Pers

Safedate.nl is dé grootste onafhankelijke datingsite vergelijker van Nederland. Onze experts hebben inmiddels onderzoek gedaan naar duizenden aanbieders van dating sites en hierover een uitgebreide review gechreven. Hierdoor kunnen onze bezoekers o.a. zien welke van deze (casual)datingsites gebruik maken van fictieve profielen, een credits systeem (betalen per bericht) en chatoperators. Daarnaast kunnen zij deze aanbieders vergelijken op kosten en ervaringen van echte gebruikers. Ook vindt je per datingsite informatie om je binnen enkele simpele stappen te kunnen uitschrijven. Bovendien hebben onze experts uit duizenden (erotische)datingsites een selectie gemaakt van de beste alternatieven per datingsite. De alternatieven die wij tonen maken derhalve geen gebruik van fictieve profielen of chatoperators en vragen ook geen vergoeding per bericht. Daardoor krijgt de bezoeker een duidelijk en realistisch beeld over datingsites en weten ze welk van deze aanbieder zij het best kunnen kiezen.

Tegenwoordig is er een zeer groot aanbod aan online datingsites met vele nadelen en onduidelijkheden, waarbij de websites niet of nauwelijks aan de verwachting van de consumenten voldoen. Onlangs heeft de media en de ACM een grote invloed gehad op het succes van omstreden datingsites met nep profielen. Uit onze cijfers blijkt dat 99,9% van de door ons onderzochte datingwebsites gebruik maken van neppe profielen en chat operators.

Over ons
SafeDate.nl is een onderdeel van Safe Dating Solution LTD. Meer informatie over Safe Dating Solution kun je opvragen via [email protected]