Array ( [file] => /var/www/safedate.nl/www/application/models/articles.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined array key "session" [line] => 169 [ip_address] => 3.235.182.206 [date] => 25-07-2024 [time] => 17:47:58 ) 7 Tips voor je eerste date: Hoe verpest je het niet?

7 tips voor de allereerste date: hoe verpest je het niet?

7 tips voor de allereerste date: hoe verpest je het niet?
Na weken, maanden of zelfs jaren van online daten willen jij en je mail-order bride-to-be of online liefje elkaar graag ontmoeten.

Na weken, maanden of zelfs jaren van online daten willen jij en je mail-order bride-to-be of online liefje elkaar graag ontmoeten.

Je hebt er zowaar voor gekozen om hoe dan ook te scoren dus je spreekt af in haar omgeving en probeerd de leiding te nemen: van de keuze van een eetgelegenheid tot de bezienswaardigheden waar jullie 2 naar toe zouden kunnen gaan.

Om jezelf niet in verlegenheid te brengen heb je zelfs een beroep gedaan op de diensten van je online dating website, om je te helpen de allereerste afspraak of het romantische uitstapje te regelen en een tolk te verwelkomen om de taalbarrière tussen jou en je favoriet te overwinnen.

Alles lijkt vlot te verlopen, maar op een bepaald moment tijdens de date begrijp je dat er iets fout gaat, en dat komt allemaal door je onhandigheid of haast. Hou heb je je daarop voorbereid?

Hier is hoe je ongemakkelijke minuten kunt voorkomen en het allerbeste uit je allereerste afspraakje kunt halen.

1. Maak van bij het begin een uitstekende indruk

Er is geen andere erkende methode om op de allereerste date correct te handelen dan jezelf te zijn. Als je ergens verlegen over bent, laat het haar dan begrijpen, spreek het uit, ga gewoon niet op veel informatie in.

Zorg ervoor dat je een goede indruk op je vrouw maakt als je haar bij het begin van de date opzoekt of haar in een eetgelegenheid ontmoet. Verwelkom haar, haast je niet om haar te omhelzen als ze aarzelt voor lichaamscontact bij.

Informeer haar iets liefs over de manier waarop ze eruit ziet, over haar parfum of een uitbundige tas. Sla deze inleidende fasen niet over, omdat er anders een catastrofe kan gebeuren.

2. Staar haar niet aan

Ja, zolang je op dit moment op de allereerste afspraak bent, beschouw je deze dame als verbluffend. Ja, misschien is ze in het leven 2 of 3 keer aantrekkelijker dan online, maar dat betekent niet dat je haar de hele tijd moet aanstaren!

De allerbeste keuze is om haar recht in de ogen te kijken als ze praat, en om dat helemaal te laten lukken richt je je ogen op de neusbrug van je gesprekspartner: door dit te doen bekijk je zowel haar ogen als kom je tot rust.

3. Praat met haar zoals gewoonlijk

Probeer niet betekenisvol te zijn, want als je in werkelijkheid niet zo bent, zul je geen succes hebben door te doen alsof op de allereerste afspraak.

Wees niet spraakzaam. Bied haar de tijd om het gesprek ook te leiden. Anders, als je verlegen bent, ga je niet rustig zitten. Als je niet begrijpt hoe je een gesprek moet beginnen, vraag haar dan iets: ofwel hoe haar dag was, ofwel wat haar lievelingshuisdier is.

4. Vraag naar haar zorgen

Om het gesprek evenwichtig te maken en je vrouw te laten merken dat je om haar geeft en belangstelling voor haar hebt, blijf je haar zorgen vragen.

Maak er geen taakgesprek of ondervraging van. Houd het gesprek luchtig. Nadat ze op je bezorgdheid ingegaan is, informeer je haar ook over jouw ervaring met deze bezorgdheid.

Voorkom discussies die misvattingen en geschillen kunnen veroorzaken, zoals over politiek of geloof. Je zou ze kunnen laten rusten voor extra afspraakjes.

Misschien heb je momenteel al veel doorgenomen tijdens het praten op een online dating website, dus de allereerste afspraak is een kans om meer te lezen over elkaars lichaamsbeweging, levensopvattingen, te zien hoe ze zich in het openbaar gedraagt en of jullie bij elkaar passen.

5. Verbeter haar

Je moet de uitstekende indruk op je vrouw maken, niet alleen aan het begin van de afspraak, maar gedurende de hele afspraak. Blijf haar de hele tijd complimenteren (maar niet te veel!).

Je zou kunnen zeggen dat je de manier waarop ze haar haar van haar schouder wegwerkt mooi vindt, of de manier waarop ze praat. Wees niet onbeduidend!

6. Blijf van je mobiele telefoon af

Vergeet hem gewoon, tenzij je de taxi wilt kopen. Werp er zelfs geen blik op. Het hanteren van een mobiele telefoon kan de eenvoudige circulatie van de discussie verpletteren.

7. Rond de allereerste afspraak goed af

Spreek af om voor de maaltijd te betalen. Als je meisje evenveel wil betalen, beschouw dan haar optie en stem daarmee in.

Bestel een taxi of koop haar extra bloemen of ballonnen in de nabije winkel. Maak het romantisch.

Vergeet niet haar te bedanken voor de allereerste afspraak en geef haar warme knuffels. Wie weet, misschien als je alles goed doet, verlangt ze er zelfs naar je te kussen.

Vond je dit artikel nuttig?
Deel via:

Bronnen & referenties

Bronnen gerelateerd aan: "7 tips voor de allereerste date: hoe verpest je het niet?"

eerste date, tips, advies, suggesties, 1e, date, first date

Copyright © 2024 Global Rank Group Ltd. Alle rechten voorbehouden.
  • app icons
  • beveiligd met ssl
  • beveiligd met mcafee
  • beveiligd met norton
  • SafeDate
  • Joop Geesinkweg 901
  • 1114 AB Amsterdam-Duivendrecht
  • E-mail: info@safedate.nl
Reviews
Overige Datingsites