PrivebabesReview

Website onderzoek

 • Expert Review
 • Alternatieven
 • Uitschrijven
 • Deel ervaring
privebabes.nl review
one stars rating mobile
148 x beoordeeld
 • Profielen zijn gemodereerd door privebabes zelf

  niet safe!
 • Hoge kosten betalen per verstuurd bericht

  niet safe!
 • De berichten worden beantwoord door chatoperators

  niet safe!

privebabes review

privebabes is een datingwebsite met neppe profielen die door hen zelf worden aangemaakt. De berichtjes op je account worden in vrijwel alle gevallen verstuurd en beantwoord door chat operators die daarvoor betaald krijgen. Deze chatters worden getraind om een chatgesprek zo lang als mogelijk tot stand te houden, want zodra je op een van deze berichtjes wilt ingaan moet je hiervoor betalen per berichtje. Hiervoor moet je dan ook meteen een dure credit bundel aanschaffen van ten minste zeventien euro en vijftig cent, oplopend tot bijna 220 euro per aankoop. Hoe de creditbundel des te lager de kosten per berichtje. Anderzijds betaal je met het grootste credit-bundel als nog wel ruim één euro per bericht dat je verstuurd. Bij de goedkoopste creditbundel betaal je maar liefst € 1,75 per bericht dat je verstuurd. Daarna is het bij alle profielen onmogelijk om echte afspraakjes te hebben al beweren ze bijna altijd dat dit gewoon kan.

Ingeschreven op Privebabes.nl?

Dus ben je een van de profielen op privebabes, dan is ons advies om je hier ook weer uit te schrijven en het op je gemak te gaan proberen bij de betere alternatieven voor casual dating zonder fictieve gebruikers. Bovendien hebben onze experts alvast een selectie gemaakt van de beste alternatieven voor privebabes.nl. Bovendien kun je zelf ieder alternatief helemaal gratis uitproberen om kennis te maken met deze beste alternatieven voor sexdates met echte dames. Deze partijen maken derhalve ook geen gebruik van betaalde chatters om te proberen je aan het lijntje te houden. Kortom zo kun je erachter komen welke casual dating websites het beste aansluit bij waar je naar opzoek bent.

privebabes profiel verwijderen

Meestal maken sites als privebabes.nl het gebruikers zo moeilijk mogelijk om je er uit te schrijven. Natuurlijk wisten de datingexperts de juiste stappen te vinden om je hier uit te schrijven. Je privebabes profiel verwijderen gaat als volgt:

 1. Als eerste moet je zijn ingelogd op je account daar.
 2. Als tweede surf je naar: "http://privebabes.nl/userExtra/deactivate".
 3. Vul je email adres en wachtwoord in en geef een reden voor afmelding.
 4. Druk op de button "Afmelden" om je profiel definitief te verwijderen
 5. Let op! Hierna vragen ze toestemming om jouw e-mail-adres te bewaren om je zodoende alsnog te kunnen emaillen. Druk op de button "Annuleren" om jouw profiel +email adres gegevens geheel te laten verwijderen uit hun systeem.

Let op: Je privebabes eventuele tegoed en chat berichten raak je wel kwijt na het verwijderen van je profiel!

Privebabes alternatieven zonder fake profielen

#1
BeNaughty.com one stars rating
13847 x beoordeeld
 • Alleen Echte Profielen
 • Géén Creditsysteem
 • Géén Chat Operators
#2
Snapfuck one stars rating
1741 x beoordeeld
 • Gecontroleerde Leden
 • Vrij verdienen of kopen
 • Echte chats & chatpals
#3
Hornyhub.club one stars rating
1220 x beoordeeld
 • Veel Geverifieerde Leden
 • Onbeperkt of per bericht
 • Echt Daten & Chatpals
#4
Novamora.nl one stars rating
4779 x beoordeeld
 • Géén Fictieve Profielen
 • Niet Betalen per Bericht
 • Géén Chat Operators

Vergelijkbare (fictieve) datingsites Meer datingsites

Vertel ons uw ervaring over Privebabes.nl
Geslacht star rating
Slechte ervaring Man
John1
1 review
one star rating Zondag 22 Juli 2018

Wat ik heb gezien en als ik er een mening over geef dan is het een mooi opgezet systeem om geld uit je zak te kloppen. Onmiddellijk krijg je reacties die echter alleen bedoeld zijn om je tot het aangaan van een abonnement te verleiden. Alleen maar mooi weer spelen!

Slechte ervaring Man
Spetter
1 review
one star rating Dinsdag 12 Maart 2019

Allemaal troep en fake bedoeld op je geld uit je zakken te trekken. Profielen zijn fictief wat ook vermeld staat in de algemene voorwaarden. De taak van de babes is om zoveel mogelijk geld van je af te troggelen. Trap er dus niet in.

Slechte ervaring Man
Iwan
1 review
one star rating Donderdag 2 Mei 2019

En alweer was het raak, na weken met verschillende vrouwen chatten was het met geen vrouw mogelijk om af te spreken. Deze babes spreken niet af en willen privé blijven en weigeren elke vorm om via een ander media te chatten om elkaar beter te leren kennen. Ze blijven je vragen stellen waardoor er nooit een einde blijkt te komen en je credits moet blijven aanschaffen.

Slechte ervaring Man
Stef
1 review
one star rating Dinsdag 14 Mei 2019

Ik wordt er moe van elke keer eronder gelegd te worden, ik schrijf daarom ook deze review voor jullie om te waarschuwen het chatten is leuk maar daar blijft het ook bij ik heb zovaak aangeboden om af te spreken maar nooit dat het er van kwam.

Slechte ervaring Man
Tommie
1 review
one star rating Maandag 27 Mei 2019

IK hoop niet dat jullie hier geld in steken want je hebt nog meer kans op om op Habbo hotel een date te scsoren.