MakkelijksexReview

Website onderzoek

 • Expert Review
 • Alternatieven
 • Uitschrijven
 • Deel ervaring
makkelijksex.nl review
one stars rating mobile
216 x beoordeeld
 • Profielen worden gecreëerd door deze website zelf

  niet safe!
 • Hoge kosten betalen bij elk verzonden bericht

  niet safe!
 • Berichten worden beantwoord door een chatcentrale

  niet safe!

makkelijksex review

makkelijksex is een sex dating site dat gebruik maakt van nep profielen die door deze website zelf zijn aangemaakt. De chatberichten op je account worden hierbij geschreven door eigen chatters die daarvoor een vergoeding krijgen. Deze chatters weten precies hoe zij een chatgesprek tot stand kunnen houden, want zodra je op zo een chatbericht wilt ingaan moet je hiervoor een vergoeding betalen per verstuurd bericht. Daarnaast moet je in de meeste gevallen direct een dure credit bundel betalen van minimaal € 17,50- tot bijna €220 per creditbundel. Hoe de credit pakket des te lager de prijs per verstuurd chatbericht. Daarentegen betaal je met het grootste creditbundel nog gewoon €1,10 per reactie. Bij de goedkoopste creditpakket rekenen ze 1,75 euro per verstuurd bericht. Jammer genoeg is het in vrijwel alle gevallen onmogelijk om echte ontmoetingen te krijgen met de profielen op deze datingsite al zeggen ze veelal dat dit gewoon mogelijk is.

Ingeschreven op Makkelijksex.nl?

Toevallig aangemeld op makkelijksex? Wij raden je aan om je daar ook gewoon profiel te verwijderen en het eens te gaan proberen bij de betere aanbieders voor erotische dating zonder gemodereerde leden. Bovendien hebben onze datingsite deskundigen alvast een overzicht gemaakt met de beste alternatieven voor makkelijksex.nl. Bovendien kun je zelf elk alternatief 100% gratis uittesten om kennis te maken met deze beste opties voor sex dates met echte dames. Deze datingsites maken derhalve ook geen gebruik van chatoperators die je proberen om een creditbundel te laten kopen. Kortom zo kun je er zelf achter komen welke erotische datingwebsites het beste aansluit bij waar je naar opzoek bent.

makkelijksex uitschrijven

Vaak maken sites als makkelijksex.nl het de leden eigenlijk onmogelijk om je account te verwijderen. Tevens kun je er niks over terug vinden tussen de veel gestelde vragen. Je makkelijksex profiel verwijderen doe je door de stappen hieronder te volgen:

 1. Als eerste moet je zijn ingelogd op makkelijksex.nl, met je E-mail adres en wachtwoord.
 2. Daarna druk op het kleine pijltje omlaag, rechts van je profielfoto acountnaam rechtsboven van de website. Er verschijnt nu een menu{ waaronder “Instellingen”, ga naar die pagina.
 3. Een nieuwe pagina is geopend. Scroll helemaal naar beneden. Klik daar op de knop “Mijn account en profiel verwijderen”.
 4. Selecteer 1 reden waarom je wilt uitschrijven.
 5. Druk op de button “account verwijderen” om je lidmaatschap definitief stop te zetten

Let op: Je makkelijksex eventuele credits en berichten geschiedenis gaan verloren hierna!

Makkelijksex alternatieven zonder nep profielen

#1
Snapfuck one stars rating
1741 x beoordeeld
 • Gecontroleerde Leden
 • Vrij verdienen of kopen
 • Echte chats & chatpals
#2
BeNaughty.com one stars rating
13847 x beoordeeld
 • Alleen Echte Profielen
 • Géén Creditsysteem
 • Géén Chat Operators
#3
Novamora.nl one stars rating
4779 x beoordeeld
 • Géén Fictieve Profielen
 • Niet Betalen per Bericht
 • Géén Chat Operators
#4
victoriamilan.nl one stars rating
9516 x beoordeeld
 • Géén Fictieve Profielen
 • Onbeperkt met Premium
 • Géén Chat Operators

Vergelijkbare (fictieve) datingsites Meer datingsites

Vertel ons uw ervaring over Makkelijksex.nl
Geslacht star rating
Slechte ervaring Man
Voetbal
1 review
one star rating Zaterdag 11 Mei 2019

Hahahaha, je komt bedrogen uit als je denkt daar makkelijk sex te hebben. Dramatische ervaringen opgedaan, ben al het vertrouwen in online dating verloren. Na het aanmelden kreeg ik echt berichten binnen waarvan ik dacht dat het zeker makkelijk was om sex te krijgen. Alleen als je hapt dan begint de ellende pas, altijd dat beter leren kennen via het internet. Ik heb alternatieven aangeboden om buiten de site om te chatten maar daar zijn ze dan niet aan toe. Hoe bedoel je niet aan toe? Het is immers geheel prive en vraag niet naar een mailadres die je voor vast gebruikt. Heb aangegeven een mail aan te maken, is ten alle tijden veilig. Geen vrouw die daarop hapt, als ik vroeg om een tegenvoorstel dan kreeg ik die nooit. Altijd dat rond de pot draaien is dus met een doel geweest. Mij zoveel mogelijk berichten laten te versturen zodat het lekker snel op is en ik weer nieuwe credits kan gaan kopen. Makkelijksex.nl is niet wat je denkt dat het is, het is onmogelijk om sex te hebben. Mijn vertrouwen ben ik volledig verloren

Slechte ervaring Vrouw
bozeruud
1 review
one star rating Zondag 12 Mei 2019

Trap niet in de leugens van makkelijksex.nl, er zijn chatoperators actief opzoek naar domme mannen die hun piemel achterna lopen. Had het niet direct in 't vizier dat het allemaal nep was. Ik heb een pakket gekocht van 35 berichten en de kosten zijn €1,00 per bericht. Mijn pakket was zo op omdat ik een invasie meemaakte van vrouwen die sex van me willen hebben. Kom je neuken?, wanneer kom je?, heb je tijd?, ik wacht op je? en dat soort berichten krijg je van vrouwen. Dan ga je daarop in omdat je dat zoekt en voor je het weet zit je ineens zaken te bespreken die er totaal niet met een date hebben te maken. Wil je over de date praten dan willen ze je ineens leren kennen. Dat is natuurlijk zo bedoeld, dat de credits maar snel op mogen zijn zodat je weer nieuwe gaat kopen. Ik typte ook telkens een heel verhaal naar vrouwen over hoe en wat maar kreeg nooit een lang bericht terug waar vrouwen ingingen op wat ik ze vroeg. Ik heb besloten om geen pakket meer aan te schaffen omdat het niet is te vertrouwen. Makkelijk sex is in ieder geval echt niet aan de orde.

Slechte ervaring Man
bestheftig
1 review
one star rating Woensdag 15 Mei 2019

Ben al een tijd alleenstaand en zocht wat spanning op en makkelijksexnl sprak mij wel aan. Heb mij ingeschreven om te kijken wat voor berichten ik zou krijgen van vrouwen. Na ingeschreven te zijn dacht ik de volgende dag vul ik mijn profiel wel in. Dat werden dus twee dagen later, maar tot mijn grote verbazing kreeg ik berichten van vrouwen die zich bij bosjes aanboden voor makkelijk sex. En dit terwijl ik nog een leeg profiel had. Ik kreeg berichten die betrekking hadden op mijn profiel. Dat is achteraf vreemd geweest maar op dat moment had ik het niet in de gaten. Zo naïef als ik ben ben ik opzoek gegaan. Maar zo gemakkelijk is dat niet, het is mij niet gelukt. Dus de berichten die je krijgen zal die zijn alleen bedoeld om in gesprek te raken. Dat is mij nu wel duidelijk geworden, eenmaal na het kennismaken en date bespreken komen pas de grote vragen. Vragen die er niets toe doen, en dat geldt voor elke vrouw waar ik mee chatte.

Slechte ervaring Man
Rudy
1 review
one star rating Vrijdag 17 Mei 2019

Makkelijke seks is een misleidende naam want je komt binnen en krijgt honderde berichtjes waar ik echt positief over kan zijn maar vervolgens wordt je goed in de zeik genomen door enkel maar te kunnen chatten en niet te kunnen afspreken dat hoort er bij zo werkt makkelijke seks, Dit was alles behalve makkelijke seks,.