SexmaatjegezochtReview

Website onderzoek

 • Expert Review
 • Alternatieven
 • Uitschrijven
 • Deel ervaring
sexmaatjegezocht.nl review
one stars rating mobile
139 x beoordeeld
 • Profielen worden aangemaakt door de dating site zelf

  niet safe!
 • Een hoge vergoeding betalen bij elk verstuurd bericht

  niet safe!
 • De berichten worden beantwoord door chatoperators

  niet safe!

sexmaatjegezocht review

sexmaatjegezocht is een sex datingsite die gebruik maken van nep profielen die deze website zelf hebben aangemaakt. De chatberichten worden bijna altijd beantwoord en verstuurd door ingehuurde berichten centrales die daarvoor een vergoeding krijgen. Deze chatoperators weten precies hoe zij een gesprek tot stand kunnen houden, want zodra je op zo een bericht wilt antwoorden moet je hiervoor een bedrag betalen per bericht dat je verstuurd. Hiervoor moet je dan ook eerst een bundel betalen van minstens zeventien euro en vijftig cent, oplopend tot tegen de €220 euro per aankoop. Hoe prijziger de creditpakket des te lager de prijs per verstuurd chatbericht. Daarentegen betaal je met het grootste credit-pakket nog gewoon ruim één euro per verstuurd bericht. Bij een aankoop betaal je zomaar al €1,75 per chatbericht. Echter is het bij bijna alle profielen onmogelijk om echte dates te krijgen via deze dating site al wekken ze vaak de indruk dat dit juist wel kan.

Ingeschreven op Sexmaatjegezocht.nl?

Dus ben je een van de profielen op sexmaatjegezocht, dan raden wij je aan om je hier ook weer af te melden en het eens te gaan proberen bij de betrouwbaardere website voor casual dating zonder fictieve leden. Bovendien hebben onze experts alvast een overzicht gemaakt van de beste alternatieven voor sexmaatjegezocht.nl. Bovendien mag je zelf elk alternatief vrijblijvend gratis uittesten om kennis te maken met deze beste alternatieven voor spannende dates met echte vrouwen. Deze partijen maken derhalve ook geen gebruik van chat operators om te proberen je een creditpakket te laten betalen. Hierdoor kun je er dus erachter komen welke van deze datingsites het beste alternatief is voor wat je zoekt.

sexmaatjegezocht uitschrijven

Vaak maken dit soort datingsites het jou zowat onmogelijk om je profiel te verwijderen. Uiteraard wisten onze experts de eenvoudigste manier te vinden om je sexmaatjegezochtprofiel te kunnen verwijderen. Om je sexmaatjegezocht profiel te verwijderen kun je de stappen hieronder volgen:

 1. Als eerste moet je zijn ingelogd op je account daar.
 2. Vervolgens surf je naar: "http://sexmaatjegezocht.nl/userExtra/deactivate".
 3. Vul je e-mail-adres/wachtwoord in en geef een reden voor afmelding.
 4. Druk op de button "Afmelden" om je registratie te beëindigen
 5. Belangrijk! Hierna vragen ze je toestemming om je e-mail-adres te gebruiken om jou na het uitschrijven op de hoogte te kunnen stellen. Druk op de "ANNULEREN" knop om jouw profiel +e-mail-adres gegevens geheel te verwijderen uit hun database.

Let op: Je sexmaatjegezocht eventuele credits en berichten verlies je wel direct hierna!

Sexmaatjegezocht alternatieven zonder fictieve profielen

#1
BeNaughty.com one stars rating
13847 x beoordeeld
 • Alleen Echte Profielen
 • Géén Creditsysteem
 • Géén Chat Operators
#2
Snapfuck one stars rating
1741 x beoordeeld
 • Gecontroleerde Leden
 • Vrij verdienen of kopen
 • Echte chats & chatpals
#3
Hornyhub.club one stars rating
1220 x beoordeeld
 • Veel Geverifieerde Leden
 • Onbeperkt of per bericht
 • Echt Daten & Chatpals
#4
Novamora.nl one stars rating
4779 x beoordeeld
 • Géén Fictieve Profielen
 • Niet Betalen per Bericht
 • Géén Chat Operators

Vergelijkbare (fictieve) datingsites Meer datingsites

Vertel ons uw ervaring over Sexmaatjegezocht.nl
Geslacht star rating
Slechte ervaring Man
Jeremey
1 review
one star rating Woensdag 24 April 2019

Ben al jaren opzoek naar een seksmaatje maar tot op heden ben ik nog altijd niet voorzien. Er is animo zat voor mijn profiel, daar ligt het dus niet aan. Het lijkt ook wel uit den boze als je over een ontmoeting begint

Slechte ervaring Man
Redmar
1 review
one star rating Vrijdag 3 Mei 2019

Ik heb altijd gezocht naar een sexmaatje en ben daar uitgekomen. Nou had ik al zoiets van is dat wel op waarheid belust. Na een aantal dagen chatten wist ik het eigenlijk wel zeker. Het lag er ook wel erg dik op met de vrouwen die niet met een leuk voorstel kwamen. Wel willen daten maar alleen maar online en virtueel.

Slechte ervaring Man
Joost
1 review
one star rating Vrijdag 17 Mei 2019

Niemand hier zoekt een sexmaatje dat kan ik wel vertellen!

Slechte ervaring Man
Quinten
1 review
one star rating Donderdag 30 Mei 2019

het is altijd een teleurstelling dat zn site hun naam niet waardig is. want ik ging er vanuit dat ik een sexmaatje zou gaan vinden. daarintegen ben ik alleen maar geld verloren aan credits en gepraat met veelste saaie vrouwen.