/images/thumbnails/benaughty.png safe date

Beoordeling van H. over BeNaughty

Laatst bijgewerkt op 22 Jul 2021 Bezoek website
H.'s beoordeling :
Kwaliteit profielen
10 / 10
Betrouwbaarheid
10 / 10
Functionaliteiten
10 / 10
Klantenservice
10 / 10
auteur van de beoordeling
H. (47 jaar) 04 mei 2019
Ik raad BeNaughty aan

Ergens begin dit jaar zag ik

Ergens begin dit jaar zag ik safedate.nl 's ochtends voor het werk al even op RTL5 voorbij komen. Ik had nogal haast dus kreeg niet precies mee waar het over ging. Een dag later werd het in de ochtend weer herhaald en het was me vrij snel duidelijk dat ik hier is moest gaan kijken. De site victoria milan stond toen als best getest, alleen dacht ik toen dat het bedoeld was voor getrouwde mensen. Benaughty was hier toen de tweede keuze dus daar heb ik me maar ingeschreven.
Eerst dacht ik dat ik op een webcamsite was beland omdat ik daar wat vrouwen profielen zag met een cam icoontje. Maar toen ik vervolgens wat zoekfilters toepaste om de leden in Rotterdam te kunnen zien, kwamen er direct al wat bekende kopjes voorbij. Hierdoor besloot ik maar voor een discrete foto te gaan vanaf mijn six pack naar beneden. (werkt altijd goed!). Vervolgens heb ik wat profielen van vrouwen uit Rotterdam bekeken en interesse getoond en ben ik weer 3 dagen met mijn ex naar bed geweest als gevolg :P.
Maar goed een aantal dagen later zie ik in de mail dat ik wat reactie heb gehad en ben ik uiteraard gelijk even gaan kijken en zag een lijstje aan berichten. 26 berichten in totaal waarvan 2 van die webcam meiden. Tja ik ben die fake sites gewent daar kreeg ik er 150 per dag, dus stond er niet direct van te kijken. De eerste de beste aangeklikt die online was met een foto van een sexy lichaam, dus gewoon is proberen. Direct weer een reactie terug en zo gingen we die eerste dag tot het ochtend licht door met chatten.
Uiteindelijk kreeg ik van haar een berichtje dat haar ogen begonnen dicht te vallen en dat er overal licht langs de gordijnen naar binnen scheen. Ik heb letterlijk rolluiken voor de ramen, dus het is 100% verduisterd hier, en ik had net een nieuwe Auping boxspring gekocht. Dus ik stelde voor om haar met de auto op te pikken om samen hier bij mij in slaap te vallen.. Hier stemde ze uiteindelijk mee in, en LOL sinds die dag is ze hier gewoon serieus niet meer weggegaan. We hebben gewoon een super goede klik en het is zeker niet meer alleen seks en lusten.
Ongelooflijk dus, gewoon in 1 keer raak voor mij op Benaughty. En of het met de andere dames ook zo makkelijk was gegaan durf ik niet te zeggen, misschien had ik gewoon mazzel. Ik heb de andere dames geen aandacht meer gegeven, maar zij was toch wel benieuwd wie er gereageerd hadden. Bij ongeveer 60 onbeantwoorde berichten heb ik mijn profiel maar verwijderd. Ik heb immers gevonden wat ik zocht, super!

Reacties
Array ( [file] => /var/www/safedate.nl/www/application/models/datingsites.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined array key "session" [line] => 283 [ip_address] => 44.200.86.95 [date] => 21-05-2024 [time] => 6:32:15 )

Er zijn nog geen reacties op deze beoordeling geplaatst.

Plaats een reactie
Naam E-mailadres
Reactie
Door deze reactie te plaatsen gaat u akkoord met onze gebruikersvoorwaarden en privacybeleid