Screenshot van Nattenel.nl

Nattenel.nl

Laatst bijgewerkt op 20 juli 2021
Bezoek website
  • De profielen worden voornamelijk geproduceerd door de website zelf Not Safe!
  • Gebruikt een credits en kosten per bericht wat je verstuurd Not Safe!
  • Berichten worden verstuurd en beantwoord door ingehuurde chatters Not Safe!

Nattenel is een nep datingsite met door hun zelf ontwikkelde fictieve profiele. nattenel berichten worden beantwoord door betaalde chatters. Lees waarom onze experts nattenel.nl afraden en zie wat de betere alternatieven voor nattenel zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

Nattenel review

Nattenel is een fake dating website met door hun zelf toegevoegde fake profielen. Daarnaast worden alle berichtjes verstuurd en beantwoord door berichten centrales die over het algemeen een vast bedrag krijgen per verstuurd of ontvangen bericht. Na alle waarschijnlijkheid word je kort na je registratie overladen met soms honderden berichten van deze fake profielen, waarbij het vrijwel altijd gaat om dames. Daarnaast proberen dit soort bedrijven je allemaal de indruk te geven veel interesse in je te hebben en graag een date te willen regelen. Wanneer je op een berichtjes wil ingaan moet je hiervoor per chatbericht meer dan één euro betalen. Daarvoor moet je een creditpakket kopen waarmee je minstens voor 10 euro een creditpakket moet aanschaffen. Deze creditpakketten lopen op tot €200,00 per transactie, en hoe hoger je neemt des te minder je per credit betaald. Vervolgens is het nooit mogelijk om fysieke dates te regelen, al zeggen ze bijna altijd dat ze dit wel willen.

Ingeschreven op nattenel.nl?

Dus ben je een van de profielen op nattenel, dan is ons advies om je hier ook meteen weer af te melden en het gewoon is te gaan proberen bij de betrouwbaardere website voor seks dating zonder nep leden. Daarnaast hebben onze datingsite deskundigen alvast een overzicht gemaakt met de beste alternatieven voor nattenel.nl. Bovendien mag je zelf elk alternatief gratis uitproberen om kennis te maken met deze beste datingsite voor sex afspraakjes met echte gebruikers. Deze datingsites maken tevens ook geen gebruik van chatoperators om te proberen je credits te laten betalen. Op deze manier kun je er zelf achter komen welke van deze datingsites de beste keuze is voor wat je zoekt.

nattenel profiel verwijderen


Je nattenel account verwijderen gaat als volgt:

  1. Om te beginnen log je in op de website.
  2. Klik rechts boven op de button "Help".
  3. Onderaan het menu wat omlaag komt staat "Verwijder mijn profiel", druk daarop. (of ga direct naar "nattenel.nl/delete_account").

  4. Klik vervolgens op de button "Verwijder mijn profiel".
  5. Daarna krijg je de melding "weet je het zeker", druk op de "JA" knop en jouw account wordt direct verwijderd.

Let op: Je nattenel eventuele contact punten komen direct te vervallen na deze aktie!

Gemiddelde beoordeling
Kwaliteit profielen
2 / 10
Betrouwbaarheid
2 / 10
Functionaliteiten
2 / 10
Klantenservice
2 / 10
Top beoordelingen
auteur van de beoordeling
Joep (78 jaar) 17 mei 2019
Ik raad Nattenel.nl niet aan De website ziet er anders uit dan je gemiddelde website

De website ziet er anders uit dan je gemiddelde website maar ik waarschuw u nu direct dit is allemaal nep ik ben gewaarschuwd door een collega die hier een stukje over heeft gelezen jaren terug al!

auteur van de beoordeling
Nattenel fake (42 jaar) 21 juni 2018
Ik raad Nattenel.nl niet aan Nattenel

Nattenel.nl is zo erg fake, ik denk dat daar chatters achter zitten. Het viel me best wel snel op eigenlijk. Als je werk het chatten is dan mogen ze wel een opleiding volgen. Wat een amateurs!!!