MilfsexbeReview

Website onderzoek

 • Expert Review
 • Alternatieven
 • Uitschrijven
 • Deel ervaring
milfsex.be review
one stars rating mobile
161 x beoordeeld
 • Profielen zijn ontwikkeld door de beheerders zelf

  niet safe!
 • Hoge kosten betalen voor ieder verzonden bericht

  niet safe!
 • De berichten worden beantwoord door chatoperators

  niet safe!

milfsex-be review

milfsex-be is een seks dating site met daarop neppe profielen die deze website zelf hebben aangemaakt. De chatberichten die je binnen krijgt worden vrijwel altijd verstuurd en beantwoord door eigen chatters die daarvoor een vast bedrag per bericht krijgen. Deze chatoperators zijn getraind om een gesprek zo lang als mogelijk tot stand te houden, want wanneer je op een van die berichtjes wilt antwoorden moet je daarvoor een bedrag betalen per berichtje. Vervolgens moet je dan direct een aantal credits vooruitbetalen van minimaal zeventien euro en vijftig cent tot over de 200 euro . Hoe duurder het aankoop bedrag des te lager de kosten per bericht. Desondanks betaal je met de meest dure creditpakket nog gewoon tenminste €1,10 per berichtje. Bij een aankoop betaal je zelfs € 1,75 per bericht dat je verstuurd. Uiteraard is het onmogelijk om fysieke dates te regelen met de profielen op deze site al doen ze meestal overkomen dat het wel gewoon kan.

Ingeschreven op Milfsex.be?

Toevallig een van de profielen op milfsex-be? Ons advies is om je hier per direct profiel te verwijderen en om het gewoon te proberen bij de betere website voor seks dating zonder nep leden. Uiteraard hebben onze datingsite deskundigen alvast een overzicht gemaakt van de beste alternatieven voor milfsex.be. Bovendien mag je zelf elk alternatief 100% gratis uittesten om een indruk te krijgen van deze beste alternatieven voor sexdating met echte dames. Deze partijen maken tevens ook nooit gebruik van chatoperators om te proberen je een creditbundel te laten kopen. Kortom zo kun je er zelf achter komen welke van deze datingwebsites het beste alternatief is voor wat je zoekt.

milfsex-be profiel verwijderen

Meestal maken sites als deze het de gebruiker zo lastig als mogelijk om je hier uit te schrijven. Uiteraard wisten de experts de juiste stappen te vinden om je profiel te verwijderen. Je milfsex-be profiel verwijderen doe je als volgt:

 1. Om te beginnen moet je zijn ingelogd op de website.
 2. Vervolgens ga je naar de directe link: "http://milfsex.be/user/area/deactivate".
 3. Vul je e-mailadres in waarmee je je hebt aangemeld.
 4. Druk op de button "Permanent Verwijderen" om je account definitief te verwijderen

Let op: Je milfsex-be eventuele credits en chat berichten raak je wel kwijt na het verwijderen van je profiel!

Milfsex-be alternatieven zonder fake profielen

#1
Snapfuck one stars rating
1741 x beoordeeld
 • Gecontroleerde Leden
 • Vrij verdienen of kopen
 • Echte chats & chatpals
#2
BeNaughty.com one stars rating
13847 x beoordeeld
 • Alleen Echte Profielen
 • Géén Creditsysteem
 • Géén Chat Operators
#3
Novamora.nl one stars rating
4779 x beoordeeld
 • Géén Fictieve Profielen
 • Niet Betalen per Bericht
 • Géén Chat Operators
#4
victoriamilan.nl one stars rating
9516 x beoordeeld
 • Géén Fictieve Profielen
 • Onbeperkt met Premium
 • Géén Chat Operators

Vergelijkbare (fictieve) datingsites Meer datingsites

Vertel ons uw ervaring over Milfsex.be
Geslacht star rating
Slechte ervaring Man
Cyriel
1 review
one star rating Vrijdag 20 Juli 2018

Hallo, u spreek met Cyriel. Ik wil u melden dat de profielen nep zijn. U zal met als 'k herhaaldelijk aan de praat gehouden worden. Als ge vraagt over wanneer ze willen afkomen dan worden ze koleriek. Nee, dat is zever, dus let op wat u doet.

Slechte ervaring Man
Vrijeman
1 review
one star rating Zaterdag 4 Augustus 2018

Omdat ik zelf al op leeftijd ben was ik niet echt opzoek naar seks, maar contact met een leuke dame leek mij voldoende. Nadat mijn vrouw is overleden 3 jaar geleden is mijn leven drastisch veranderd. Ook begon ik me wat alleen te voelen, hierdoor besloot ik maar opzoek te gaan naar leuke contacten online en kwam toen via wat zoekwerk op deze website uit. Na aanmelding kreeg ik al snel veel leuke berichten van wat oudere vrouwen met Vlaams bloed net als mijn vrouw. Leuk, daar wilde ik wel even een gesprek mee voeren dacht ik, maar al snel koste het geld en dat vind ik minder! Maar toch heb ik het geld overgemaakt en ben ik inmiddels al maanden lang in gesprek met één vrouw. Het is een zeer leuke charmante vrouw met veel gespreksstof waarbij ik me ook zeker prettig voel. Jammer genoeg blijkt nu dat dit niet om de vrouw ging van de foto's zoals ik hier net heb gelezen. Ik ben hier best van geschrokken en dit doet me dan ook veel verdriet, ik had dit niet verwacht en dacht echt oprecht een leuk contact te hebben met deze dame. Voor mij is het nu klaar met deze vrouw en ook zeker met deze datingsite zelf. Ik vraag me af of ik ooit nog opzoek ga naar een andere datingsite, ik denk het niet! Maar mocht ik het toch willen overwegen dan zal ik zeker eerst even hier op safedate kijken of deze datingsite wel gewoon veilig is.

Slechte ervaring Man
Octaaf
1 review
one star rating Maandag 29 April 2019

Ik ben een oude bompa en makkelijk in de maling te nemen. Het zal wel aan men leeftijd liggen.

Slechte ervaring Man
kartem
1 review
one star rating Vrijdag 10 Mei 2019

Het bleek dat ik ineens met een vent te chatten zat, volgens mij is dit ook niet toegestaan volgens de nederlandse wet. ze bekijken het maar

Slechte ervaring Man
Ravi
1 review
one star rating Zaterdag 18 Mei 2019

De profielen zijn fake daar hoef je geen expert voor te zijn, ik heb er gelukkig niks aangeschaft maar herkende profielen direct van andere websites die er bekend om staan je een centje lichter te maken.

Slechte ervaring Man
Frits
1 review
two star rating Vrijdag 7 juni 2019

Prachtige billen, daar ga ik niet omheen maar als je dan niet mag afspreken dan houd het feestje alweer snel op.