TgirlclubReview

Website onderzoek

 • Expert Review
 • Alternatieven
 • Uitschrijven
 • Deel ervaring
tgirlclub.be review
one stars rating mobile
150 x beoordeeld
 • Profielen worden gemaakt door tgirlclub zelf

  niet safe!
 • Hoge kosten betalen voor ieder verzonden bericht

  niet safe!
 • Berichten worden beantwoord door chatoperators

  niet safe!

tgirlclub review

tgirlclub is een casual dating site die gebruik maken van nep profielen die door deze website zelf worden gecreëerd. De berichten die je ontvangt worden voornamelijk zowel verstuurd als beantwoord door ingehuurde berichten centrales die daarvoor een vast bedrag per bericht krijgen. Deze berichten centrales weten precies hoe zij een gesprek tot stand kunnen houden, want wanneer je op een van die chatberichten wilt antwoorden moet je daarvoor meer dan één euro betalen per berichtje. Vervolgens moet je vaak direct een dure credit bundel vooruitbetalen van op z'n minst ruim 17 euro, oplopend tot tegen de €220 . Hoe prijziger het aankoop bedrag des te lager de uitgaven per bericht. Desondanks zijn de kosten met het grootste credit-pakket nog gewoon meer dan 1 euro per bericht dat je verstuurd. Bij de goedkoopste creditpakket betaal je maar liefst €1,75 per berichtje. Desondanks is het nooit mogelijk om echte dates te krijgen met de profielen op deze site al wekken ze veelal de indruk dat het gewoon mogelijk is.

Ingeschreven op Tgirlclub.be?

Toevallig een van de profielen op tgirlclub? Wij adviseren je om je hier meteen af te melden en het gewoon is te gaan proberen bij de betere opties voor seks dating zonder fictieve gebruikers. Bovendien hebben experts alvast een lijst gemaakt van de beste alternatieven voor tgirlclub.be. Bovendien kun je zelf elk alternatief helemaal gratis uitproberen om een indruk te krijgen van deze beste opties voor sex afspraakjes met echte vrouwen. Deze partijen maken tevens ook nooit gebruik van chatoperators die je proberen om een creditpakket te laten aanschaffen. Hierdoor kun je erachter komen welke van deze sexdating websites het beste aansluit bij wat je zoekt.

tgirlclub profiel verwijderen

Vaak maken sites als deze het de leden eigenlijk onmogelijk om je hier uit te schrijven. Desondanks wisten de experts de juiste stappen te vinden om je hier uit te kunnen schrijven. Je tgirlclub account verwijderen doe je door de volgende stappen te volgen:

 1. Om te beginnen moet je zijn ingelogd op de website.
 2. Daarna ga je naar de directe link: "http://tgirlclub.be/user/area/deactivate".
 3. Vul je email adres in waarmee je je hebt ingelogd.
 4. Druk op de button "Permanent Verwijderen" om je account te verwijderen

Let op: Je tgirlclub eventuele credittegoed en chat gesprekken ben je dan wel direct kwijt hierna!

Tgirlclub alternatieven zonder nep profielen

#1
BeNaughty.com one stars rating
13847 x beoordeeld
 • Alleen Echte Profielen
 • Géén Creditsysteem
 • Géén Chat Operators
#2
Snapfuck one stars rating
1741 x beoordeeld
 • Gecontroleerde Leden
 • Vrij verdienen of kopen
 • Echte chats & chatpals
#3
Hornyhub.club one stars rating
1220 x beoordeeld
 • Veel Geverifieerde Leden
 • Onbeperkt of per bericht
 • Echt Daten & Chatpals
#4
Novamora.nl one stars rating
4779 x beoordeeld
 • Géén Fictieve Profielen
 • Niet Betalen per Bericht
 • Géén Chat Operators

Vergelijkbare (fictieve) datingsites Meer datingsites

Vertel ons uw ervaring over Tgirlclub.be
Geslacht star rating
Slechte ervaring Man
Arthur
1 review
one star rating Vrijdag 3 Mei 2019

Mijn ervaringen zijn niet bijster goed, heb er niet een leuke t girl aan overgehouden. Gij zal aan het lijntje worden gehouden tot je er zelf mee stopt. Een date ken gij niet krijgen.

Slechte ervaring Man
robert
1 review
one star rating Zondag 12 Mei 2019

ik heb zeer slechte ervaringen met deze website in nl en ook belgie. ik heb bij werkelijk niemand een echte date gekregen. een van de shemales staat zowel in NL als ook in belgie, dus één van de vele chatoperator fakes. tenslotte had ik eentje van 24 jaar in limburg , ik vond haar wel leuk en ik had vertrouwen gekregen. zij zag er sportief uit . na vele pogingen heb ik haar geschreven dat ik totaal met dit programma ga stoppen. ik schreef haar dat ik wel eens ga rondkijken of ik haar wel eens in één van de fitnescenters rond sittard zal kijken toen kreeg ik meteen een echte dreiging dat ze achter mijn adres zal komen en zal voor mijn deur. staan, Dit was dan teveel voor mij en ik ben met tgirlclub gaan stoppen en heb alles uit mijn pc geblust.

Slechte ervaring Man
Matheus
1 review
one star rating Vrijdag 17 Mei 2019

Ik ging de website op met vol vertrouwen, zag enorm leuke profielen voorbij komen en maakte direct een account aan. Een hoop tijd en credit later zouden we afspreken maar dit werd constant uitgesteld door bijvoorbeeld geen oppas te kunnen regelen of simpel weg geen tijd hebben maar toen besefte ik het ineens, T-girls kunnen helemaal geen kinderen hebben ik ben eronder gelegd!

Slechte ervaring Man
Dave
1 review
one star rating Woensdag 29 Mei 2019

Het is de bedoeling dat een date mogelijk is anders heb je weinig een een datingssite, als dat niet kan en je alleen maar moet betalen voor berichtjes kan je beter je site verwijderen, sorry.