NeuksletjeReview

Website onderzoek

 • Expert Review
 • Alternatieven
 • Uitschrijven
 • Deel ervaring
neuksletje.nl review
one stars rating mobile
145 x beoordeeld
 • Profielen worden ontwikkeld door de dating site zelf

  niet safe!
 • Hoge kosten betalen bij elk verstuurd bericht

  niet safe!
 • Berichten worden beantwoord door een chatcentrale

  niet safe!

neuksletje review

neuksletje is een erotische dating site met fake profielen die deze website zelf hebben aangemaakt. De berichtjes worden in vrijwel alle gevallen zowel verstuurd als beantwoord door ingehuurde berichten centrales die daarvoor een commissie over hun verstuurde berichten ontvangen. Deze berichten centrales weten precies hoe zij een gesprek tot stand kunnen houden, want zodra je op zo een bericht wilt ingaan moet je hiervoor €1,90 betalen per bericht. Hiervoor moet je ook gelijk een hele credit bundel inkopen van minimaal zeventien euro en vijftig cent, oplopend tot aan de €219,50 . Hoe duurder het aankoop bedrag des te lager de prijs per chatbericht. Des al niet te min betaal je met het grootste creditbundel nog gewoon ruim één euro per berichtje. Bij een creditpakket betaal je tot een euro vijfenzeventig per berichtje. Desondanks is het onmogelijk om offline afspraakjes te regelen al zeggen ze bijna altijd dat dit gewoon kan.

Ingeschreven op Neuksletje.nl?

Dus ben je ingeschreven op neuksletje, dan is ons advies om je hier ook gewoon weer uit te schrijven en het gewoon is te gaan proberen bij de betere opties voor erotische dating met echte gebruikers. Daarnaast hebben experts alvast een selectie gemaakt van de beste alternatieven voor neuksletje.nl. Bovendien mag je zelf elk alternatief gratis uittesten om een indruk te krijgen van deze beste alternatieven voor spannende dates met echte vrouwen. Deze aanbieders maken tevens ook geen gebruik van chat operators die je proberen om veel geld te laten betalen. Op deze manier kun je dus zelf erachter komen welke van deze datingsites de beste keuze is voor wat je zoekt.

neuksletje uitschrijven

Meestal maken sites als deze het jou zo niet gebruiksvriendelijk als mogelijk om je account te verwijderen. Gelukkig wisten onze datingexperts de juiste manier te vinden om je neuksletjeprofiel te verwijderen. Je neuksletje account verwijderen doe je als volgt:

 1. Om te beginnen moet je zijn ingelogd op je account daar.
 2. Daarna ga je naar de directe link: "http://neuksletje.nl/userExtra/deactivate".
 3. Vul je e-mail-adres/wachtwoord in en geef een reden voor afmelding.
 4. Druk op de knop "Afmelden" om je lidmaatschap te verwijderen
 5. Let op! Hierna vragen ze je toestemming om jouw e-mail-adres te bewaren om je zodoende later alsnog te kunnen emaillen. Druk op de knop "ANNULEREN" om jouw profiel +email adres gegevens compleet te verwijderen uit hun database.

Let op: Je neuksletje eventuele contact punten en berichten geschiedenis gaan verloren na het verwijderen van je profiel!

Neuksletje alternatieven zonder fictieve profielen

#1
BeNaughty.com one stars rating
13847 x beoordeeld
 • Alleen Echte Profielen
 • Géén Creditsysteem
 • Géén Chat Operators
#2
Snapfuck one stars rating
1741 x beoordeeld
 • Gecontroleerde Leden
 • Vrij verdienen of kopen
 • Echte chats & chatpals
#3
Hornyhub.club one stars rating
1220 x beoordeeld
 • Veel Geverifieerde Leden
 • Onbeperkt of per bericht
 • Echt Daten & Chatpals
#4
Novamora.nl one stars rating
4779 x beoordeeld
 • Géén Fictieve Profielen
 • Niet Betalen per Bericht
 • Géén Chat Operators

Vergelijkbare (fictieve) datingsites Meer datingsites

Vertel ons uw ervaring over Neuksletje.nl
Geslacht star rating
Slechte ervaring Man
Aiden
1 review
one star rating Dinsdag 24 Juli 2018

ook hier barst het van de fictieve profielen. als je de foto's op google afbeeldingen zoekt, dan gaat er ook voor jou een een wereld voor je open. ongelofelijk, zij staan op een heleboel website.en niet alleen op de Nederlandse.

Slechte ervaring Man
waterscooter
1 review
one star rating Dinsdag 23 April 2019

Na weken chatten met twee vrouwen kan ik wel zeggen wat mijn twijfels waren gegrond. Achteraf zie je het ineens in maar op het moment loop ik gewoon mijn pik achterna. Ik moet mij eens gaan verdiepen in de dingen waar ik op moet letten.

Slechte ervaring Man
Yves
1 review
one star rating Donderdag 2 Mei 2019

Zo te zien maak ik hetzelfde mee en is er geen neuksletje te vinden via daar. Zover ik dacht hanteren die sites met creditsystemen vaak nep profielen.

Slechte ervaring Man
Paulus
1 review
one star rating Woensdag 15 Mei 2019

Weinig te neuken hier wat bij het begin wel vermeld werdt naar mij toe, dat is oplichterij kort samengevat. Mocht je een profiel hebben verwijder hem want op deze website valt er weinig te neuken.

Slechte ervaring Man
Jack
1 review
one star rating Dinsdag 28 Mei 2019

Het is niet mogelijk om hier ook maar 1 date uit te halen, heb nu een hoop tijd doorgebracht hier en kan zeggen dat elk gesprek tot hetzelfde verhaal lijd als je over afspreken begint. helaas eindigd het hier voor mij want ik ben alle hoop verloren om even lekker een sletje te neuken over het internet.