MilfdatenlReview

Website onderzoek

 • Expert Review
 • Alternatieven
 • Uitschrijven
 • Deel ervaring
milfdate.nl review
one stars rating mobile
151 x beoordeeld
 • Profielen zijn ontwikkeld door milfdate-nl zelf

  niet safe!
 • Hoge kosten betalen bij elk verstuurd bericht

  niet safe!
 • Berichten worden beantwoord door een chatcentrale

  niet safe!

milfdate-nl review

milfdate-nl is een datingwebsite die gebruik maken van nep profielen die deze website zelf hebben gecreëerd. De berichten die je ontvangt worden in bijna alle gevallen beantwoord en verstuurd door chatoperators die daarvoor een vergoeding krijgen. Deze chatoperators weten precies hoe ze jou kunnen aanzetten om op hen te reageren, want zodra je op een van die berichtjes wilt reageren moet je daarvoor geld betalen per bericht dat je verstuurd. Bovendien moet je dan eerst een creditpakket aankopen van op z'n minst meer dan €17,-, oplopend tot tegen de €220 euro . Hoe het aankoop bedrag des te lager de prijs per bericht. Anderzijds betaal je met de hoogste creditpakket als nog meer dan 1 euro per bericht dat je verstuurd. Bij een creditpakket betaal je maar liefst €1,75 per chatbericht. Ten slotte is het in vrijwel alle gevallen nooit mogelijk om echte ontmoetingen te scoren al wekken ze vaak genoeg de indruk dat dat gewoon mogelijk is.

Ingeschreven op Milfdate.nl?

Toevallig aangemeld op milfdate-nl? Wij adviseren je om je hier ook gewoon account op te zeggen en om het beter is te proberen bij de betere website voor erotische dating zonder fictieve gebruikers. Tevens hebben onze datingsite deskundigen alvast een rangschikking gemaakt met de beste alternatieven voor milfdate.nl. Bovendien kun je zelf ieder alternatief helemaal gratis uitproberen om kennis te maken met deze beste alternatieven voor spannende afspraakjes met echte profielen. Deze aanbieders maken derhalve ook nooit gebruik van betaalde chatters die je proberen om tegoed te laten aanschaffen. Zodoende kun je erachter komen welke datingwebsites het beste aansluit bij waar je naar opzoek bent.

milfdate-nl account verwijderen

Meestal maken sites als milfdate.nl het hun leden bijna onmogelijk om je account te verwijderen. Gelukkig wisten de experts de juiste stappen te vinden om je milfdate-nlprofiel te kunnen verwijderen. Om je milfdate-nl profiel te verwijderen kun je de volgende stappen uitvoeren:

 1. Als eerste moet je zijn ingelogd op de website.
 2. Daarna ga je naar de directe link: "http://milfdate.nl/user/area/deactivate".
 3. Vul je e-mail-adres in waarmee je je hebt aangemeld.
 4. Druk op de knop "Permanent Verwijderen" om je account te verwijderen

Let op: Je milfdate-nl eventuele resterende credits en berichten geschiedenis ben je wel kwijt na het verwijderen van je account!

Milfdate-nl alternatieven zonder fictieve profielen

#1
Snapfuck one stars rating
1741 x beoordeeld
 • Gecontroleerde Leden
 • Vrij verdienen of kopen
 • Echte chats & chatpals
#2
BeNaughty.com one stars rating
13847 x beoordeeld
 • Alleen Echte Profielen
 • Géén Creditsysteem
 • Géén Chat Operators
#3
Novamora.nl one stars rating
4779 x beoordeeld
 • Géén Fictieve Profielen
 • Niet Betalen per Bericht
 • Géén Chat Operators
#4
victoriamilan.nl one stars rating
9516 x beoordeeld
 • Géén Fictieve Profielen
 • Onbeperkt met Premium
 • Géén Chat Operators

Vergelijkbare (fictieve) datingsites Meer datingsites

Vertel ons uw ervaring over Milfdate.nl
Geslacht star rating
Slechte ervaring Man
Hans
1 review
one star rating Zondag 22 Juli 2018

Kijk uit voor fake profiel ''LaylaLayla''.......zij heeft mij echt zo in de zeik genomen. Waarschijnlijk zit hier een chatoperator achter. Het is niet wie ze zegt dat ze is, ze liegt alleen maar en ontkent alles. Probeert alles te verdraaien, kijk heel erg uit met dat fake profiel.

Slechte ervaring Man
Martijn
1 review
one star rating Dinsdag 12 Maart 2019

mannen trap hier niet in deze vrouwen zijn alleen maar uit op geile praatjes maar afspreken ho maar zolang je zoveel mogelijk betaald blijven ze babbelen maar een date zou je hier nooit krijgen zonde van je tijd en geld

Slechte ervaring Man
Georgino
1 review
one star rating Donderdag 2 Mei 2019

Zo eigenwijs als ik was na twijfels te hebben over de bedoelingen. En ja hoor, het was alweer raak. Alleen maar chatten, dure creditpakketten aanschaffen en alle manieren van ergens anders chatten werd geweigerd. Als je een date zoekt met een leuke milf dan grijp je daar in het duister. Helaas is het weggegooid geld.

Slechte ervaring Man
Dean63
1 review
one star rating Dinsdag 14 Mei 2019

Een date is niet mogelijk dus de naam van de website klopt gewoon niet.

Slechte ervaring Man
Thor
1 review
one star rating Maandag 27 Mei 2019

Ik kan niet begrijpen dat mensen zo te werk kunnen gaan, dit is nu al mijn 2 maand op milfdate en alles wat positief was heeft zich vandaag laten vallen. Na bijna iedere dag sterke en opwindende gesprekken te hebben met een partner ben ik erachter moeten komen dat ik met een 'fictief' profiel te maken had, dit betekend dat ik met Jan en alleman heb lopen berichten.