AlleenpriveReview

Website onderzoek

 • Expert Review
 • Alternatieven
 • Uitschrijven
 • Deel ervaring
alleenprive.nl review
one stars rating mobile
327 x beoordeeld
 • Profielen worden ontwikkeld door de beheerders zelf

  niet safe!
 • Een (hoog) vast bedrag betalen voor ieder verstuurd bericht

  niet safe!
 • De berichten worden beantwoord door chat operators

  niet safe!

alleenprive review

alleenprive is een datingwebsite met daarop neppe profielen die door deze site zelf zijn gecreëerd. De chatberichten die je binnen krijgt worden bijna altijd zowel verstuurd als beantwoord door eigen chatters die daarvoor betaald krijgen. Deze chatoperators weten precies hoe ze jou kunnen aanzetten om te reageren, want zodra je op zo een berichtje wilt reageren moet je daarvoor betalen per bericht dat je verstuurd. Daarnaast moet je vaak ook eerst een dure credit bundel aankopen van minstens meer dan €17,-, oplopend tot en met de €219,50 . Hoe prijziger het aankoop bedrag des te lager de prijs per credtis. Niettemin zijn de kosten met de duurste credit-bundel als nog €1,10 per bericht. Bij de goedkoopste creditpakket kost het je 1,75 euro per berichtje. Echter is het in vrijwel alle gevallen nooit mogelijk om echte afspraakjes te krijgen met de profielen op deze datingwebsite al zeggen ze vaak dat dit juist wel kan.

Ingeschreven op Alleenprive.nl?

Toevallig ingeschreven op alleenprive? Ons advies is om je hier ook gewoon uit te schrijven en het gewoon is te proberen bij de betrouwbaardere website voor sexdating zonder fictieve leden. Daarnaast hebben onze datingsite deskundigen alvast een lijst gemaakt van de beste alternatieven voor alleenprive.nl. Bovendien kun je zelf ieder alternatief 100% gratis uittesten om kennis te maken met deze beste opties voor spannende dates met echte vrouwen. Deze aanbieders maken derhalve ook geen gebruik van chatoperators om te proberen je een creditpakket te laten betalen. Hierdoor kun je dus zelf erachter komen welke van deze datingwebsites het beste alternatief is voor jou.

alleenprive account verwijderen

Meestal maken sites als deze het de gebruiker zo onbegrijpelijk als mogelijk om je er weer uit te schrijven. Gelukkig wisten de experts de eenvoudigste methode te vinden om je hier uit te schrijven. Je alleenprive profiel verwijderen doe je door de volgende stappen te volgen:

 1. Als eerste moet je zijn ingelogd op je account daar.
 2. Vervolgens ga je naar de directe link: "http://alleenprive.nl/user/area/deactivate".
 3. Vul je e-mailadres in waarmee je je hebt aangemeld.
 4. Druk op de knop "Permanent Verwijderen" om je profiel definitief te verwijderen

Let op: Je alleenprive eventuele resterende credits en chat gesprekken ben je dan wel direct kwijt na het verwijderen van je profiel!

Alleenprive alternatieven zonder fake profielen

#1
Snapfuck one stars rating
1741 x beoordeeld
 • Gecontroleerde Leden
 • Vrij verdienen of kopen
 • Echte chats & chatpals
#2
BeNaughty.com one stars rating
13847 x beoordeeld
 • Alleen Echte Profielen
 • Géén Creditsysteem
 • Géén Chat Operators
#3
Novamora.nl one stars rating
4779 x beoordeeld
 • Géén Fictieve Profielen
 • Niet Betalen per Bericht
 • Géén Chat Operators
#4
victoriamilan.nl one stars rating
9516 x beoordeeld
 • Géén Fictieve Profielen
 • Onbeperkt met Premium
 • Géén Chat Operators

Vergelijkbare (fictieve) datingsites Meer datingsites

Vertel ons uw ervaring over Alleenprive.nl
Geslacht star rating
Slechte ervaring Man
Zoekende
1 review
one star rating Donderdag 26 Juli 2018

Ben al zo lang zoekende maar ik ga steeds meer twijfelen of er wel echte profielen zijn te vinden. Na een paar jaar alleen maar pech hebben en de verkeerde profielen treffen lijkt mij niet aan de orde. Het zal wel fake staan met fake profielen en is het beter om ermee te stoppen want zoekende blijven is frustrerend. Alleen maar chatten tegen behoorlijke kosten ben ik een beetje zat aan het worden. Er is ook niemand die mij een voorstel kan doen en allemaal willen ze blijven chatten via de site.

Slechte ervaring Vrouw
Precilla
1 review
one star rating Woensdag 24 April 2019

Zijn alle vrouwen ineens bi geworden, krijg meer dan 40 berichten per dag van vrouwen die bi blijken te zijn. En alleen privé is alleen privé via de site. Geen telefoonnummers uitwisselen, geen mailadressen en geen ander voorstel. De kosten zijn ook nog eens veel en veel te hoog. Ik ben nieuw met dit soort dingen maar ik kan gelijk niets meer vertrouwen. Ik kan beter uitgaan en daar een leuke meid zien te scoren. Dacht alleen dat via internet chill was.

Slechte ervaring Man
Meharis
1 review
one star rating Vrijdag 3 Mei 2019

Pure geld afzetterij, ik ben de laatste week bijna 20 euro per dag kwijt aan vrouwen waarvan ik dacht dat ze zouden daten maar niets is minder waar.

Slechte ervaring Man
Rivaldo
1 review
one star rating Vrijdag 17 Mei 2019

Ik was gelijk verliefd toen ik de website opkwam alleen maar om erachter te komen dat er een vent met mij op de chat zat wat walgelijk!

Slechte ervaring Man
Jari
1 review
one star rating Woensdag 29 Mei 2019

Ik ben te oud voor het internet ik word in de zeik genomen waar ik bij sta, zit ik gewoon wekenlang met een man te praten dan mot ik toch niet