PostcodefuckReview

Website onderzoek

 • Expert Review
 • Alternatieven
 • Uitschrijven
 • Deel ervaring
postcodefuck.nl review
one stars rating mobile
1308 x beoordeeld
 • Profielen worden aangemaakt door deze website zelf

  niet safe!
 • Een hoge vergoeding betalen voor ieder verstuurd bericht

  niet safe!
 • De berichten worden beantwoord door een chatcentrale

  niet safe!

postcodefuck review

postcodefuck is een dating site dat gebruik maakt van neppe profielen die door deze website zelf zijn aangemaakt. De berichtjes op je account worden vrijwel altijd geschreven door chatoperators die daarvoor een vergoeding krijgen. Deze chat operators weten precies hoe zij een gesprek tot stand kunnen houden, want zodra je op een van die chatberichten wilt ingaan moet je hiervoor geld betalen per bericht dat je verstuurd. Bovendien moet je dan ook direct een groter aantal credits inkopen van minimaal €17,50, oplopend tot en met €219,50 . Hoe het aankoop bedrag des te lager de kosten per verstuurd credtis. Desondanks zijn de kosten met de duurste creditpakket nog gewoon €1,10 per reactie. Bij een creditpakket betaal je zomaar tot € 1,75 per verstuurd bericht. Uiteraard is het onmogelijk om echte ontmoetingen te scoren met de profielen op deze website al wekken ze bijna altijd de indruk dat het gewoon kan.

Ingeschreven op Postcodefuck.nl?

Dus ben je een van de leden van postcodefuck, dan raden wij je aan om je hier ook weer uit te schrijven en om het beter te proberen bij de betrouwbaardere opties voor seksdating zonder fake leden. Tevens hebben onze datingsite deskundigen alvast een overzicht gemaakt met de beste alternatieven voor postcodefuck.nl. Bovendien kun je zelf elk alternatief gratis uittesten om kennis te maken met deze beste opties voor spannende dates met echte dames. Deze datingsites maken derhalve ook nooit gebruik van betaalde chatters om te proberen je een creditpakket te laten kopen. Zodoende kun je dus zelf erachter komen welke van deze sexdating sites de beste keuze is voor waar je naar opzoek bent.

postcodefuck profiel verwijderen

Vaak maken dit soort dating sites het hun leden bijna onmogelijk om je account te verwijderen. Bovendien leggen ze er niks over uit op de veel gestelde vragen pagina. Om je profiel te verwijderen moet je de volgende stappen uitvoeren:

 1. Als eerste moet je zijn ingelogd op je account daar, met je E-mail adres en wachtwoord.
 2. Als tweede klik op het kleine driehoekje wat omlaag wijst, rechts van je profielfoto gebruikersnaam rechtsboven van de pagina. Er is nu een nieuwe menu zichtbaar{ waaronder de optie “Instellingen”, klik hierop.
 3. Een nieuwe pagina is geopend. Scroll helemaal naar beneden. Klik daarna onderin op de knop “Mijn account en profiel verwijderen”.
 4. Selecteer nu de reden waarom je je profiel wilt verwijderen.
 5. Druk op de knop “account verwijderen” om je registratie te verwijderen

Let op: Je postcodefuck eventuele contact punten en chat gesprekken ben je dan wel direct kwijt na het verwijderen van je profiel!

Postcodefuck alternatieven zonder fake profielen

#1
BeNaughty.com one stars rating
13847 x beoordeeld
 • Alleen Echte Profielen
 • Géén Creditsysteem
 • Géén Chat Operators
#2
Snapfuck one stars rating
1741 x beoordeeld
 • Gecontroleerde Leden
 • Vrij verdienen of kopen
 • Echte chats & chatpals
#3
Hornyhub.club one stars rating
1220 x beoordeeld
 • Veel Geverifieerde Leden
 • Onbeperkt of per bericht
 • Echt Daten & Chatpals
#4
Novamora.nl one stars rating
4779 x beoordeeld
 • Géén Fictieve Profielen
 • Niet Betalen per Bericht
 • Géén Chat Operators

Vergelijkbare (fictieve) datingsites Meer datingsites

Vertel ons uw ervaring over Postcodefuck.nl
Geslacht star rating
Slechte ervaring Man
mijnverhaal
1 review
one star rating Vrijdag 10 Mei 2019

Zogenaamd wonen ze allemaal bij mij in de buurt want dat is door de postcode uitgezocht. Alleen geen vrouw weet iets van bij mij uit de buurt. Dan kan ik toch concluderen dat het niet echt maar fake is. De berichten die ik ontvang zeggen vrouwen wel gelijk te willen afspreken maar dat is niet het geval. PostcodeFuck is net als vele andere soortgelijke sites een sekssite met fictieve profielen. In de kleine lettertjes wordt dat ook aangegeven. Ik begrijp al die negatieve reacties dus niet. Ik zou zeggen: weet waaraan je begint!<br/>
Je merkt het aan de stijl van mailen: "ik weet zeker schatje dat wij samen een heel fijne tijd gaan beleven en mijn poesje is nu al nat van je". Herkenbaar? Maar kennelijk voldoet het aan een behoefte. Waarom vinden jullie dat jullie er ingetuind zijn? Dachten jullie nu echt dat die bloedmooie vrouwen op ons zitten te wachten? Zie het gewoon als vermaak en meer niet. Het kost je wat credits maar uiteindelijk wordt je dat geklets zat en stop je er vanzelf wel mee. Ga een hoertje scoren dan heb je echte seks en vaak nog goedkoper dan al die credits blijven kopen waar geen einde aan komt. En wat is er mis met een hoertje? Het wordt allemaal veilig gedaan en het is bovendien een eerlijk beroep. Eerlijker dan chatoperators die geile fake berichtjes naar je versturen.<br/>
Al die sekssites zijn een droomwereld. Als je wilt blijven dromen, ga je gang, maar klaag niet. Wees je ervan bewust dat je slechts droomt van zo'n mooie vrouw die jou geil aankijkt zoals op de foto en jou vertelt wat ze allemaal met jou wil doen. Zorg er alleen wel voor dat het niet verslavend wordt en je plotseling merkt dat je 1000 euro lichter bent geworden. Daar had je wel 10 keer voor naar een hoertje kunnen gaan. Dit is wel zoals het ongeveer gaat en denk ook dat het voor jou heel herkenbaar is, is het niet? Zoek je seks, niet via daar, wil neuken, doe het op een andere manier en anders eigen schuld dikke bult!