HardcoresexReview

Website onderzoek

 • Expert Review
 • Alternatieven
 • Uitschrijven
 • Deel ervaring
hardcore-sex.nl review
one stars rating mobile
158 x beoordeeld
 • Profielen worden aangemaakt door zelf

  niet safe!
 • Veel geld betalen per verzonden bericht

  niet safe!
 • Berichten worden beantwoord door chatoperators

  niet safe!

hardcore-sex review

hardcore-sex is een casual dating site met daarop fake profielen die zij zelf hebben aangebracht. De berichtjes op je account worden bijna altijd beantwoord en verstuurd door chatoperators die daarvoor betaald krijgen. Deze chat operators zijn getraind om een chatgesprek tot stand te kunnen houden, want wanneer je op een van deze chatberichten wilt antwoorden moet je daarvoor €1,90 betalen per verstuurd bericht. Daarnaast moet je meestal ook direct een dure bundel kopen van minimaal € 17,50- tot aan de 219,50 euro per aankoop. Hoe hoger het aankoop bedrag des te lager de prijs per verstuurd chatbericht. Des al niet te min betaal je bij het grootste creditpakket nog gewoon minimaal 1 euro 10 per chatbericht. Bij de meest voordelige aankoop rekenen ze zomaar € 1,75 per berichtje. Vervolgens is het in vrijwel alle gevallen onmogelijk om offline afspraakjes te hebben met de profielen op deze dating site al beweren ze meestal dat het wel gewoon kan.

Ingeschreven op Hardcore-sex.nl?

Toevallig een van de gebruikers van hardcore-sex? Wij adviseren je om je daar meteen account op te zeggen en om het beter is te gaan proberen bij de betere website voor erotische dating zonder gemodereerde leden. Tevens hebben experts alvast een selectie gemaakt met de beste alternatieven voor hardcore-sex.nl. Bovendien kun je zelf elk alternatief kosteloos uitproberen om kennis te maken met deze beste opties voor sex dates met echte profielen. Deze partijen maken tevens ook geen gebruik van chat operators om te proberen je veel geld te laten betalen. Hierdoor kun je erachter komen welke sexdating sites het beste aansluit bij wat je zoekt.

hardcore-sex account verwijderen

Meestal maken dit soort datingsites het de leden zo onduidelijk als mogelijk om je profiel te verwijderen. Natuurlijk wisten onze experts de makkelijkste manier te vinden om je hier uit te schrijven. Je hardcore-sex account verwijderen doe je als volgt:

 1. Om te beginnen moet je zijn ingelogd op je account daar.
 2. Als tweede ga je naar de directe link: "http://hardcore-sex.nl/user/area/deactivate".
 3. Vul je e-mailadres in waarmee je je hebt geregistreerd.
 4. Druk op de button "Permanent Verwijderen" om je lidmaatschap te beëindigen

Let op: Je hardcore-sex eventuele credits en berichten geschiedenis raak je wel direct kwijt hierna!

Hardcore-sex alternatieven zonder fictieve profielen

#1
BeNaughty.com one stars rating
13847 x beoordeeld
 • Alleen Echte Profielen
 • Géén Creditsysteem
 • Géén Chat Operators
#2
Snapfuck one stars rating
1741 x beoordeeld
 • Gecontroleerde Leden
 • Vrij verdienen of kopen
 • Echte chats & chatpals
#3
victoriamilan.nl one stars rating
9516 x beoordeeld
 • Géén Fictieve Profielen
 • Onbeperkt met Premium
 • Géén Chat Operators
#4
Hornyhub.club one stars rating
1220 x beoordeeld
 • Veel Geverifieerde Leden
 • Onbeperkt of per bericht
 • Echt Daten & Chatpals

Vergelijkbare (fictieve) datingsites Meer datingsites

Vertel ons uw ervaring over Hardcore-sex.nl
Geslacht star rating
Slechte ervaring Man
Boris
1 review
one star rating Maandag 23 Juli 2018

Heb het idee dat echt elke profiel nep is maar heb mezelf er toch in laten luizen. Werkelijk waar is het een grote onzin wat daar gebeurd. Bij het aanmaken van mijn profiel stroomde de berichten binnen. Is toch wel bizar dat vrouwen sex willen terwijl ze niet eens weten wat ik zou willen doen. En elke dag werden de berichten meer en meer, dit is gewoon veel te veel. Ik geloof niet dat vrouwen zich aanbieden zonder te weten wat ik zou willen. Want als ze dat willen wat ze zeggen dan kom je ook tot een afspraak en dat bleef uit. En ik ben echt niet respectloos naar vrouwen toe. Ik weet heel goed dat het ook onmogelijk is om direct haar benen te spreiden. Maar die indruk geven ze mij wel en daar heb ik niet om gevraagd. De ene bericht is nog meer hoerig dan het andere bericht. Alle vrouwen sturen ook maar heel gemakkelijk naaktfoto's. Dat ik het niet direct door had dat ik had te maken met fake profielen kan ik alleen mezelf aanrekenen.

Slechte ervaring Man
Pippo18
1 review
one star rating Maandag 22 April 2019

Onbetrouwbaar zijn ze daar, in het begin overhalen ze je op een enge manier. Ze overtuigen echt om credits te kopen. Eenmaal in gesprek blijkt het niet eens altijd over hardcore seks te gaan en blijken sommige ineens schuw. Daardoor kreeg ik veel argwaan en ben ik een zoektocht opgestart naar de personen. Ik heb ook foto's gekopieerd en die vrouwtjes komen niet eens uit Nederland. Als je niet oppast dan ben je een godsvermogen kwijt voor iets waar je niets aan hebt. Je moet het zelf weten wat je doet maar denk ik godsnaam twee keer na als je eraan begint.

Slechte ervaring Man
Sexbuddy69
1 review
one star rating Dinsdag 14 Mei 2019

Ik zie een comment staan van Pippo18 en kan het niet meer met hem eens zijn ik ben helaas zo dom geweest er een hoop geld in te steken maar alle foto's zijn van vrouwen die niet eens uit onze omstreken komen, allemaal vrouwen van andere websites plagiaat noem ik het walgelijk!

Slechte ervaring Man
Pascal
1 review
one star rating Maandag 27 Mei 2019

Met van die misleindende titels ga je al gauw de mist in, hier doen ze niet aan seks en al helemaal niet aan hardcore seks.