NeukdateeuReview

Website onderzoek

 • Expert Review
 • Alternatieven
 • Uitschrijven
 • Deel ervaring
neukdate.eu review
one stars rating mobile
132 x beoordeeld
 • Profielen worden gecreëerd door zelf

  niet safe!
 • Een (hoog) vast bedrag betalen per verzonden bericht

  niet safe!
 • Berichten worden beantwoord door chatoperators

  niet safe!

neukdate-eu review

neukdate-eu is een datingsite dat gebruik maakt van fictieve profielen die deze site zelf hebben gecreëerd. De berichtjes op je account worden in bijna alle gevallen zowel verstuurd als beantwoord door chat operators die daarvoor betaald krijgen. Deze chatoperators zijn getraind om een gesprek zo lang als mogelijk tot stand te houden, want zodra je op zo een chatbericht wilt antwoorden moet je hiervoor meer dan één euro betalen per bericht dat je verstuurd. Vervolgens moet je ook gelijk een aantal credits kopen van minimaal meer dan 17 euro tot en met de €219,50 per transactie. Hoe hoger het aankoop bedrag des te lager de kosten per credtis. Aan de andere kant zijn de kosten bij de meest dure creditbundel als nog wel minimaal 1 euro 10 per chatbericht. Bij de goedkoopste creditpakket betaal je zomaar tot € 1,75 per verstuurd bericht. Ten slotte is het in vrijwel alle gevallen nooit mogelijk om offline afspraakjes te regelen al laten ze bijna altijd overkomen dat dat juist wel kan.

Ingeschreven op Neukdate.eu?

Toevallig een van de gebruikers van neukdate-eu? Ons advies is om je hier ook account op te zeggen en het op je gemak te proberen bij de betrouwbaardere aanbieders voor seksdating zonder nep gebruikers. Uiteraard hebben de datingsite experts alvast een overzicht gemaakt van de beste alternatieven voor neukdate.eu. Bovendien kun je zelf ieder alternatief helemaal gratis uitproberen om een indruk te krijgen van deze beste opties voor spannende dates met echte vrouwen. Deze partijen maken tevens ook nooit gebruik van betaalde chatters om te proberen je een creditpakket te laten aanschaffen. Hierdoor kun je erachter komen welke casual dating sites de beste keuze is voor waar je naar opzoek bent.

neukdate-eu uitschrijven

Meestal maken sites als deze het gebruikers zo onduidelijk als mogelijk om je profiel te verwijderen. Uiteraard wisten onze datingexperts de beste weg te vinden om je hier uit te schrijven. Om je neukdate-eu account te verwijderen moet je de volgende stappen uitvoeren:

 1. Om te beginnen moet je zijn ingelogd op je account daar.
 2. Vervolgens ga je naar de directe link: "http://neukdate.eu/user/area/deactivate".
 3. Vul je e-mailadres in waarmee je je hebt aangemeld.
 4. Druk op de button "Permanent Verwijderen" om je profiel te verwijderen

Let op: Je neukdate-eu eventuele credits en berichtjes ben je dan wel direct kwijt na het verwijderen van je account!

Neukdate-eu alternatieven zonder fake profielen

#1
BeNaughty.com one stars rating
13847 x beoordeeld
 • Alleen Echte Profielen
 • Géén Creditsysteem
 • Géén Chat Operators
#2
Snapfuck one stars rating
1741 x beoordeeld
 • Gecontroleerde Leden
 • Vrij verdienen of kopen
 • Echte chats & chatpals
#3
Hornyhub.club one stars rating
1220 x beoordeeld
 • Veel Geverifieerde Leden
 • Onbeperkt of per bericht
 • Echt Daten & Chatpals
#4
Novamora.nl one stars rating
4779 x beoordeeld
 • Géén Fictieve Profielen
 • Niet Betalen per Bericht
 • Géén Chat Operators

Vergelijkbare (fictieve) datingsites Meer datingsites

Vertel ons uw ervaring over Neukdate.eu
Geslacht star rating
Slechte ervaring Man
Ruud1964
1 review
one star rating Dinsdag 24 Juli 2018

Voor mij is dit al lang bekend maar voor vele misschien nog niet. Voor degene die het niet weten geef ik je iets mee om uit te testen.

Maak voor de grap een profiel aan als vrouw en een als man. Vul deze profielen niet helemaal in en laat belangrijke details weg. Binnen no-time heb je precies dezelfde reacties van dezelfde persoon. Complimenten over je profiel, worden er gegeven terwijl deze haast niet is gevuld. Dan heb je precies het antwoord of het nep of echt is.

Extra tip als ze ontkennen nep te zijn: Vraag of ze een foto willen maken met bijvoorbeeld een appel in hun hand. Weigeren ze dit ook dan heb je twee aanknopingspunten waaruit blijkt dat het misleiding is en je met een fake profiel hebt te maken.

Succes met mijn tips, gegroet Ruud

Slechte ervaring Man
Taco
1 review
one star rating Dinsdag 23 April 2019

Ze zijn heer en meester in het manipuleren, je merkt op een gegeven moment dat ze zijn getraind

Slechte ervaring Man
Zander
1 review
one star rating Donderdag 2 Mei 2019

Had niet verwacht dat ik een neukdate zou vinden maar vond het wel de moeite waard om te kijken. Ben er best van geschrokken, iets nep kan ik begrijpen. Maar daar had ik het idee dat ik met niemand had gesproken waar ik een goed gevoel bij had. Denk niet dat er veel echt tussenzit.

Slechte ervaring Man
Wilhelmus
1 review
one star rating Woensdag 15 Mei 2019

Ik wordt om te tuin geleid omdat ik vraag om aftespreken we zitten al langer als een maand op de chat dat hoort toch gewoon te kunnen?!

Slechte ervaring Man
Tygo
1 review
one star rating Dinsdag 28 Mei 2019

Sta je weer met je billen bloot op het moment dat je erachter komt dat afspreken helemaal niet mogelijk is via het gebruik van neukdate, nou lekker is dat ik heb er een hoop tijd ingestoken en niks voor terug gehad.