NegerinnensexcontactenReview

Website onderzoek

 • Expert Review
 • Alternatieven
 • Uitschrijven
 • Deel ervaring
negerinnensexcontacten.nl review
one stars rating mobile
145 x beoordeeld
 • Profielen zijn ontwikkeld door zelf

  niet safe!
 • Hoge kosten betalen bij elk verzonden bericht

  niet safe!
 • Berichten worden beantwoord door ingehuurde chatters

  niet safe!

negerinnensexcontacten review

negerinnensexcontacten is een erotische datingsite dat gebruik maakt van fictieve profielen die door deze site zelf worden gecreëerd. De berichtjes worden hierbij zowel verstuurd als beantwoord door eigen chatters die daarvoor een vast bedrag per bericht krijgen. Deze chatoperators worden getraind om een chatgesprek zo lang als mogelijk tot stand te kunnen houden, want zodra je op een van die berichten wilt ingaan moet je daarvoor €1,90 betalen per verstuurd bericht. Vervolgens moet je vaak gelijk een credit bundel aanschaffen van op z'n minst ruim 17 euro, oplopend tot wel bijna 220 euro . Hoe de creditpakket des te lager de kosten per verstuurd credtis. Aan de andere kant zijn de kosten bij de duurste credit-pakket als nog gewoon meer dan 1 euro per reactie. Bij de meest voordelige creditbundel betaal je zelfs zomaar 1,75 euro per bericht dat je verstuurd. Uiteindelijk is het bij bijna alle profielen onmogelijk om fysieke dates te regelen al doen ze vaak overkomen dat het wel zo is.

Ingeschreven op Negerinnensexcontacten.nl?

Toevallig een van de gebruikers van negerinnensexcontacten? Ons advies is om je per direct af te melden en het op je gemak te gaan proberen bij de betrouwbaardere aanbieders voor casual dating met echte leden. Tevens hebben onze datingsite deskundigen alvast een lijst gemaakt van de beste alternatieven voor negerinnensexcontacten.nl. Bovendien kun je zelf ieder alternatief kosteloos uitproberen om een indruk te krijgen van deze beste alternatieven voor spannende dates met echte dames. Deze partijen maken tevens ook geen gebruik van chatoperators die je proberen om uit te lokken om te betalen. Op deze manier kun je er zelf achter komen welke erotische datingwebsites het beste alternatief is voor waar je naar opzoek bent.

negerinnensexcontacten profiel verwijderen

Vaak maken dit soort seks datingwebsites het de leden vrijwel onmogelijk om je hier uit te schrijven. Desondanks wisten onze datingexperts de snelste methode te vinden om je profiel te kunnen verwijderen. Je negerinnensexcontacten profiel verwijderen doe je door de volgende stappen te volgen:

 1. Om te beginnen moet je zijn ingelogd op je account daar.
 2. Daarna ga je direct naar: "http://negerinnensexcontacten.nl/user/area/deactivate".
 3. Vul je email adres in waarmee je bent aangemeld.
 4. Druk op de knop "Permanent Verwijderen" om je lidmaatschap te verwijderen

Let op: Je negerinnensexcontacten eventuele tegoed en chat berichten ben je wel kwijt na deze aktie!

Negerinnensexcontacten alternatieven zonder nep profielen

#1
BeNaughty.com one stars rating
13847 x beoordeeld
 • Alleen Echte Profielen
 • Géén Creditsysteem
 • Géén Chat Operators
#2
Snapfuck one stars rating
1741 x beoordeeld
 • Gecontroleerde Leden
 • Vrij verdienen of kopen
 • Echte chats & chatpals
#3
Hornyhub.club one stars rating
1220 x beoordeeld
 • Veel Geverifieerde Leden
 • Onbeperkt of per bericht
 • Echt Daten & Chatpals
#4
Novamora.nl one stars rating
4779 x beoordeeld
 • Géén Fictieve Profielen
 • Niet Betalen per Bericht
 • Géén Chat Operators

Vergelijkbare (fictieve) datingsites Meer datingsites

Vertel ons uw ervaring over Negerinnensexcontacten.nl
Geslacht star rating
Slechte ervaring Man
BlackSwa
1 review
one star rating Maandag 23 Juli 2018

Waardeloos dit, alleen maar praatjes. En praatjes vullen geen gaatjes! Dit zijn denk ik ook geen negerinnen want ik ben van Curaçao en sommige zeiden ook van Curaçao te zijn maar ze wisten er niets van. Allemaal waren ze er ineens jaren niet geweest. Dan geloof ik je niet meer op een gegeven moment. Duur leergeld betaald voor alleen maar onzinnige berichten die je een vermogen kosten

Slechte ervaring Man
HotChocolate
1 review
one star rating Maandag 22 April 2019

Je word keihard in de maling genomen door die vrouwen. Weet je wat mij opviel, ik sprak vaak met Surinaamse vrouwen omdat ik ook van Suriname ben maar ze weten allemaal niks van Suriname. Dat vond ik een kwalijke zaak en dat heeft ertoe aangezet om hier een review te schrijven. Ik weiger het te geloven dat iedere Surinaamse vrouw niets weet over Suriname. Is het een vrouw dan zeg ik oké, maar het zijn er tientallen geweest en daar pas ik op een gegeven moment voor. Het is mij allemaal erg duidelijk en helder

mo syi, HotChocolate

Slechte ervaring Man
aa
1 review
one star rating Dinsdag 14 Mei 2019

Nee dit is allemaal nepperij, gevuld met fake profielen van vrouwen die je op het internet tekomt.

Slechte ervaring Man
Jorik
1 review
one star rating Maandag 27 Mei 2019

grappig hoe ze je hier in de zeik willen nemen, ik heb het tegenwordig al snel door dit is een van die websites toe gebruik maakt van gestolen foto's, ga er niet mee in zee.