logo Hollandgeil.nl

Hollandgeil.nl

Niet tevreden over Hollandgeil.nl? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Profielen zijn voornamelijk aangemaakt door de beheerders zelf Not Safe!
  • Wel creditsysteem en kosten bij elk privé bericht wat je wilt versturen Not Safe!
  • Berichten verstuurd en beantwoord door inghuurde chatters Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 20 Jul 2021

Hollandgeil is een nep datingsite met door hun zelf aangebrachte fictieve profiele. hollandgeil berichten worden beantwoord door betaalde chatters. Lees waarom onze experts hollandgeil.nl afraden en zie wat de betere alternatieven voor hollandgeil zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

Hollandgeil review

Hollandgeil is een neppe datingwebsite met door hun zelf ontwikkelde nep profielen. Daarbij worden de berichten verstuurd en beantwoord door chat operators die vaak een vast bedrag krijgen per verstuurd of ontvangen bericht. Meestal word je kort na je inschrijving overrompelt met tig tallen chatberichten van deze fake leden, waarbij het vrijwel altijd gaat om mooie meiden. Bovendien proberen deze profielen je allemaal het idee te geven heel veel belangstelling in je te hebben en echt een date te willen hebben. Zodra je op een chatberichten wil reageren moet je daarvoor per bericht een vergoeding. Om te kunnen reageren moet je een credit bundel aanschaffen waardoor je minimaal voor 10 euro een creditpakket moet inkopen. De kosten lopen op tot €200,00 per creditbundel, en hoe hoger je aanschaft des te minder je per credit moet betalen. Desondanks is het in vrijwel alle gevallen niet mogelijk om echte afspraakjes te hebben, al doen ze vaak genoeg overkomen dat ze dit juist graag willen.

Ingeschreven op hollandgeil.nl?

Dus ben je een van de profielen op hollandgeil, dan is ons advies om je hier ook per direct weer uit te schrijven en om het gewoon te proberen bij de betrouwbaardere opties voor seksdating zonder fictieve profielen. Daarnaast hebben onze datingsite deskundigen alvast een selectie gemaakt met de beste alternatieven voor hollandgeil.nl. Bovendien mag je zelf ieder alternatief kosteloos uitproberen om een indruk te krijgen van deze beste opties voor spannende dates met echte dames. Deze datingsites maken derhalve ook geen gebruik van chat operators om te proberen je geld af te troggelen. Op deze manier kun je er dus erachter komen welke casual dating sites het meest overeen komt met waar je naar opzoek bent.