logo Buurtseksen.nl

Buurtseksen.nl

Niet tevreden over Buurtseksen.nl? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Accounts zijn bijna alleen aangemaakt door de beheerders zelf Not Safe!
  • Veel betalen door creditsysteem dus kosten bij elk (verstuurd) bericht wat je wilt versturen Not Safe!
  • Berichten verstuurd door een chatcentrale Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 25 Jul 2021

Buurtseksen is een nep datingsite met door hun zelf ontwikkelde fictieve profiele. buurtseksen berichten worden beantwoord door betaalde chatters. Lees waarom onze experts buurtseksen.nl afraden en zie wat de betere alternatieven voor buurtseksen zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

Buurtseksen review

Buurtseksen is een fictieve dating website met door hun zelf gemodereerde fictieve profielen. Daarbij worden de reacties verstuurd en beantwoord door berichten centrales die veelal betaald krijgen per verstuurd of ontvangen bericht. Na alle waarschijnlijkheid word je rap na je aanmelding overrompelt met vele berichtjes van deze fictieve leden, waarbij het meestal gaat om knappe dames. Bovendien proberen deze profielen je allemaal de indruk te geven erg veel belangstelling in je te hebben en graag een date te willen plannen. Wanneer je op een van die berichtjes wil antwoorden moet je daarvoor per chatbericht een vergoeding. Daarvoor moet je een credit bundel kopen waarmee je op z'n minst tien euro een creditpakket moet aanschaffen. De kosten lopen op tot en met de €200,- per creditpakket, en hoe hoger je aanschaft hoe minder je per bericht moet betalen. Uiteindelijk is het in vrijwel alle gevallen niet mogelijk om echte afspraakjes te regelen, al beweren ze vaak dat ze het juist wel willen.

Ingeschreven op buurtseksen.nl?

Dus ben je ingeschreven op buurtseksen, dan is ons advies om je hier ook gewoon weer af te melden en om het gewoon te gaan proberen bij de betere website voor casual dating met echte gebruikers. Uiteraard hebben onze experts alvast een overzicht gemaakt met de beste alternatieven voor buurtseksen.nl. Bovendien kun je zelf ieder alternatief gratis uittesten om een indruk te krijgen van deze beste datingsite voor sex dating met echte dames. Deze datingsites maken derhalve ook geen gebruik van chat operators om te proberen je uit te lokken om te betalen. Zodoende kun je erachter komen welke casual dating sites het meest overeen komt met waar je naar opzoek bent.

buurtseksen profiel verwijderen

Je buurtseksen account verwijderen doe je als volgt:

  1. Om te beginnen log je daar in op je account.
  2. Vervolgens ga je naar "Mijn account". (directe link "buurtseksen.nl/mijnaccount").
  3. Ga naar beneden tot onderaan de pagina en druk op de knop "account definitief verwijderen".
  4. Druk als laatst op de "OK" button om jouw profiel compleet te verwijderen.

Let op: Je buurtseksen eventuele contact punten ben je wel kwijt na het verwijderen van je profiel!