GeilesexgratisReview

Website onderzoek

 • Expert Review
 • Alternatieven
 • Uitschrijven
 • Deel ervaring
geilesexgratis.nl review
one stars rating mobile
153 x beoordeeld
 • Profielen worden gemodereerd door de website zelf

  niet safe!
 • Hoge kosten betalen voor ieder verstuurd bericht

  niet safe!
 • Berichten worden beantwoord door chat operators

  niet safe!

geilesexgratis review

geilesexgratis is een erotische datingwebsite met neppe profielen die door deze site zelf zijn toegevoegd. De berichtjes op je account worden zowat allemaal geschreven door ingehuurde berichten centrales die daarvoor een vast bedrag per bericht krijgen. Deze chat operators weten precies hoe zij een gesprek tot stand kunnen houden, want wanneer je op zo een berichtje wilt reageren moet je hiervoor €1,90 betalen per berichtje. Hiervoor moet je meteen credits aankopen van minimaal ruim 17 euro tot meer dan 200 euro . Hoe prijziger de credit pakket des te lager de kosten per verstuurd credtis. Des al niet te min betaal je bij de hoogste creditpakket als nog wel tenminste €1,10 per bericht dat je verstuurd. Bij een aankoop betaal je maar liefst 1,75 euro per bericht dat je verstuurd. Desondanks is het niet mogelijk om echte dates te regelen al zeggen ze vaak dat dit wel mogelijk is.

Ingeschreven op Geilesexgratis.nl?

Toevallig lid van geilesexgratis? Wij raden je aan om je hier ook per direct uit te schrijven en het op je gemak te gaan proberen bij de betere website voor seksdating zonder gemodereerde profielen. Uiteraard hebben onze datingsite deskundigen alvast een selectie gemaakt van de beste alternatieven voor geilesexgratis.nl. Bovendien kun je zelf ieder alternatief gratis uitproberen om een indruk te krijgen van deze beste opties voor sex dates met echte profielen. Deze datingsites maken derhalve ook geen gebruik van chat operators die je proberen om aan het lijntje te houden. Kortom zo kun je erachter komen welke sexdating sites de beste keuze is voor waar je naar opzoek bent.

geilesexgratis profiel verwijderen

Vaak maken dit soort erotische dating sites het je zowat onmogelijk om je account te verwijderen. Daarentegen wisten onze experts de beste weg te vinden om je hier uit te kunnen schrijven. Om je account te verwijderen moet je de stappen hieronder volgen:

 1. Om te beginnen moet je zijn ingelogd op de website.
 2. Als tweede ga je direct naar: "http://geilesexgratis.nl/userExtra/deactivate".
 3. Vul je e-mailadres/wachtwoord in en geef een reden voor afmelding.
 4. Druk op de knop "Afmelden" om je registratie stop te zetten
 5. Belangrijk! Hierna vragen ze toestemming om jouw e-mail-adres te mogen gebruiken om jou zodoende op de hoogte te kunnen stellen. Druk op de knop "ANNULEREN" om jouw account +email adres gegevens geheel te laten verwijderen uit hun bestand.

Let op: Je geilesexgratis eventuele contact punten en chat berichten komen direct te vervallen na het verwijderen van je profiel!

Geilesexgratis alternatieven zonder fake profielen

#1
BeNaughty.com one stars rating
13847 x beoordeeld
 • Alleen Echte Profielen
 • Géén Creditsysteem
 • Géén Chat Operators
#2
Snapfuck one stars rating
1741 x beoordeeld
 • Gecontroleerde Leden
 • Vrij verdienen of kopen
 • Echte chats & chatpals
#3
Hornyhub.club one stars rating
1220 x beoordeeld
 • Veel Geverifieerde Leden
 • Onbeperkt of per bericht
 • Echt Daten & Chatpals
#4
Novamora.nl one stars rating
4779 x beoordeeld
 • Géén Fictieve Profielen
 • Niet Betalen per Bericht
 • Géén Chat Operators

Vergelijkbare (fictieve) datingsites Meer datingsites

Vertel ons uw ervaring over Geilesexgratis.nl
Geslacht star rating
Slechte ervaring Man
Wijnand
1 review
one star rating Vrijdag 20 Juli 2018

Helemaal geen geile gratis seks want dit is geen website waar je fysiek contact kan krijgen. Deze heb ik al een keer onderzocht en geile gratis sex is niet mogelijk. Kijk maar naar de voorwaarden, altijd doen! Mijn ervaring met dit soort websites zijn niet bijster goed. Ik heb nog nooit een afspraak kunnen maken en ik zoek al ruim vier jaar.

Een goede ervaring moet ik nog tegenkomen.

Groeten wijnand.

Slechte ervaring Man
Kampertje
1 review
one star rating Zaterdag 4 Augustus 2018

Nou geloof me deze site was zo fake als het maar kan, ik was daar toen ook lid maar geen stuiver uitgeven ik zag gelijk dat de fotos nep waren!! Je ziet het al snel aan de aantal berichten die je ineens krijg na het aanmelden en je ziet het ook aan de stopcontacten die zeker niet Nederlands zijn, zelfs op sommige producten die je op zoon foto ziet staan buitenlandse teksten, afrader eerste klas!

Slechte ervaring Man
DirtyHarrie
1 review
one star rating Maandag 29 April 2019

Ik ben gelokt om gele sex te hebben en dan nog gratis ook. Nee een paar credits krijg je gratis, en je mag je gratis aanmelden. Nou poe hé.

Slechte ervaring Man
Sjors
1 review
one star rating Vrijdag 10 Mei 2019

gratis, gratis, gratis nou helemaal niets hier is gratis moet voor elke letter bijna credit kopen waar slaat dit nou weer op.

Slechte ervaring Man
Aron
1 review
one star rating Zaterdag 18 Mei 2019

Zelfs je eerste bericht ben je alweer geld voor kwijt dus ik ben heel beniewd hoe je gratis geile seks kan hebben via de website

Slechte ervaring Man
Joachim
1 review
one star rating Vrijdag 7 juni 2019

Er is geen geile sex en niks is gratis, hoe erg kan een website liegen over wat zijn bedoelingen zijn..