ShemalesexclubbeReview

Website onderzoek

 • Expert Review
 • Alternatieven
 • Uitschrijven
 • Deel ervaring
shemalesexclub.be review
one stars rating mobile
163 x beoordeeld
 • Profielen zijn gemaakt door deze website zelf

  niet safe!
 • Een hoge vergoeding betalen voor elk verstuurd bericht

  niet safe!
 • Berichten worden beantwoord door betaalde chatters

  niet safe!

shemalesexclub-be review

shemalesexclub-be is een dating site die gebruik maken van fictieve profielen die zij zelf hebben aangemaakt. De berichten die je binnen krijgt worden hierbij zowel verstuurd als beantwoord door eigen chatters die daarvoor een commissie over de door hun verstuurde berichten ontvangen. Deze chatoperators weten precies hoe zij een chatgesprek tot stand kunnen houden, want wanneer je op zo een chatbericht wilt reageren moet je hiervoor een bedrag betalen per berichtje. Vervolgens moet je in de meeste gevallen gelijk meerdere credits kopen van ten minste meer dan €17,- tot aan de 219,50 euro per creditpakket. Hoe groter het aankoop bedrag des te lager de kosten per verstuurd bericht. Niettemin zijn de kosten met het grootste creditbundel als nog wel minimaal 1 euro 10 per bericht dat je verstuurd. Bij de meest voordelige aankoop betaal je maar liefst € 1,75 per verstuurd bericht. Uiteindelijk is het in vrijwel alle gevallen onmogelijk om fysieke afspraakjes te regelen via deze website al zeggen ze in de meeste gevallen dat het juist wel kan.

Ingeschreven op Shemalesexclub.be?

Toevallig een gebruiker van shemalesexclub-be? Wij raden je aan om je gewoon profiel te verwijderen en het eens te gaan proberen bij de betere aanbieders voor seks dating zonder fictieve profielen. Bovendien hebben experts alvast een lijst gemaakt met de beste alternatieven voor shemalesexclub.be. Bovendien kun je zelf ieder alternatief gratis uitproberen om kennis te maken met deze beste opties voor sexdating met echte profielen. Deze partijen maken tevens ook nooit gebruik van chat operators om te proberen je uit te lokken om te betalen. Zodoende kun je dus zelf erachter komen welke datingwebsites de beste keuze is voor waar je naar opzoek bent.

shemalesexclub-be account verwijderen

Meestal maken dit soort erotische dating sites het je bijna onmogelijk om je profiel te verwijderen. Desondanks wisten onze experts de juiste stappen te vinden om je profiel te verwijderen. Je shemalesexclub-be profiel verwijderen doe je door de volgende stappen te volgen:

 1. Als eerste moet je zijn ingelogd op de website.
 2. Als tweede surf je naar: "http://shemalesexclub.be/user/area/deactivate".
 3. Vul je e-mailadres in waarmee je je hebt aangemeld.
 4. Druk op de knop "Permanent Verwijderen" om je profiel te verwijderen

Let op: Je shemalesexclub-be eventuele tegoed en chat gesprekken gaan verloren na het deactiveren van je account!

Shemalesexclub-be alternatieven zonder fictieve profielen

#1
BeNaughty.com one stars rating
13847 x beoordeeld
 • Alleen Echte Profielen
 • Géén Creditsysteem
 • Géén Chat Operators
#2
Snapfuck one stars rating
1741 x beoordeeld
 • Gecontroleerde Leden
 • Vrij verdienen of kopen
 • Echte chats & chatpals
#3
victoriamilan.nl one stars rating
9516 x beoordeeld
 • Géén Fictieve Profielen
 • Onbeperkt met Premium
 • Géén Chat Operators
#4
Hornyhub.club one stars rating
1220 x beoordeeld
 • Veel Geverifieerde Leden
 • Onbeperkt of per bericht
 • Echt Daten & Chatpals

Vergelijkbare (fictieve) datingsites Meer datingsites

Vertel ons uw ervaring over Shemalesexclub.be
Geslacht star rating
Slechte ervaring Man
Lieven
1 review
one star rating Zaterdag 21 Juli 2018

kom ik erachter dat de shemale waarmee ik chat op meerde sites is te vinden. Ik heb haar gevraagd of ze op meerdere sites stond en gij zei nee tegen mij. toen geconfronteerd maar toch allerlei smoezen. bijvoorbeeld dat haar foto's gestolen zijn. het gaat om profiel ''Anaa''.........dit is een fake profiel........LET OP VOOR ZEVER!!

Slechte ervaring Man
Lucifer
1 review
one star rating Maandag 13 Mei 2019

Ik ben nog steeds opzoek naar een leuke shemale want de dames hier kunnen er geen enkele vraag over beantwoorden wat ik heel raar vindt.

Slechte ervaring Man
Ben
1 review
one star rating Dinsdag 21 Mei 2019

Een mooie shemale met een vlaams/belgisch stemmetje is helemaal waar ik voor ga, na een hoop tijd gespendeerd te hebben op de chat probeerde ik spraakmemo's via de telefoon te ontvangen of iets in die trend maar dat was helemaal niet mogelijk, geen enkele vorm van communicatie buiten de website om is toegestaan, dat is hopenloos.

Slechte ervaring Man
Bov
1 review
one star rating Vrijdag 7 juni 2019

belachelijk hoeveel fakesites er zijn voor shemales. dit is echt al de 8ste site die ik tegen kom. hier moet iets aan gedaan worden!