HetehuisvrouwenReview

Website onderzoek

 • Expert Review
 • Alternatieven
 • Uitschrijven
 • Deel ervaring
hetehuisvrouwen.com review
one stars rating mobile
132 x beoordeeld
 • Profielen worden gemodereerd door de website zelf

  niet safe!
 • Een (hoog) vast bedrag betalen bij elk verzonden bericht

  niet safe!
 • Berichten worden beantwoord door ingehuurde chatters

  niet safe!

hetehuisvrouwen review

hetehuisvrouwen is een dating site met fictieve profielen die door deze site zelf zijn toegevoegd. De berichten worden zowat allemaal verstuurd en beantwoord door chat operators die daarvoor een commissie over hun berichten ontvangen. Deze chatters worden getraind om een chatgesprek zo lang als mogelijk tot stand te kunnen houden, want wanneer je op deze berichtjes wilt reageren moet je daarvoor een vergoeding betalen per bericht. Bovendien moet je ook meteen meerdere credits aankopen van minimaal meer dan €17,- tot meer dan 200 euro . Hoe duurder het aankoop bedrag des te lager de kosten per verstuurd credtis. Desondanks zijn de kosten bij de meest dure creditbundel als nog wel meer dan 1 euro per bericht dat je verstuurd. Bij de laagste aankoop betaal je zelfs 1,75 euro per verstuurd bericht. Daarna is het nooit mogelijk om fysieke dates te scoren via deze site al beweren ze veelook al dat het wel gewoon kan.

Ingeschreven op Hetehuisvrouwen.com?

Toevallig een van de profielen op hetehuisvrouwen? Wij raden je aan om je meteen af te melden en om het beter is te gaan proberen bij de betrouwbaardere aanbieders voor sex dating zonder fake gebruikers. Daarnaast hebben experts alvast een lijst gemaakt van de beste alternatieven voor hetehuisvrouwen.com. Bovendien kun je zelf elk alternatief helemaal gratis uittesten om een indruk te krijgen van deze beste alternatieven voor spannende dates met echte dames. Deze datingsites maken derhalve ook geen gebruik van chatoperators om te proberen je een creditbundel te laten kopen. Kortom zo kun je er zelf achter komen welke van deze datingsites het beste alternatief is voor jou.

hetehuisvrouwen account verwijderen

Vaak maken sites als hetehuisvrouwen.com het de leden eigenlijk onmogelijk om je er uit te schrijven. Natuurlijk wisten de datingexperts de beste methode te vinden om je hier uit te kunnen schrijven. Om je hetehuisvrouwen account op te zeggen kun je de stappen hieronder volgen:

 1. Als eerste moet je zijn ingelogd op je account daar.
 2. Daarna ga je direct naar: "http://hetehuisvrouwen.com/user/area/deactivate".
 3. Vul je email adres in waarmee je je hebt aangemeld.
 4. Druk op de button "Permanent Verwijderen" om je account definitief te verwijderen

Let op: Je hetehuisvrouwen eventuele tegoed en berichten raak je wel direct kwijt hierna!

Hetehuisvrouwen alternatieven zonder nep profielen

#1
BeNaughty.com one stars rating
13847 x beoordeeld
 • Alleen Echte Profielen
 • Géén Creditsysteem
 • Géén Chat Operators
#2
Snapfuck one stars rating
1741 x beoordeeld
 • Gecontroleerde Leden
 • Vrij verdienen of kopen
 • Echte chats & chatpals
#3
Hornyhub.club one stars rating
1220 x beoordeeld
 • Veel Geverifieerde Leden
 • Onbeperkt of per bericht
 • Echt Daten & Chatpals
#4
Novamora.nl one stars rating
4779 x beoordeeld
 • Géén Fictieve Profielen
 • Niet Betalen per Bericht
 • Géén Chat Operators

Vergelijkbare (fictieve) datingsites Meer datingsites

Vertel ons uw ervaring over Hetehuisvrouwen.com
Geslacht star rating
Slechte ervaring Man
Wouterus
1 review
one star rating Donderdag 25 April 2019

Ik ben echt beschadigd en ben financieel in de problemen gekomen. Het is ongelooflijk en die mensen hebben geen idee wat ze een ander aandoen. Ik ben ruim een jaar met een vrouw in contact geweest. Een jaar! Ik ben boos, verdrietig, teleurgesteld en voel me down. Zelfs zo down dat ik een psycholoog heb moeten inschakelen omdat ik door de bomen het bos niet meer ziet. Ik was zo blij haar te leren kennen en was verliefd en vertelde zelfs dat ik van haar hield. Zelf vertelde ze ook altijd van mij te houden, dat is nog het ergst van alles. Ik vertrouwde haar echt, zo triest. Achteraf had ze teveel smoesjes maar liefde maakt blind. Let op voor; Hete huisvrouw MoppiePoppie.

U bent gewaarschuwd, ik ben al depri gemaakt! Snik...

Slechte ervaring Man
Jantje
1 review
one star rating Donderdag 9 Mei 2019

Heb nooit hete huisvrouwen mogen ontmoeten, ze willen me allemaal leren kennen. Maar ze sturen je wel berichten waarvan je denkt dat er iets is te halen.

Slechte ervaring Man
Mason
1 review
one star rating Vrijdag 17 Mei 2019

Prachtige vrouwen zijn er te vinden maar afspreken hou maar zelfs ergens een bakje koffie doen valt hier buiten de vraag.

Slechte ervaring Man
Squirt
1 review
one star rating Donderdag 30 Mei 2019

De website baseert ze inkomen op een credit systeem, dit houd in dat je voor elk miezerig berichtje geld betaald. Ze krijgt een vraagstelling van hier tot Tokio en bereikt niks op sexueel gebied. Mij niet gezien.