logo Gratis-vrouwenneuken.nl

Gratis-vrouwenneuken.nl

Niet tevreden over Gratis-vrouwenneuken.nl? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • De profielen worden bijna alleen geplaatst door beheerders zelf Not Safe!
  • Commissie betalen voor ieder verstuurd of ontvangen berichtje Not Safe!
  • De berichten worden beantwoord door chatoperators Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 20 Jul 2021

Gratis-vrouwenneuken is een nep datingsite met door hun zelf aangebrachte fictieve profiele. gratis-vrouwenneuken berichten worden beantwoord door betaalde chatters. Lees waarom onze experts gratis-vrouwenneuken.nl afraden en zie wat de betere alternatieven voor gratis-vrouwenneuken zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

Gratis-vrouwenneuken review

Gratis-vrouwenneuken is een fake dating website met door hun zelf toegevoegde fictieve profielen. Daarbij worden alle berichtjes verstuurd en beantwoord door chatoperators die veelal een vergoeding krijgen per verstuurd of ontvangen bericht. Gewoonlijk word je binnen de kortste keren na je registratie overladen met soms honderden berichten van deze gemodereerde gebruikers, waarbij het vrijwel altijd gaat om sexy vrouwen. Daarnaast proberen de chatters achter de profielen je allemaal het gevoel te geven veel interesse in je te hebben en echt een date te willen regelen. Wanneer je op een van deze berichten wil ingaan moet je hiervoor per chatbericht €1,- euro betalen. Daarvoor moet je credits kopen waarmee je minimaal €10,- een creditbundel moet inkopen. Deze creditbundels lopen op tot €200,00 per transactie, en hoe hoger je in één keer koopt des te minder je betaald per bericht. Daarna is het bij al deze profielen niet mogelijk om echte dates te krijgen, al doen ze bijna altijd overkomen dat ze dat juist graag willen.

Ingeschreven op gratis-vrouwenneuken.nl?

Dus ben je een van de leden van gratis-vrouwenneuken, dan is ons advies om je hier ook per direct weer af te melden en om het gewoon te gaan proberen bij de betrouwbaardere alternatieven voor erotische dating met echte leden. Uiteraard hebben experts alvast een rangschikking gemaakt met de beste alternatieven voor gratis-vrouwenneuken.nl. Bovendien kun je zelf elk alternatief 100% gratis uitproberen om een indruk te krijgen van deze beste alternatieven voor spannende dates met echte dames. Deze aanbieders maken tevens ook nooit gebruik van chat operators die je proberen om aan het lijntje te houden. Op deze manier kun je er zelf achter komen welke van deze casual dating sites de beste keuze is voor waar je naar opzoek bent.

gratis-vrouwenneuken account verwijderen


Je gratis-vrouwenneuken account verwijderen doe je als volgt:

  1. Voor de eerste stap log je in op je account.
  2. Druk in de rechter bovenhoek op de button "Help".
  3. Onderin het menu wat omlaag schuift vind je "Verwijder mijn profiel", klik daarop. (directe link "gratis-vrouwenneuken.nl/delete_account").

  4. Klik daarna op de button "Verwijder mijn profiel".
  5. Daarna krijg je de melding "weet je het zeker", druk op de "JA" knop en jouw profiel wordt direct verwijderd.

Let op: Je gratis-vrouwenneuken eventuele contact punten vervallen direct na deze aktie!