logo Facebookofsex.nl

Facebookofsex.nl

Niet tevreden over Facebookofsex.nl? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Dating profielen worden vrijwel allemaal gemodereerd door de website zelf Not Safe!
  • Veel betalen door credits dus kosten bij ieder bericht wat je verstuurd Not Safe!
  • Vrijwel alle zowel verstuurd als beantwoord door robots of operators Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 20 Jul 2021

Facebookofsex is een nep datingsite met door hun zelf ontwikkelde fictieve profiele. facebookofsex berichten worden beantwoord door betaalde chatters. Lees waarom onze experts facebookofsex.nl afraden en zie wat de betere alternatieven voor facebookofsex zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

Facebookofsex review

Facebookofsex is een neppe datingsite met door hun zelf gemaakte fictieve profielen. Daarnaast worden alle berichtjes verstuurd en beantwoord door chatters die over het algemeen een vast bedrag krijgen per verstuurd of ontvangen bericht. Vaak word je meteen na je aanmelding overspoeld met soms honderden berichten van deze neppe leden, waarbij het vrijwel altijd gaat om mooie meiden. Daarnaast proberen deze profielen je allemaal het gevoel te geven veel interesse in je te hebben en echt een ontmoeting te willen plannen. Wanneer je op een van die berichten wil antwoorden moet je hiervoor per bericht een bedrag betalen. Voordat je kunt reageren moet je een creditpakket inkopen waarmee je op z'n minst 10 euro een creditpakket moet nemen. Deze creditpakketten lopen op tot over de 200 euro per creditbundel, en hoe grotere bundel je aanschaft des te minder je betaald per bericht. Vervolgens is het nooit mogelijk om fysieke dates te scoren, al laten ze vaak overkomen dat ze het juist graag willen.

Ingeschreven op facebookofsex.nl?

Dus ben je een gebruiker van facebookofsex, dan raden wij je aan om je hier ook meteen weer af te melden en het op je gemak te gaan proberen bij de betere website voor casual dating met echte gebruikers. Uiteraard hebben onze experts alvast een overzicht gemaakt van de beste alternatieven voor facebookofsex.nl. Bovendien kun je zelf elk alternatief 100% gratis uittesten om kennis te maken met deze beste opties voor spannende dates met echte dames. Deze partijen maken tevens ook nooit gebruik van chatoperators die je proberen om geld af te troggelen. Kortom zo kun je er zelf achter komen welke van deze sexdating sites het beste past bij wat je zoekt.

facebookofsex profiel verwijderen


Je facebookofsex account verwijderen gaat als volgt:

  1. Voor de eerste stap log je in op je account.
  2. Druk rechtsboven in de hoek op het kopje "Help".
  3. wat omlaag schuift zie je "Verwijder mijn profiel", klik daarop. (directe link "facebookofsex.nl/delete_account").

  4. Klik dan daarna op het kopje "Verwijder mijn profiel".
  5. Als laatste krijg je de melding "weet je het zeker", druk op de button "JA" en jouw profiel wordt permanent verwijderd.

Let op: Je facebookofsex eventuele credits ben je dan wel direct kwijt hierna!