OmasexReview

Website onderzoek

 • Expert Review
 • Alternatieven
 • Uitschrijven
 • Deel ervaring
omasex.nl review
one stars rating mobile
4474 x beoordeeld
 • Profielen worden gemodereerd door de beheerders zelf

  niet safe!
 • Een hoge vergoeding betalen voor elk verzonden bericht

  niet safe!
 • Berichten worden beantwoord door ingehuurde chatters

  niet safe!

Omasex.nl details analyse

Opgericht Sinds Mei 2013

omasex is opgericht in mei 2013 en dient sindsdien als fictieve chatdienst

Populariteit (Hits/Mnd) 124.000+

124.000 bezoekers per maand op omasex helpen voorral de chatoperators aan werk.

Beveiligingsprotocol SSL

omasex maakt gebruik van een beveiligde (SSL) verbinding.

Ingeschreven Leden
Man 99%
Vrouw 1%

De man / vrouw verhoudingen van de profielen op omasex is alsvolgt: 99 procent van de gebruikers is een man en 1 procent een vrouw

omasex review

omasex is een sex datingwebsite met fake profielen die door deze site zelf zijn gemodereerd. De chat berichten die je binnen krijgt worden zowat allemaal geschreven door eigen chatters die daarvoor betaald krijgen. Deze chat operators worden getraind om een chatgesprek tot stand te houden, want zodra je op zo een berichtje wilt ingaan moet je daarvoor een vergoeding betalen per berichtje. Bovendien moet je dan gelijk een dure credit bundel aanschaffen van minstens ruim 17 euro, oplopend tot bijna 220 euro . Hoe prijziger het aankoop bedrag des te lager de prijs per credtis. Des al niet te min betaal je bij de meest dure creditpakket als nog ruim één euro per verstuurd bericht. Bij de goedkoopste creditpakket betaal je zomaar al € 1,75 per bericht dat je verstuurd. Daarna is het niet mogelijk om echte afspraakjes te regelen al doen ze veelal overkomen dat het wel mogelijk is.

Ingeschreven op Omasex.nl?

Toevallig een gebruiker van omasex? Ons advies is om je meteen af te melden en om het beter is te proberen bij de betrouwbaardere website voor seksdating zonder nep profielen. Uiteraard hebben onze datingsite deskundigen alvast een selectie gemaakt van de beste alternatieven voor omasex.nl. Bovendien mag je zelf ieder alternatief gratis uittesten om een indruk te krijgen van deze beste alternatieven voor sex dates met echte profielen. Deze aanbieders maken tevens ook geen gebruik van betaalde chatters om te proberen je aan het lijntje te houden. Op deze manier kun je er zelf achter komen welke van deze erotische datingwebsites de beste keuze is voor waar je naar opzoek bent.

omasex uitschrijven

Meestal maken sites als deze het hun gebruikers zo onduidelijk mogelijk om je account te verwijderen. Uiteraard wisten de experts de snelste weg te vinden om je hier uit te kunnen schrijven. Om je account te verwijderen kun je de volgende stappen uitvoeren:

 1. Om te beginnen moet je zijn ingelogd op je account daar.
 2. Vervolgens ga je direct naar: "http://omasex.nl/user/area/deactivate".
 3. Vul je e-mail-adres in waarmee je je hebt aangemeld.
 4. Druk op de knop "Permanent Verwijderen" om je account te verwijderen

Let op: Je omasex eventuele credits en chat gesprekken gaan verloren na het deactiveren van je account!

Omasex alternatieven zonder nep profielen

#1
Snapfuck one stars rating
1741 x beoordeeld
 • Gecontroleerde Leden
 • Vrij verdienen of kopen
 • Echte chats & chatpals
#2
BeNaughty.com one stars rating
13847 x beoordeeld
 • Alleen Echte Profielen
 • Géén Creditsysteem
 • Géén Chat Operators
#3
Novamora.nl one stars rating
4779 x beoordeeld
 • Géén Fictieve Profielen
 • Niet Betalen per Bericht
 • Géén Chat Operators
#4
victoriamilan.nl one stars rating
9516 x beoordeeld
 • Géén Fictieve Profielen
 • Onbeperkt met Premium
 • Géén Chat Operators

Vergelijkbare (fictieve) datingsites Meer datingsites

Vertel ons uw ervaring over Omasex.nl
Geslacht star rating
Slechte ervaring Man
Geurt
1 review
one star rating Vrijdag 20 Juli 2018

Ben toch weer aan het lijntje gehouden terwijl ik direct mijn twijfels had. Verder natuurlijk een hoop misleiding, zowel op hun pagina evenals met de zogenaamde oma profielen waarmee je chat. Als je op je voorpagina zet, ontmoet een oma dan ga je ervan uit dat je een oma in het echt ontmoet. Addertje onder het gras is denk het ontmoeten op die site en van daaruit mij zo lang mogelijk aan de praat houden. Het draait echt alleen om het chatten en meer niet. Je hebt er geen flikker aan en ze maken je alleen maar opgewonden. Echt jammer dat het online vol staat met fake profielen

Slechte ervaring Man
Ollie
1 review
one star rating Zaterdag 4 Augustus 2018

Grappig dat ook deze site tussen de reviews staan, ik was hier namelijk vorig jaar lid van en wat ik ook deed een afspraak maken voor seks was nooit gelukt. Ook zie ik dat ook hier fictieve profielen zijn wat ik eerlijk gezegd niet had verwacht, tot op de dag van vandaag ben ik nog steeds lid en krijg ik zo nu en dan ook nog steeds mail berichten binnen waar ik geen gehoor aan geef. Ik denk dat de tijd rijp is om mijzelf uit te schrijven want ik heb daar natuurlijk helemaal niets aan zo.

Slechte ervaring Man
rob
1 review
one star rating Zaterdag 18 Augustus 2018

Ook ik ben er met mijn beide fladderpoten ingetrapt. Ik vermoedde het wel van die fake profielen maar had de ijdele hoop dat er misschien toch nog een paar echte contacten tussen stonden. Inderdaad wordt er erg professioneel geantwoord op mijn berichtjes.
Ik val expliciet op oude vrouwen tot 76 jaar. En er zitten er wel tussen die mij bijzonder opwinden.
Soms lukt het om een tweede foto te krijgen van de betreffende dame. Dan heb ik tenminste nog rukmateriaal voor mijn dure credits.

Slechte ervaring Man
Marvyn
1 review
one star rating Maandag 29 April 2019

Bij twijfel ben ik de boel wat gaan onderzoeken en hier terechtgekomen. Heb de reviews gelezen en denk dat het niet handig is om te proberen seks met een oma te krijgen via die site. Het ziet er wel allemaal leuk uit maar iets hield mij tegen en als ik zo lees hier dan zit ik bij het goede eind en bespaart met dat een hoop ellende.

Slechte ervaring Vrouw
GrannyLover
1 review
one star rating Vrijdag 10 Mei 2019

Ze zijn soms erg overtuigend en sommigen zijn er echt goed in, anderen weer een stuk minder. Maar aan het eind zijn ze alle fake! Ik heb er niet echt een goed woord voor over , ik kan alleen waarschuwen voor deze omasex.nl. Het is water naar de zee dragen, je blijft maar berichten sturen terwijl er nooit een afspraak gemaakt kan worden. Alle hebben ze geen tijd of willen ze je beter leren kennen maar we via de site en niet via een alternatief mailadres. De overtuigende berichten die je zal gaan ontvangen zijn bedoeld om vragen op te wekken. Ten alle tijden krijg je een bericht met een vraag erin, niet een maar allemaal. Ik weet zeker dat ik niet met een oma hebt zitten kletsen, laat staan ooit sex te krijgen. In de periode dat ik er chatte heb ik wel met 20 dames gesproken dus weet heel zeker dat het niet aan mij kan liggen. Fake is fake en dat zal ten alle tijden ooit een keer zichtbaar worden. Wil je er zeker van zijn dat een oma echt sex wilt hebben vraag dan om een vorm van bewijs. Willen ze daar niet aan meewerken dan heb je zeker geen oma aan de praat. De groetjes

Slechte ervaring Man
Nederland34
1 review
one star rating Maandag 13 Mei 2019

De profielen zijn prachtig maar alle gesprekken kloppen voor geen deur ik kap ermee bij deze ga verder op zoek naar website waar we wel gewoon kunnen afspreken.

Slechte ervaring Man
Wout
1 review
one star rating Zaterdag 18 Mei 2019

Ik ben het eens met Nederland34, de gesprekken lijken wel alsof je met een robot zit te praten en het moment dat je geen credit meer hebt lig je er gelijk uit!

Slechte ervaring Man
Mitchel
1 review
one star rating Vrijdag 7 juni 2019

mijn hele computer zit vol met virussen nadat ik mij gereistreerd heb op deze website.