Screenshot van Neukoproepen.com

Neukoproepen.com

Laatst bijgewerkt op 25 juli 2021
Bezoek website
  • Profielen zijn vrijwel allemaal ontwikkeld door deze website zelf Not Safe!
  • Veel geld betalen voor ieder verstuurd bericht Not Safe!
  • De berichten worden verstuurd door chat operators Not Safe!

Neukoproepen-com is een nep datingsite met door hun zelf aangebrachte fictieve profiele. neukoproepen-com berichten worden beantwoord door betaalde chatters. Lees waarom onze experts neukoproepen.com afraden en zie wat de betere alternatieven voor neukoproepen-com zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

Neukoproepen-com review

Neukoproepen-com is een fake dating site met door hun zelf gecreëerde fictieve profielen. Tevens worden alle reacties verstuurd en beantwoord door chatoperators die veelal betaald krijgen per ontvangen of verstuurd bericht. Waarschijnlijk word je binnen de kortste keren na je inschrijving overrompelt met overdreven veel reacties van deze gemodereerde leden, waarbij het in bijna alle gevallen gaat om mooie vrouwen. Daarnaast proberen de chatoperators je allemaal het idee te geven heel veel interesse in je te hebben en snel een ontmoeting te willen hebben. Wanneer je op een van die berichtjes wil ingaan moet je daarvoor per chatbericht betalen. Om te kunnen reageren moet je een credit bundel inkopen waarmee je ten minste tien euro een bundel moet kopen. De kosten lopen op tot en met de €200,- per creditbundel, en hoe grotere bundel je aanschaft des te minder je per credit betaald. Uiteindelijk is het nooit mogelijk om echte afspraakjes te regelen, al zeggen ze meestal dat ze het maar al te graag willen.

Ingeschreven op neukoproepen.com?

Dus ben je een van de gebruikers van neukoproepen-com, dan raden wij je aan om je hier ook weer uit te schrijven en om het beter is te gaan proberen bij de betrouwbaardere alternatieven voor erotische dating zonder nep profielen. Uiteraard hebben onze experts alvast een lijst gemaakt van de beste alternatieven voor neukoproepen.com. Bovendien mag je zelf elk alternatief gratis uitproberen om een indruk te krijgen van deze beste datingsite voor sexdating met echte gebruikers. Deze aanbieders maken tevens ook geen gebruik van betaalde chatters om te proberen je geld af te troggelen. Kortom zo kun je er dus erachter komen welke datingsites het beste aansluit bij waar je naar opzoek bent.

neukoproepen-com uitschrijven

Je neukoproepen-com account verwijderen doe je door de volgende stappen te volgen:

  1. Om te beginnen log je in op je account.
  2. Daarna ga je naar "Wijzig account". (of surf naar "neukoproepen.com/account").
  3. Ga helemaal naar beneden tot onderaan de pagina en klik op het kopje "account definitief verwijderen".
  4. Druk als laatst op de button "OK" om jouw account voor goed te laten verwijderen.

Let op: Je neukoproepen-com eventuele tegoed verlies je wel direct na het deactiveren van je account!