OverspelindeliefdeReview

Website onderzoek

 • Expert Review
 • Alternatieven
 • Uitschrijven
 • Deel ervaring
overspelindeliefde.nl review
one stars rating mobile
146 x beoordeeld
 • Profielen zijn gecreëerd door overspelindeliefde zelf

  niet safe!
 • Een hoge vergoeding betalen per verzonden bericht

  niet safe!
 • De berichten worden beantwoord door chat operators

  niet safe!

overspelindeliefde review

overspelindeliefde is een dating website met voornamelijk fake profielen die door hen zelf worden gemodereerd. De berichten op je account worden hierbij verstuurd en beantwoord door ingehuurde berichten centrales die daarvoor een commissie over hun berichten ontvangen. Deze chatters weten precies hoe ze jou kunnen misleiden om te reageren, want zodra je op zo een bericht wilt ingaan moet je hiervoor een vergoeding betalen per bericht dat je verstuurd. Bovendien moet je dan ook direct een dure credit bundel kopen van minimaal meer dan 17 euro, oplopend tot ruim over de 200 euro per transactie. Hoe prijziger de creditpakket des te lager de uitgaven per chatbericht. Des al niet te min zijn de kosten bij de duurste credit-bundel nog gewoon €1,10 per berichtje. Bij de laagste creditbundel betaal je maar liefst een euro vijfenzeventig per bericht dat je verstuurd. Uiteraard is het bij alle profielen onmogelijk om fysieke afspraakjes te krijgen al wekken ze vaak genoeg de indruk dat dat wel mogelijk is.

Ingeschreven op Overspelindeliefde.nl?

Toevallig ingeschreven op overspelindeliefde? Wij raden je aan om je hier account op te zeggen en om het gewoon te proberen bij de betrouwbaardere aanbieders voor seksdating zonder fake leden. Tevens hebben de datingsite experts alvast een rangschikking gemaakt van de beste alternatieven voor overspelindeliefde.nl. Bovendien mag je zelf elk alternatief gratis uittesten om een indruk te krijgen van deze beste datingsite voor spannende afspraakjes met echte profielen. Deze datingsites maken derhalve ook nooit gebruik van betaalde chatters om te proberen je geld af te troggelen. Op deze manier kun je er dus erachter komen welke datingwebsites het beste alternatief is voor jou.

overspelindeliefde profiel verwijderen

Meestal maken dit soort datingsites het gebruikers zo onduidelijk als mogelijk om je profiel te verwijderen. Desondanks wisten onze datingexperts de juiste stappen te vinden om je hier uit te schrijven. Je overspelindeliefde profiel verwijderen gaat als volgt:

 1. Om te beginnen moet je zijn ingelogd op de website.
 2. Als tweede ga je direct naar: "http://overspelindeliefde.nl/userExtra/deactivate".
 3. Vul je e-mailadres/wachtwoord in en selecteer waarom je je wilt uitschrijven.
 4. Druk op de button "Afmelden" om je lidmaatschap stop te zetten
 5. Let op! Hierna vragen ze je toestemming om je e-mailadres te bewaren om je na het uitschrijven op de hoogte te kunnen houden. Klik op de "ANNULEREN" knop om jouw account +email adres gegevens definitief te laten verwijderen uit hun systeem.

Let op: Je overspelindeliefde eventuele contact punten en berichten raak je wel kwijt na het verwijderen van je account!

Overspelindeliefde alternatieven zonder nep profielen

#1
Snapfuck one stars rating
1741 x beoordeeld
 • Gecontroleerde Leden
 • Vrij verdienen of kopen
 • Echte chats & chatpals
#2
BeNaughty.com one stars rating
13847 x beoordeeld
 • Alleen Echte Profielen
 • Géén Creditsysteem
 • Géén Chat Operators
#3
Novamora.nl one stars rating
4779 x beoordeeld
 • Géén Fictieve Profielen
 • Niet Betalen per Bericht
 • Géén Chat Operators
#4
victoriamilan.nl one stars rating
9516 x beoordeeld
 • Géén Fictieve Profielen
 • Onbeperkt met Premium
 • Géén Chat Operators

Vergelijkbare (fictieve) datingsites Meer datingsites

Vertel ons uw ervaring over Overspelindeliefde.nl
Geslacht star rating
Slechte ervaring Man
Paulien
1 review
one star rating Woensdag 24 April 2019

Mijn man heeft niet het nieuws gekeken en door dat dit niet echt is. Ik heb hem betrapt op overspel proberen te plegen. Ik herkende zijn lul op de profielfoto en had hem een pb gestuurd en meneer zat doodleuk twee dagen met mij te chatten. Ik denk dat hij zijn lesje heeft geleerd.

Slechte ervaring Man
Twan
1 review
one star rating Vrijdag 3 Mei 2019

Dure abonnementen, duur om je berichten te versturen en ben geen echte profielen tegengekomen.

Slechte ervaring Man
Mike
1 review
one star rating Vrijdag 17 Mei 2019

Ik herkende een paar profielen van door de porno sites die ik bezoek dit zijn vrouwen die in het buitenland wonen en geen woord nederlands spreken hoe kan dit precies??

Slechte ervaring Man
Dav
1 review
one star rating Woensdag 29 Mei 2019

Ik hoop niet dat ze er mee weg komen dat zij zich voordoen als andere mensen dat lijkt mij niet het geval ik heb aangifte gedaan.