SexnederlandReview

Website onderzoek

 • Expert Review
 • Alternatieven
 • Uitschrijven
 • Deel ervaring
sexnederland.com review
one stars rating mobile
192 x beoordeeld
 • Profielen worden ontwikkeld door de dating site zelf

  niet safe!
 • Een (hoog) vast bedrag betalen voor elk verstuurd bericht

  niet safe!
 • De berichten worden beantwoord door ingehuurde chatters

  niet safe!

sexnederland review

sexnederland is een datingsite met daarop fake profielen die ze zelf hebben gemodereerd. De reacties op je account worden bijna altijd zowel verstuurd als beantwoord door ingehuurde berichten centrales die daarvoor een vast bedrag per bericht krijgen. Deze berichten centrales weten precies hoe zij een chatgesprek tot stand kunnen houden, want zodra je op deze berichten wilt antwoorden moet je hiervoor een vergoeding betalen per bericht. Bovendien moet je vaak meteen een aantal credits betalen van ten minste meer dan zeventien euro tot aan de bijna 220 euro per creditpakket. Hoe duurder het aankoop bedrag des te lager de prijs per credtis. Des al niet te min betaal je met de meest dure credit-bundel als nog ruim één euro per bericht. Bij de laagste creditbundel kost het je zomaar € 1,75 per berichtje. Uiteindelijk is het onmogelijk om echte ontmoetingen te hebben met de profielen op deze dating site al zeggen ze in de meeste gevallen dat het wel mogelijk is.

Ingeschreven op Sexnederland.com?

Dus ben je een van de leden van sexnederland, dan is ons advies om je hier ook per direct weer uit te schrijven en het gewoon is te proberen bij de betere website voor seks dating zonder fictieve profielen. Uiteraard hebben de datingsite experts alvast een selectie gemaakt met de beste alternatieven voor sexnederland.com. Bovendien mag je zelf ieder alternatief vrijblijvend gratis uitproberen om een indruk te krijgen van deze beste opties voor sexdates met echte profielen. Deze aanbieders maken tevens ook geen gebruik van betaalde chatters die je proberen om aan het lijntje te houden. Kortom zo kun je er dus erachter komen welke erotische datingwebsites het beste alternatief is voor wat je zoekt.

sexnederland uitschrijven

Vaak maken dit soort datingwebsites het je vrijwel onmogelijk om je account te verwijderen. Uiteraard wisten onze datingexperts de juiste stappen te vinden om je profiel te kunnen verwijderen. Je sexnederland account verwijderen doe je door de stappen hieronder te volgen:

 1. Als eerste moet je zijn ingelogd op je account daar.
 2. Vervolgens ga je naar de directe link: "http://sexnederland.com/userExtra/deactivate".
 3. Vul je email adres en wachtwoord in en geef een reden voor afmelding.
 4. Druk op de knop "Afmelden" om je profiel definitief te verwijderen
 5. Let op! Als laatst vragen ze toestemming om jouw email adres te mogen bewaren om je zodoende later alsnog te kunnen emaillen. Klik op "Annuleren" om jouw account +e-mailadres gegevens permanent te verwijderen uit hun systeem.

Let op: Je sexnederland eventuele contact punten en chat gesprekken verlies je wel direct na het verwijderen van je profiel!

Sexnederland alternatieven zonder fake profielen

#1
BeNaughty.com one stars rating
13847 x beoordeeld
 • Alleen Echte Profielen
 • Géén Creditsysteem
 • Géén Chat Operators
#2
Snapfuck one stars rating
1741 x beoordeeld
 • Gecontroleerde Leden
 • Vrij verdienen of kopen
 • Echte chats & chatpals
#3
Hornyhub.club one stars rating
1220 x beoordeeld
 • Veel Geverifieerde Leden
 • Onbeperkt of per bericht
 • Echt Daten & Chatpals
#4
Novamora.nl one stars rating
4779 x beoordeeld
 • Géén Fictieve Profielen
 • Niet Betalen per Bericht
 • Géén Chat Operators

Vergelijkbare (fictieve) datingsites Meer datingsites

Vertel ons uw ervaring over Sexnederland.com
Geslacht star rating
Slechte ervaring Man
Brink321
1 review
one star rating Maandag 23 Juli 2018

Dat dit soort pagina's nog bestaan na het slechte nieuws. Waarschijnlijk trappen er nog zat mensen in anders kun je het niet draaiende houden. Lees nou eens de algemene voorwaarde lieve mensen!!

Slechte ervaring Man
BrankoZeeland
1 review
one star rating Dinsdag 23 April 2019

Ik ben me een hoedje geschrokken zeg, wat is het vervelend als je je daar inschrijft. Direct bij aanmelding stroomt de berichtenbox vol met nietszeggende berichten. Vrouwen bieden zich massaal aan maar het blijft alleen bij kletsen dus is de kous voor mij af. Hier ga ik niet aan meedoen en ik hoop dat jullie beseffen dat je jezelf op glad ijs bevind.

Slechte ervaring Man
Ralf
1 review
one star rating Donderdag 2 Mei 2019

Sex in Nederland is bijna niet mogelijk in Nederland. Dat is mij nu wel duidelijk na het lezen van de andere reviews. Toen ik me inschreef zag ik veel herkenbare zaken. Daar stop ik mijn neus niet in!

Slechte ervaring Man
Robby
1 review
one star rating Dinsdag 14 Mei 2019

Wou het toch proberen omdat ik echt prachtige dames voorbij zag komen alleen maar om met me neus in de feiten gedrukt te worden het is allemaal nep je tijd niet waard doe voorzichtig!

Slechte ervaring Man
Thomas
1 review
one star rating Dinsdag 28 Mei 2019

Ik kreeg al mee van verschillende mensen dat ze hier slinks te werk gaan, ze eisen dat je credit blijft aanschaffen en houden je vrolijk met het idee dat we in de toekomst gaan afspreken, dat is niet mogeljk maar dat vertellen ze je natuurlijk niet.