfarnhem.nl review
one stars rating mobile
137 x beoordeeld
 • Profielen worden aangemaakt door de dating site zelf

  niet safe!
 • Hoge kosten betalen per verzonden bericht

  niet safe!
 • De berichten worden beantwoord door chatoperators

  niet safe!

milfarnhem review

milfarnhem is een seks datingwebsite die gebruik maken van fictieve profielen die door deze site zelf zijn toegevoegd. De reacties worden in vrijwel alle gevallen zowel verstuurd als beantwoord door eigen chatters die daarvoor een vast bedrag per bericht krijgen. Deze chat operators zijn getraind om een gesprek zo lang als mogelijk tot stand te houden, want zodra je op een van hun berichtjes wilt ingaan moet je daarvoor betalen per bericht dat je verstuurd. Daarnaast moet je ook direct een groter aantal credits vooruitbetalen van minimaal zeventien euro en vijftig cent tot tegen de €220 per transactie. Hoe prijziger de creditbundel des te lager de uitgaven per bericht. Aan de andere kant betaal je met de duurste credit-pakket nog gewoon €1,10 per berichtje. Bij een creditpakket betaal je zelfs zomaar € 1,75 per bericht dat je verstuurd. Uiteindelijk is het in vrijwel alle gevallen nooit mogelijk om fysieke dates te krijgen al wekken ze meestal de indruk dat dit wel gewoon kan.

Ingeschreven op Milfarnhem.nl?

Dus ben je aangemeld op milfarnhem, dan is ons advies om je hier ook weer af te melden en om het beter te gaan proberen bij de betrouwbaardere opties voor seks dating zonder fictieve profielen. Bovendien hebben onze datingsite deskundigen alvast een lijst gemaakt met de beste alternatieven voor milfarnhem.nl. Bovendien kun je zelf elk alternatief 100% gratis uittesten om een indruk te krijgen van deze beste datingsite voor spannende afspraakjes met echte vrouwen. Deze partijen maken derhalve ook nooit gebruik van chatoperators die je proberen om een creditbundel te laten kopen. Kortom zo kun je er dus erachter komen welke van deze casual dating websites de beste keuze is voor waar je naar opzoek bent.

milfarnhem uitschrijven

Meestal maken sites als milfarnhem.nl het je zo gecompliceerd als mogelijk om je profiel te verwijderen. Daarentegen wisten de experts de juiste stappen te vinden om je hier uit te kunnen schrijven. Je milfarnhem profiel verwijderen gaat als volgt:

 1. Om te beginnen moet je zijn ingelogd op je account daar.
 2. Daarna surf je naar: "http://milfarnhem.nl/user/area/deactivate".
 3. Vul je e-mail-adres in waarmee je je hebt aangemeld.
 4. Druk op de knop "Permanent Verwijderen" om je lidmaatschap te beëindigen

Let op: Je milfarnhem eventuele credittegoed en chat berichten raak je wel direct kwijt na het verwijderen van je account!

Milfarnhem alternatieven zonder nep profielen

#1
Snapfuck one stars rating
1741 x beoordeeld
 • Gecontroleerde Leden
 • Vrij verdienen of kopen
 • Echte chats & chatpals
#2
BeNaughty.com one stars rating
13847 x beoordeeld
 • Alleen Echte Profielen
 • Géén Creditsysteem
 • Géén Chat Operators
#3
Novamora.nl one stars rating
4779 x beoordeeld
 • Géén Fictieve Profielen
 • Niet Betalen per Bericht
 • Géén Chat Operators
#4
victoriamilan.nl one stars rating
9516 x beoordeeld
 • Géén Fictieve Profielen
 • Onbeperkt met Premium
 • Géén Chat Operators

Vergelijkbare (fictieve) datingsites Meer datingsites

Vertel ons uw ervaring over Milfarnhem.nl
Geslacht star rating
Slechte ervaring Man
Arnhemmer
1 review
one star rating Dinsdag 23 April 2019

Was opzoek naar een leuke milf in Arnhem maar het is onbegonnen werk om een leuke date te vinden in Arnhem en daar net iets buiten. Ik twijfel nog wel een beetje of het misschien toch mogelijk is. Maar ik vind drie weken chatten meer dan genoeg, en heb best wel wat centen uitgegeven om die ene leuke milf te vinden in Arnhem.

Slechte ervaring Man
huib
1 review
one star rating Donderdag 2 Mei 2019

Een milf in Arnhem vinden is mij niet gelukt en ook niet na veel berichten sturen. Het haalt uiteindelijk toch niet uit, je krijgt alleen maar frustraties op een gegeven moment. Zeer vervelende ervaringen opgedaan.

Slechte ervaring Man
Frits
1 review
one star rating Dinsdag 14 Mei 2019

Toen ik de naam van de website las werdt ik enorm blij ik dacht eindelijk iets bij mij in de buurt maar godverdomme het is weer een van die neppe sites die profielen kloppen van geen kant en als je dan nog een gesprek aangaat merk je gewoon dat het on natuurlijk is en alleen maar gemunt wordt op je geld.

Slechte ervaring Man
Iwan
1 review
one star rating Dinsdag 28 Mei 2019

In mijn zoektocht naar de ideale milf ben ik alleen maar gestruikeld, keer op keer kwam het erop neer dat geen enkel gesprek op iets uitliep, ik geef het op bij deze.