RichmeetbeautifulReview

Website onderzoek

 • Expert Review
 • Alternatieven
 • Uitschrijven
 • Deel ervaring
richmeetbeautiful.com review
richmeetbeautiful.com Review three stars rating mobile
2466 x beoordeeld
 • Echte profielen van zowel mannen als vrouwen

  safe!
 • Géén kosten bij elk verstuurd/ontvangen bericht

  safe!
 • Berichten worden verstuurd door de deelnemers zelf

  safe!

RichMeetBeautiful Review

RichMeetBeautiful is de grootste online sociaal Sugardating netwerk voor volwassen vrouwen en mannen. Zo is Rich Meet Beautiful pas sinds augustus 2017 online, maar desondanks groeide het aan het einde van datzelfde jaar nog uit tot één van de best geklasseerde suikerdate-sites ter wereld. Echter heeft deze suikerdating website haar populariteit voornamelijk te danken aan Europese landen, zoals bijvoorbeeld Nederland en België. RichMeetBeautiful had in Nederland de eerste week al ruim 6000 aanmeldingen waarvan ruim 70 procent studentes. Dat deze sugar date website erg populair is onder de jonge vrouwen komt mede doordat zij 100% gratis gebruik mogen maken van alle betaalde functies. Inmiddels heeft deze datingsites ruim 100.000 Nederlandse sugar daddy's, sugar baby's, sugar mammy's en toyboy's in hun ledenbestand. RMB is in België tenminste net zo populair als in Nederland maar heeft onlangs wel kritiek gehad omdat deze site overeenkomsten heeft met een escort service, en dat is in België verboden. Sommige critici vinden namelijk dat de vrouwen of zogeheten Sugar Babby's toch seksuele druk ervaren doordat deze (jonge) vrouwen worden omgekocht met dure cadeaus.

Zoals ook in de naam te zien is, richt dit sugar dating platform zich op rijke mannen en vrouwen die willen genieten van het gezelschap van een sexy jonge dame of heer. Een soort relatie onder voorwaarden met wederzijdse voordelen, met als doel elkaars emotionele en/of fysieke behoeften en relatiewensen te vervullen. Je kunt nog zo gedreven en rijk zijn, gepassioneerd en je ambities waarmaken; Zonder een mooie dame of knappe man aan je zij valt er tenslotte maar weinig te pronken. RichMeetsBeautiful is dé datingsite waar de rijkere de knappere ontmoeten.

Profielen op RichMeetBeautiful

De profielen op deze website zijn uitsluitend van echte geverifieerde gebruikers. Bovendien is er geen twijfel mogelijk over het feit dat RichMeetBeautiful uitzonderlijk goed presteert op het gebied van online sugar daten. Zo bieden zij de gebruikers precies wat ze willen: actieve gebruikersdatabase, met foto's geverifieerde sugarbabys en met inkomen geverifieerde suikeroom's, geavanceerde zoek-hulpmiddelen, mobiele site en apps zodat u kunt reageren waar en wanneer je maar wilt. De prijzen op deze Sugar Daddy-sites zijn tevens hoog genoeg om scammers en fakers te elimineren en te weren van hun website.

RichMeetBeautiful Berichten en Chats

De berichten en chats vinden alleen plaats tussen de gebruikers zelf en zijn dus niet afkomstig van chat operators. Afgezien van de algemene berichten inbox op je RmB account, beschikt de site ook over een ingebouwde e-mailservice waarmee je als gebruiker anoniem kunt communiceren met andere mensen via je eigen mailbox. Je ontvangt alle berichten in je persoonlijke e-mail en beantwoordt de berichten ook via daar, zonder dat anderen je e-mailadres kunnen zien, want deze zien alleen '[email protected]' als afzender staan

RichMeetBeautiful kosten

Het feit dat Rich Meet Beautiful gratis toegang geeft tot sommige basis functies is absoluut opmerkelijk. Zo kunnen vrouwen Niettemin als sugarbaby onbeperkt gratis berichten versturen en betalen zij alleen credits wanneer zij een virtueel cadeau willen sturen. Echter is RMB voor mannen die serieus op zoek zijn naar een suikerbaby, noodzakelijk om te upgraden naar een premium-lidmaatschap. Hierdoor profiteer je naast de contactmogelijkheden ook van veel extra gebruiksopties.

Zo zijn er voor de sugar daddy's verschillende abonnementsvormen beschikbaar waarbij de meest voordelige €49,95 p.m. kost met een looptijd van 12 maanden. Wil je het liever eerst een maandje uitproberen dan betaal je eenmalig €79,95 voor 1 maand. Bij een looptijd van 3 maanden betaal je €69,95 p.m. en €59,95 p.m. bij een 6 maanden premium-lidmaatschap. Naast de kosten verschillen ook de gebruikersfuncties per abonnementsvorm.

RichMeetBeautiful alternatieven met eveneens echte profielen

#1
Snapfuck one stars rating
1741 x beoordeeld
 • Gecontroleerde Leden
 • Vrij verdienen of kopen
 • Echte chats & chatpals
#2
BeNaughty.com one stars rating
13847 x beoordeeld
 • Alleen Echte Profielen
 • Géén Creditsysteem
 • Géén Chat Operators
#3
Novamora.nl one stars rating
4779 x beoordeeld
 • Géén Fictieve Profielen
 • Niet Betalen per Bericht
 • Géén Chat Operators
#4
victoriamilan.nl one stars rating
9516 x beoordeeld
 • Géén Fictieve Profielen
 • Onbeperkt met Premium
 • Géén Chat Operators
Vertel ons uw ervaring over RichMeetBeautiful
Geslacht star rating
Ervaring Man
Hendrik
1 review
four star rating Vrijdag 3 Augustus 2018

Als trouw gebruiker van het eerste uur ben ik goed op de hoogte van de functionaliteit van deze website. RichMeetBeautiful heeft inderdaad geen al te lange weg moeten afleggen. Van een nieuweling onder de sugar dating sites vorig jaar, tot nu een van de meest toonaangevende websites binnen deze niche. We kunnen waarschijnlijk zeggen dat het een van de beste sites is voor de sugar daddy/mama en voor de sugar baby/toyboy die er zijn. Wat ook behoorlijk indrukwekkend is, is dat het zijn doel niet siert. Het is bedoeld om rijke en oudere mannen en vrouwen te helpen plezier en opwinding te vinden, en het biedt ook een kans om babys/toyboy's te zoeten die op zoek zijn naar iemand die hen kan helpen een succesvol leven te leiden. Anderen denken misschien dat het alleen om geld gaat, maar ik en vele andere gebruikers denken daar anders over. Voor mij is dit sugar datingplatform de perfecte plek die mij heeft geholpen mijn emotionele verlangens te koesteren en zelfs mijn stoutste dromen al deels heeft verwezenlijkt. Het is begrijpelijk dat je voor een datingsites als deze moet betalen, echter is het wel gratis te gebruiken door vrouwen waardoor zij er eerder voor kiezen om hier een profiel aan te maken.

Slechte ervaring Man
mike
1 review
one star rating Donderdag 30 Augustus 2018

Als man die opzoek is naar een sugarmammy die moet wel een upgraat afsluiten, terwijl vrouwen overal vrij van zijn. Een man die een sugarmammy wil, die is meestal niet wel gesteld, je hebt namelijk ook mannelijke studenten die een sugarmammy willen omdat ze net zo arm zijn als de vrouwlijke studenten. Het lijkt hier dat de man opzich, hier wordt benadeelt omdat ze man zijn. Lijkt me niet eerlijk.

Ervaring Man
dean
1 review
four star rating Woensdag 27 Maart 2019

Dit is een pagina die de goede contacten garandeert met mensen die weten wat ze willen. Hier zijn mannen die klaar staan om een vrouw te voorzien zijn en vrouwen die kunnen het interessant maken voor een man om rond te zijn. Als je een kwaliteit relatie zoekt die op ondersteuning gebaseerd is, dan heb jij Rich Meet nodig. Ik kan zeggen dat hier prettige, goed opgeleidde meisjes met een actieve levensstijl zijn hier geregistreerd. Meisjes kregen de mogelijkheid om zijn favoriete dingen doen, zonder over geld te mogen denken en mannen kunnen ten volle genieten van lieve jonge vrouwen die klaar zijn om al hun gekoesterde dromen te vervullen.